Ο Batman του Arkhamverse επέστρεψε

Ο Batman του Arkhamverse επέστρεψε

O απόλυτος προστάτης της Gotham City στην εμβληματική τριλογία Batman: Arkham Trilogy.

- ''I never said thank you''

- ''And you'll never have to''

Ο παραπάνω διάλογος λαμβάνει χώρα στον επίλογο της ταινίας Batman Begins, του πρώτου μέρους της επικής τριλογίας ταινιών του Σκοτεινού Ιππότη, που μπορεί να μην έχεις δει και σε συμβουλεύω να το κάνεις!!

Εν συντομία ο επιθεωρητής Gordon θέλει να ευχαριστήσει τον Batman για τον αθόρυβο και ''σκοτεινό'' αγώνα του έναντια στο έγκλημα. Η νυχτερίδα του Gotham όμως, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει χωρίς ευχές και ανταπόδοση.

Καπώς έτσι και εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Warner Bros σε συνεργασία με την Rocksteady Studios που μας επαναφέρει για ακόμη μια φορά μετά από 4 χρόνια από την εμφάνιση του Batman Arkham Collection στο πολυβραβευμένο Arkhamverse με το Batman: Arkham Trilogy για κονσόλες Nintendo Switch.

Το release του παιχνιδιού αναμένεται την 01/12.

Η απόλυτη συλλογή Arkham στην μικρή οθόνη

Το Batman: Arkham Trilogy είναι μια συλλογή των τριών παιχνιδιών της Rocksteady Studios που βασίζονται στον κόσμο του Batman. Τα παιχνίδια είναι τα εξής: Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City και Batman: Arkham Knight

Σε αυτά τα παιχνίδια, θα αναλάβεις το ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη και θα αντιμετωπίσεις κλασικούς εχθρούς όπως ο Joker, ο Scarecrow, η Poison Ivy και πολλοί άλλοι, ενώ θα εξερευνήσεις τους δρόμους της Gotham και θα λύσεις μυστήρια και γρίφους. Η συλλογή περιλαμβάνει όλο το DLC που κυκλοφόρησε για τα παιχνίδια, προσφέροντας περισσότερο περιεχόμενο και προκλήσεις.

Επιπλέον η συλλογή έχει εντυπωσιακά γραφικά και ήχο, καθώς και ένα άνετο και διασκεδαστικό gameplay που εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά του Switch, όπως την οθόνη αφής και τα Joy-Con. Μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια σε διάφορες λειτουργίες, όπως σε TV mode, handheld mode ή tabletop mode, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Ο Batman του Arkhamverse επέστρεψε

Μην χάνεις στιγμή και κάνε την προπαραγγελία σου τώρα!

Batman: Arkham Trilogy Switch Game

Το Batman: Arkham Collection σας προσφέρει τις ολοκληρωμένες εκδόσεις της τριλογίας παιχνιδιών Arkham της Rocksteady, συμπεριλαμβανομένου όλου του post-launch περιεχομένου, σε μία πλήρη συλλογή.

Βιώστε την επική τριλογία

Αντιμετωπίστε τους διαβόητους σούπερ κακούς της DC: Στο Batman: Arkham Asylum. Μπείτε στις σκιές του ανοιχτού κόσμου του Batman: Arkham City, του νέου "σπιτιού" υψίστης ασφαλείας για κακοποιούς, γκάνγκστερ και παράφρονες εγκληματίες. Στο Batman: Arkham Knight, διασχίστε τους δρόμους του Gotham και αντιμετωπίστε την απόλυτη απειλή στο επικό κλείσιμο της τριλογίας.


Δεν έχεις την κονσόλα; Μην αγχώνεσαι, συνδύασε την αγορά σου μ' ένα Nintendo Switch.

Nintendo Switch 32GB Red/Blue Joy-Con
  • Οθόνη αφής 6.2" 1280 x 720
  • Επεξεργαστής NVIDIA Custom Tegra
  • Μνήμη 4 GB LPDDR4 @ 1331/1600 MHz
  • Δίσκος 32 GB

Το Nintendo Switch μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, καθώς συνδυάζει την υπολογιστική δύναμη μιας σταθερής κονσόλας με την ευκολία μιας φορητής κονσόλας. Μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια που θέλετε, όσο γεμάτη και να είναι η μέρα σας.

H κονσόλα προσαρμόζεται για την κατάσταση που την χρειάζεστε. Απολαύστε τα παιχνίδια όποτε θέλετε, όπου θέλετε, παρέα με όποιον θέλετε με τις ευέλικτες καταστάσεις παιχνιδιού.

Και επειδή είσαι φαν του Σκοτεινού Ιππότη, σίγουρα θα βρεις πολλά προϊόντα για να εμπλουτίσεις τη νυχτεριδοσυλλογή σου!

Σουπερμανικοί, το νου σας!!!!!

Ο Batman του Arkhamverse επέστρεψε

Σχετικά Άρθρα

New Game Release: WarioWare Μove It
Princess Peach Showtime Review: Μια πριγκίπισσα σε πρωταγωνιστικό ρόλο
Super Mario Bros. Wonder Switch Game
Δες εδώ τις πιο «καυτές» κυκλοφορίες από τις αρχές της χρονιάς!