Apple Watch Series 8: Ένα πολυτελές Smartwatch

Apple Watch Series 8: Ένα πολυτελές Smartwatch

Το Apple Watch Series 8 είναι το smartwatch από την Apple που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του 2022. Όμως στέκεται αντάξια δίπλα στα σημερινά smartwatches, καθώς προσφέρει μια σειρά από εντυπωσιακές λειτουργίες.

Οθόνη

Η οθόνη του Apple Watch Series 8 είναι μεγάλη και λαμπερή, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Ο τύπος της είναι OLED και με την λειτουργία always on, έχετε τη δυνατότητα να την κρατάτε πάντα ενεργή, επιτρέποντάς σας να δείτε τις ειδοποιήσεις και τις εφαρμογές σας χωρίς να χρειάζεται να ξυπνήσετε την οθόνη. Επίσης, η μεγάλη οθόνη κάνει το πάτημα και την πληκτρολόγηση ευκολότερα, καθώς εκτείνεται από άκρη σε άκρη. Κυκλοφορεί σε 2 μεγέθη. Το ένα είναι το 45mm, με ανάλυση Οθόνης 396 x 484 και μέγεθος 1,92". Το άλλο είναι λίγο μικρότερο, 41mm, με ανάλυση Οθόνης 352 x 430 και μέγεθος 1,69".

Apple Watch Series 8 Aluminium 41mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Midnight with Midnight Sport Band)
  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη αφής Retina Always-On
  • Αυτονομία έως 36 ώρες*
  • NFC, Wi-Fi, GPS, Bluetooth

Ανθεκτικότητα

Το Apple Watch Series 8 είναι κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά και έχει έναν σχεδιασμό που είναι ταυτόχρονα κομψός και ανθεκτικός. Το υλικό της κάσας είναι αλουμινένιο. Το smartwatch είναι ανθεκτικό σε ρωγμές, σκόνη και νερό, καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις δραστηριότητες, από την προπόνηση μέχρι την παραλία.

Υγεία και ευεξία

Περιλαμβάνει αισθητήρες για την κατανόηση της υγείας σας. Αυτό περιλαμβάνει αισθητήρα θερμοκρασίας, παρακολούθηση ύπνου, μέτρηση καρδιακού ρυθμού και οξυγόνου στο αίμα. 

Εφαρμογή άσκησης

Προσφέρει βελτιωμένους τρόπους προπόνησης με την ενισχυμένη εφαρμογή Workout. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας, να θέσετε στόχους και να δείτε τα αποτελέσματά σας σε πραγματικό χρόνο. 

Μπαταρία

Το Apple Watch Series 8 διαθέτει μια αρκετά καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η Apple υποστηρίζει ότι η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως 18 ώρες σε κανονική χρήση. Ωστόσο, με τη χρήση της λειτουργίας Low Power Mode, οι χρήστες μπορούν να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως 36 ώρες. Επιπλέον, υποστηρίζει ασύρματη, γρήγορη, αλλά και μαγνητική γρήγορη φόρτιση. 

Λόγοι για να το αγοράσετε

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το Apple Watch Series 8 είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες.

1) Προσφέρει προηγμένες λειτουργίες, όπως η ανίχνευση πτώσης, η ανίχνευση αυτοκινητιστικού ατυχήματος (αχρείαστες να είναι) και η παρακολούθηση της θερμοκρασίας του δέρματος.

2) Η ευκολία χρήσης. Με το watchOS 10, προσφέρει μια απλή και ευχάριστη εμπειρία χρήσης.

3) H συνδεσιμότητα. Το Apple Watch Series 8 προσφέρει εξαιρετική συνδεσιμότητα, με υποστήριξη για Wi-Fi, Bluetooth και LTE.

4) H ανθεκτικότητα. Έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις καθημερινές προκλήσεις.


Συνολικά, το Apple Watch Series 8 είναι ένα εξαιρετικό smartwatch που προσφέρει μια πληθώρα λειτουργιών και καινοτομιών. Είναι ένας ισχυρός σύμμαχος για την υγεία και την ευεξία σας, καθώς και ένας πρακτικός βοηθός για την καθημερινότητά σας.

Νέο: Βρες τώρα ένα μεταχειρισμένο apple watch στο Skoop by Skroutz, τη νέα υπηρεσία πώλησης μεταχειρισμένων του Skroutz!

Σχετικά Άρθρα

Τρέξιμο χωρίς Smartwatch δε γίνεται!
Τα top gadgets που θα σε συντροφεύσουν στον Μαραθώνιο
Πώς με ένα smartwatch θα εκτοξεύσεις τις προπονήσεις σου!
Τα καλύτερα οικονομικά smartwatches του 2024 & οδηγός αγοράς
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες