Δεν πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο; Τα καλύτερα "χειρότερα" δώρα για το έτερον ήμισυ!

Δεν πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο; Τα καλύτερα "χειρότερα" δώρα για το έτερον ήμισυ!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου... Για πολλούς μια ρομαντική ευκαιρία να εκφράσουν τον έρωτα και την αγάπη τους στο άλλο τους μισό, για άλλους μία εμπορική γιορτή, ένα καταναγκαστικό έργο, που αναλαμβάνουν στα πλαίσια της σχέσης (όταν το έτερον ήμισυ πιστεύει στο θαύμα της 14ης Φεβρουαρίου). Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, υπάρχουν κάποια δώρα που καλό θα ήταν να αποφύγεις, αν το ταίρι σου δεν σηκώνει αστεία σχετικά με το νόημα της ημέρας των ερωτευμένων κι αν φυσικά δεν θες να βρεθείς να μαζεύεις τα απόνερα μίας λάθος επιλογής στις 15 του ίδιου μήνα. Από την άλλη, μπορείς να τα επιλέξεις αν θέλεις να δώσεις άλλο νόημα -με μία δόση χιούμορ- στην Ημέρα των Απανταχού Ερωτευμένων (ή να χωρίσεις ανώδυνα)!

Μια καρδιά, τα χέρια μου σου φέρανε

Επίλεξε οτιδήποτε σε σχήμα καρδιάς, που είναι μια εύκολη και αυτονόητη επιλογή, που δείχνει ότι πήρες ό,τι βρήκες μπροστά σου, αλλά δείχνει και τον έρωτά σου με έναν χαριτωμένο κιτς τρόπο.

  • Αρκουδάκι με τρομακτικά μάτια, που κρατάει καρδιά με το μήνυμα "I love you", που θα την κάνουν να σκεφτεί "And I hate you", αλλά δεν θα στο πει ποτέ.
  • Ανθοσυνθέσεις σε σχήμα καρδιάς, που δείχνουν ότι μπήκες στο πρώτο ανθοπωλείο, έκανες μια περιστροφή 360° και πήρες το πρώτο πράγμα που σου χτύπησε στο μάτι. Και άνθη και καρδούλα! Win-win!
  • Σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς ή σοκολάτα με μήνυμα -ξέρεις ποια- που φωνάζει "ψώνιζα στο σούπερ μάρκετ και ω! τι έκπληξη! σου βρήκα δώρο, επειδή ξέρω πόσο λατρεύεις τη σοκολάτα". Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
  • Μπαλόνια, τούρτες, πάστες, παντόφλες, πίτσα, διακοσμητικά και γενικά οτιδήποτε έχει σχήμα καρδιάς, γράφει "I love you", "Είσαι το άλλο μου μισό" και λοιπές δηλώσεις αγάπης, γραμμένες με καλλιγραφικά γράμματα.
  • Σετ 6 Foil καρδιές μπαλόνια με αυτοκόλλητα-Valentine's- Gingerray

    Σετ 6 Foil καρδιές μπαλόνια με αυτοκόλλητα-Valentine's- Gingerray

    0
    0
    9,99 €
  • Lacta I Love Σοκολατάκια Γάλακτος Φουντούκι 165gr

    Lacta I Love Σοκολατάκια Γάλακτος Φουντούκι 165gr

    3
    5
    3
    από 5,00 €
  • ToyMarkt Λούτρινο Πίθηκος Αγίου Βαλεντίνου 40 εκ.

    ToyMarkt Λούτρινο Πίθηκος Αγίου Βαλεντίνου 40 εκ.

    0
    0
    32,50 €
  • Δωρόσημο Λούτρινο Αρκουδάκι Αγίου Βαλεντίνου 10 εκ.

    Δωρόσημο Λούτρινο Αρκουδάκι Αγίου Βαλεντίνου 10 εκ.

    0
    0
    από 3,50 €
  • Μπαλόνια Καρδιές Κόκκινα 10τμχ

    Μπαλόνια Καρδιές Κόκκινα 10τμχ

    0
    0
    από 1,23 €

Τα λουλούδια στην κυρία από 'μένα

Τα λουλούδια υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, είναι ένα όμορφο δώρο. Ποιες είναι αυτές; Σε μεγαλύτερες ηλικίες, που εκτιμούσαν και εκτιμούν ακόμα μια ρομαντική χειρονομία, όταν δεν είναι ένα τριαντάφυλλο μόνο του που μπορεί κάλλιστα να έκοψες από τον κήπο του διπλανού ή όταν δεν έχουν αγοραστεί από πλανόδιο σε φανάρι της Κηφισίας, μαζί με πακέτο χαρτομάντιλα. Η αλήθεια είναι ότι είναι από τα αγιοβαλεντινιάτικα δώρα, που θα απλώσουν ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της και θα μπήξουν ένα αγκάθι στην καρδιά της για την basic σκέψη. Δεν θα στο πει όμως, γιατί όπως και να το κάνουμε, τη σκέφτηκες....

Δεν πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο; Τα καλύτερα "χειρότερα" δώρα για το έτερον ήμισυ!

Μην με τρυπάς σαν το τριαντάφυλλο 

Σε συνέχεια του προηγούμενου, τα ψεύτικα άνθη, τα παντοτινά τριαντάφυλλα μέσα σε γυάλα και γλάστρες με φυτά παντός τύπου ή κάκτοι, είναι μία ας πούμε, πρωτότυπη επιλογή για την Ημέρα των Ερωτευμένων. Κι αν σε ρωτήσει τι να το κάνει ένα τριαντάφυλλο μέσα σε γυάλα, πες της ότι αυτή είναι η Πεντάμορφη κι εσύ το Τέρας (αυτό θα σκεφτεί, έτσι κι αλλιώς).

