Οι καλύτερες επιτραπέζιες εστίες

Οι καλύτερες επιτραπέζιες εστίες

Στο άρθρο αυτό συγκεντρώσαμε τις καλύτερες επιτραπέζιες εστίες βασιζόμενοι στις αξιολογήσεις, τις ανάγκες των χρηστών και τον τύπο της εκάστοτε εστίας.

Μια εστία, value for money

Η Rohnson είναι μια επιτραπέζια εστία εμαγιέ, με δύο μάτια, περιστροφικούς διακόπτες και ισχύ 2.500w. Ιδανική επιλογή για εξοχικά και φοιτητές καθώς θερμαίνει γρήγορα και αποτελεσματικά το φαγητό αλλά μπορείς άνετα να μαγειρέψεις και ότι φαγητό θέλεις.

Value for money

Rohnson Επιτραπέζια Εστία Εμαγιέ Διπλή Μαύρη
  • Ηλεκτρικές εστίες διαμέτρου 180mm και 150mm
  • Μπουτόν θερμοστάτη
  • Φωτεινή ένδειξη λειτουργίας
  • Αυτόματη διακοπή λειτουργίας σε περίπτωση υπερθέρμανσης
  • Αντιολισθητικά ποδαράκια
  • 220-240V~ 50/60Hz, 2100-2500W

Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε

"Απίστευτο για τα χρήματά του. Δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο. (...) Η αισθητική του σε ψηλό επίπεδο με μεγάλες έστειλες και γρήγορη ανταπόκριση στη θέρμανση. Διαθέτει προστασία στο να κλείνει σε περίπτωση υπερθέρμανσης αλλά καλά είναι να το λειτουργείτε φυσιολογικά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα χωρίς δεύτερη σκέψη για το κόστος αυτό. Δε θα μετανιώσετε που περάσατε σε αυτή την αγορά."

Η καλύτερη επιτραπέζια εστία με υγραέριο

Η επιτραπέζια εστία της Bormann, για να λειτουργήσει απαιτείται λάστιχο, ρυθμιστής και σύνδεση με φιάλη υγραερίου. Είναι ιδανική επιλογή για μαγείρεμα στο τηγάνι και ιδιαίτερα για συνταγές που μαγειρεύονται σε τηγάνι wok. Ο απλός σχεδιασμός της ταιριάζει σε κάθε κουζίνα και το εύχρηστο μέγεθος καθιστά εύκολη τη μεταφορά είτε για κάμπινγκ, είτε για διακοπές είτε για μετακόμιση.

Υγραερίου

Bormann Elite BLG2800 Επιτραπέζια Εστία Υγραερίου Μονή Inox
  • Εστία Υγραερίου
  • Περιστροφικός διακόπτης
  • Η μέγιστη ισχύς της είναι 2,75 kw.

Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε

"Είμαι κατενθουσιασμένη! Είχα άλλο γκάζι που δεν είχε καθόλου δύναμη και οι πατάτες γινόντουσαν σαν βραστές και όχι τηγανητές και αργούσε πάρα πολύ. Ήμουν λίγο δύσπιστη όταν το αγόρασα γιατί ήθελα να κάνω σάλτσα ντομάτα και ανησυχούσα για το πόσες ώρες θα χρειαστώ. Τελικά, η έκπληξη μου ήταν τεράστια με την ισχύ, την ταχύτητα, την ευκολία καθαρισμού, την ποιότητα του. Τώρα τηγανίζω μια μεγάλη κατσαρόλα πραγματικά τραγανές πατάτες σε 10 λεπτά. Χωρίς καμία αμφιβολία το συνιστώ! Αξίζει τα χρήματα του στο έπακρον!"

Η καλύτερη επιτραπέζια εστία με ρεύμα

Διαθέτει μεγάλη επιφάνεια μαγειρέματος διαμέτρου από 14 έως 22 εκ.. Μπορεί να αναπτύξει θερμοκρασίες από 80°C έως 270°C. Ο τύπος της είναι επαγωγικήθερμαίνεται δηλαδή μόνο το κάτω μέρος από το σκεύος και όχι όλη η εστία, με αποτέλεσμα η περιβάλλουσα περιοχή να παραμένει κρύα στην αφή. Το νερό βράζει σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα. Ιδανική για κάμπινγκ και φοιτητές.

με Ρεύμα

Esperanza Επιτραπέζια Εστία Επαγωγική Μονή Μαύρη
  • Επαγωγική εστία
  • Εστίες: 1
  • Χειρισμός αφής
  • Ισχύς: 2000 W
  • Διαστάσεις: 28 x 36 x 7 cm

Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε

"Το πήρα για το παιδί μου. Μια χαρά είναι όταν ξέρεις ότι θέλει ειδική κατσαρόλα για να δουλέψει. Μου πήρε λίγο χρόνο και έρευνα για να το καταλάβω αλλά έγινε. Με τα σωστά εργαλεία είναι πολύ καλό, και γρήγορο. 4 λεπτά για να βράσει νερό (κατσαρόλα)."

Σχετικά Άρθρα

Οδηγός Αγοράς για Επιτραπέζιες Εστίες
Τα καλύτερα Air Fryers (Φριτέζες Αέρος) για το 2024
Οδηγός Αγοράς για Φριτέζες: Βρες την καλύτερη για σένα
Γιατί να μην αγοράσεις air fryer!
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες