Τα καλύτερα ακουστικά ψείρες για το 2024

Τα καλύτερα ακουστικά ψείρες για το 2024

Αν ψάχνεις τα καλύτερα ακουστικά ψείρες για το 2024, είσαι στο σωστό άρθρο. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες επιλογές για ακουστικά ανάλογα με τις ανάγκες σου, βασιζόμενοι στις αξιολογήσεις των χρηστών.

Ακουστικά με δυνατό μπάσο

Τα Sony MDR-EX110AP έχουν ξεχωρίσει στην κατηγορία για το δυνατό τους μπάσο. Διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και χειριστήριο στο καλώδιο για να χειρίζεσαι τη μουσική σου εύκολα.

με Δυνατό Μπάσο

Sony MDR-EX110AP In-ear Handsfree με Βύσμα 3.5mm Λευκό
  • Εργονομικά σχεδιασμένα
  • Άνετα ακουστικά σιλικόνης για τέλεια εφαρμογή
  • Καλώδιο από καουτσούκ για να μην μπερδεύονται

Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε

"Είναι τέλεια. 1) Ποιότητα ήχου και μπάσο καθαρότατο χωρίς παραμόρφωση, 2) Χαίρεσαι να ακούς ώωωωρες και δεν κουράζουν, 3) Απομονώνουν αρκετά εξωτερικούς θορύβους, 4) Έχουν αντοχή, 5) Value for money -> Μιλάμε για ποιότητα ήχου που θα έπρεπε να κοστίζει πολύ πιο ακριβά."

Ακουστικά για μουσικούς

Τα ακουστικά ψείρες της KZ ZSN Prox πρόκειται για επαγγελματικά in-ear ακουστικά ψείρες με εργονομικό σχεδιασμό για τέλεια εφαρμογή στο αυτί και 2-drivers για καθαρό ήχο. Η λεπτομερής και κομψή σχεδίασή τους τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

για Μουσικούς

KZ Ακουστικά Ψείρες In Ear KZ ZSN Prox Μαύρα
  • Τέλεια εφαρμογή στο αυτί
  • 2-drivers για καθαρό ήχο
  • Συχνότητα: 7 - 40000 Hz
  • Αντίσταση: 25 ohm
  • Ευαισθησία: 112 dB

Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε

"Aν είστε μουσικοί που παίζετε live, και θέλετε ένα φτηνό και πολύ καλό ζευγάρι ακουστικά για μόνιτορ, παίρνετε αυτά με κλειστά τα μάτια. Χρησιμοποιώ τα shure 215 6-7 χρόνια και ήμουν πάντα ικανοποιημένος. Πάνω απο 500 ώρες επι σκηνής μαζί με τα soundcheck, και δεν έχω αλλάξει ούτε μαξιλαράκια. Kάποιος μου πρότεινε αυτή την εταιρία και είπα να πάρω ένα σετάκι για backup και πραγματικά έμεινα άφωνος. Αν ακούσετε το ίδιο κομμάτι απο την ίδια πηγή με τα 2 ακουστικά (υπενθυμίζω τα shure έχουν 105€ και τα εν λόγω, 33€) θα πάθετε σοκ. Ειναι σαν να ακούς ένα παλιό τρανσιστοράκι με ένα σύγχρονο στερεοφωνικό. Χαώδης διαφορά ποιότητας στον ήχο. Φυσικά, αυτό έχει εξήγηση, αφού μιλάμε για ακουστικά 2 δρόμων, ενώ τα shure παρόλο το τριπλάσιο της τιμής τους ειναι ενός δρόμου. H πιστότητα όμως του ήχου είναι τόσο τρελή, που κυκλοφορούσα μέσα στο σπίτι με τα ακουστικά συνδεδεμένα στο κινητό και χασκογελούσα γιατί συνεχώς παρατηρούσα πράγματα μέσα σε κομμάτια που δεν τα είχα παρατηρησει μετα απο 20 και 30 χρόνια, αν και έχω πολλά και διάφορα ακουστικά κλειστού τύπου για εξειδικευμένες χρήσεις (μίξη, mastering κλπ). Ποιοτικά δεν φαίνονται και πολύ ανθεκτικά, αλλά και 2 χρόνια να βγάλουν ειναι οκ για τα λεφτά τους. Προσοχή όταν τα ανοίξετε πρώτη φορά να συνδέσετε σωστά το left right, γιατί συνδέονται και ανάποδα αλλά αν συνδεθούν ανάποδα δεν κουμπώνουν σωστά στο αυτί, οπότε μόλις τα συνδέσετε σωστά, γράψτε με λεπτό μαρκαδόρο πάνω στο καλώδιο ένα L για να ξέρετε ποιο ειναι το αριστερό. Θήκη δεν έχουν, το καλώδιο ειναι σχετικά κοντό αλλά θα φτάσει άνετα απο τη μέση σας απο το δέκτη του in ear. H απομόνωσή τους ειναι τρομερή, και ειναι πολύ ελαφριά, σχεδόν δεν τα νοιώθεις καθόλου όταν τα φοράς. Οπότε με αυτά τα ακουστικά λογικά (δεν τα έβαλα στη σκηνή ακόμη), 3 ώρες στη σκηνή θα ειναι βόλτα στο πάρκο, και να θυμάστε, αφού έχετε καλή απομόνωση στο ακουστικό, πάντα σε χαλαρές εντάσεις για να κάνετε τη δουλειά σας άνετα. Απο περιέργεια θα πάρω άλλο ένα σετ της εταιρίας το πιο ακριβό και θα γράψω και εκεί ένα review για τα 2 μοντέλα, μόλις τα δοκιμάσω!"

Ακουστικά με ανθεκτικότητα

Τα Panasonic είναι τα πιο μαλακά, άνετα ακουστικά που προσαρμόζονται ακριβώς στα αυτιά σας. Περιλαμβάνονται τρία ζευγάρια από εξαιρετικά μαλακά μαξιλαράκια για τα ακουστικά (μικρά, μεσαία, μεγάλα), που εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή για κάθε αυτί.

Ανθεκτικότητα

Panasonic Ακουστικά Ψείρες In Ear RP-HJE125 Μαύρα
  • Συνδεσιμότητα: 3.5 mm
  • Ευαισθησία: 97 dB
  • Αντίσταση: 16 ohm
  • Τύπος: In Ear

Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε

"Τα συγκεκριμένα ακουστικά τα είχα αγοράσει πριν απο περίπου ένα χρόνο σε μώβ χρώμα και αποφάσισα να τα ξαναπάρω αφού με βόλεψαν πολύ. Τα χρησιμοποιούσα σχεδόν κάθε μέρα, πολλές ώρες τη μέρα γιατί δούλευα σε γραφείο και ήθελα να αποφύγω τους θορύβους. Επίσης ακούω πάντα μουσική στο δρόμο αλλά και όταν γυμνάζομαι. Έχουν καλή ποιότητα ήχου και δε με ενοχλούν ακόμα και αν τα φοράω ώρες. Εφαρμόζουν καλά και δε μου φεύγουν στο τρέξιμο. Είναι ανθεκτικά - αφού τα είχα ένα χρόνο και τα χρησιμοποιούσα διαρκώς χωρίς ιδιαίτερη προσοχή (όταν δεν ήταν στα αυτιά μου, τα πετούσα απλά μέσα στη τσάντα μου :)). Όταν μου χαλάσουν θα ξαναπάρω τα ίδια."

Σχετικά Άρθρα

Μουσική και Γυμναστική!
Φορητά Ηχεία Βluetooth: Οδηγός Αγοράς
Ψάχνεις ακουστικά; Ώρα να μάθεις όσα χρειάζεται να προσέξεις, πριν αγοράσεις!
Lovesongs Playlist: Τα top ερωτικά τραγούδια