Οι καλύτερες ξυλόσομπες για το 2024

Οι καλύτερες ξυλόσομπες για το 2024

Στο άρθρο αυτό, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ξυλόσομπες ανάλογα τον τύπο της εκάστοτε σόμπας συνδυαστικά με τις αξιολογήσεις των χρηστών.

Η καλύτερη ξυλόσομπα με φούρνο

Η Prity FM είναι μια χαλύβδινη ξυλόσομπα με φούρνο που διαθέτει έναν διαχωριστικό χώρο για την καύση του ξύλου και έναν χώρο φούρνου για το μαγείρεμα. Καλύπτει έως 70m² και έχει πολύ καλό ελκυσμό ενώ παράλληλα θερμαίνει ικανοποιητικά το χώρο.

Η καλύτερη τζακόσομπα

Η σόμπα-τζάκι της Kratki Koza έχει 76% απόδοση και πυράντοχο τζάμι έως 800°C. Είναι κατασκευασμένη από 100% μαντέμι μέσα και έξω ενώ διαθέτει και δυνατότητα τοποθέτησης καμινάδας στο πάνω ή στο πίσω μέρος.

Το καλύτερο καλοριφέρ-ξυλόσομπα

Η Prity WD W24 είναι μια μεταλλική ξυλόσομπα-καλοριφέρ ζεσταίνει πολύ ικανοποιητικά έως 80cm και με αντίστοιχη απόδοση στο 80%. Διαθέτει ενσωματωμένο μανδύα ζεστού νερού για σύνδεση με σύστημα κεντρικής θέρμανσης.

Η καλύτερη ξυλόσομπα-αερόθερμο

Η αερόθερμη θερμάστρα ξύλου με φούρνο ATS 90-30 Masina Aero είναι ιδανική για όποιον θέλει να θερμάνει τον χώρο του με καύση στερεών καυσίμων και αέρα. Η σχεδίαση του φούρνου είναι λειτουργική και αποδοτική κάνοντας πιο εύκολο τον τρόπο μαγειρέματος.

Σχετικά Άρθρα

Σόμπα pellet χωρίς καμινάδα ή ξυλόσομπα χωρίς ρεύμα; Τι να διαλέξεις
Αντλία Θερμότητας για το σπίτι!
Ηλεκτρικές Κουβέρτες: Βρες την καλύτερη για σένα
Θέρμανση με Ρεύμα: 7 προτάσεις για καλύτερη θέρμανση στο σπίτι