  • HOMie Παντοτινό Τριαντάφυλλο Κόκκινο σε Γυάλα

    HOMie Παντοτινό Τριαντάφυλλο Κόκκινο σε Γυάλα

    0
    0
    39,90 €
  • Inart Τεχνητό Φυτό σε Γλάστρα Κάκτος Πράσινος 42cm

    Inart Τεχνητό Φυτό σε Γλάστρα Κάκτος Πράσινος 42cm

    0
    0
    από 24,90 €
  • Marhome Μπουκέτο από Τεχνητά Φυτά Παιώνια 32cm

    Marhome Μπουκέτο από Τεχνητά Φυτά Παιώνια 32cm

    από 9,70 €
  • vidaXL Τεχνητό Φυτό σε Γλάστρα Ορχιδέα 75cm

    vidaXL Τεχνητό Φυτό σε Γλάστρα Ορχιδέα 75cm

    1
    5
    1
    από 52,90 €

Θα σπάσω κούπες

Αν απ' όλα τα δώρα που θα μπορούσες να κάνεις, πάρεις μια κούπα με καρδούλες, μηνύματα αγάπης, εκτυπωμένη τη φωτογραφία σας από το Πάσχα στη Ζαρούχλα και άλλα χαριτωμένα σχέδια, μην σου κάνει εντύπωση αν σπάσει "κατά λάθος" μία μέρα. Είναι το κλασικό πλέον δώρο "βαρέθηκα να ψάξω, μια κούπα είναι πάντα χρήσιμη, γιατί ποιος δεν πίνει καφέ;". Εσύ θα πεις ότι είναι για όλα τα πρωινά που θα απολαύσετε μαζί ή για τα πρωινά που δεν θα είστε μαζί, αλλά θέλεις να σε σκέφτεται πίνοντας καφέ...

  • Κούπα Κεραμική Λευκή 330ml

    Κούπα Κεραμική Λευκή 330ml

    0
    0
    9,90 €
  • I Love You This Much Κούπα Κεραμική Λευκή 295ml

    I Love You This Much Κούπα Κεραμική Λευκή 295ml

    0
    0
    από 6,50 €
  • Αγάπη Μου Κούπα Κεραμική Λευκή 295ml

    Αγάπη Μου Κούπα Κεραμική Λευκή 295ml

    1
    5
    1
    6,50 €
  • my Κούπα από Πορσελάνη Λευκή

    my Κούπα από Πορσελάνη Λευκή

    1
    5
    1
    6,50 €
  • Out of the Blue Always in my heart Κούπα Κεραμική Μπεζ

    Out of the Blue Always in my heart Κούπα Κεραμική Μπεζ

    0
    0
    από 4,03 €

Sex toys & τα συναφή

Τα δώρα αυτού του τύπου την Ημέρα του Saint Valentine είναι κάπως διφορούμενα. Ή αποσκοπούν στην τέρψη εκείνου που προσφέρει το δώρο (βλέπε sexy εσώρουχα και χειροπέδες με γούνα) ή υπονοούν ότι το σεξ θέλει ενίσχυση διότι είναι κάπως "χλιαρό". Προτίμησε κάτι που θα εμπεριέχει και μία δόση χιούμορ, όπως π.χ. βρώσιμα εσώρουχα από καραμέλες (αν είναι και για τον βήχα ακόμα καλύτερα-τόσες ιώσεις κυκλοφορούν).

Δεν πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο; Τα καλύτερα "χειρότερα" δώρα για το έτερον ήμισυ!

Να σου χάριζα τ' αστέρια όλου τ' ουρανού...

Το είπε η Γλυκερία, το είπε κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, υπέροχο τραγούδι. Μπορεί εκείνοι να το τραγούδησαν μεταφορικά για τους απανταχού ερωτευμένους, υπάρχει όμως η δυνατότητα να δώσεις το όνομα του αγαπημένου ή της αγαπημένης σου σε ένα αστέρι ή ακόμα και να το αγοράσεις, λαμβάνοντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Όχι σκέψου το σαν εικόνα "Αγάπη μου έδωσα το όνομά σου σε ένα αστέρι. Ορίστε το πιστοποιητικό. Βλέπεις αυτή τη φωτογραφία με τις τελίτσες; Βλέπεις αυτή την κουκίδα πάνω δεξιά; Κοίτα καλύτερα... Αυτό είναι το αστέρι σου. Το δώρο μου για Αγίου Βαλεντίνου". Το πιο πιθανό είναι να μεταμορφωθείς εσύ αμέσως μετά σε αστεράκι αφού θα σε κεραυνοβολήσει με βλέμμα που θα πετάει φωτιές. Το μόνο τραγούδι που θα ακούς μετά είναι το "Αστεράκι φωτεινό δε σε φτάνω και πονώ", αλλά τουλάχιστον θα έχεις κερδίσει μία θέση δίπλα στο δικό της παντοτινό αστέρι.

Δεν πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο; Τα καλύτερα "χειρότερα" δώρα για το έτερον ήμισυ!

Προσοχή Κίνδυνος!

Δώρα που σίγουρα πρέπει αν αποφύγεις αν δεν θέλεις να γιορτάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μόνος/μόνη και να μπεις στη μαύρη λίστα. Οι λόγοι είναι αυτονόητοι...

  • Αισθητήρες Παρκαρίσματος Αισθητήρες Παρκαρίσματος
  • Ζυγαριές Μπάνιου Ζυγαριές Μπάνιου
  • Προϊόντα για Αδυνάτισμα και Κυτταρίτιδα Προϊόντα για Αδυνάτισμα και Κυτταρίτιδα
  • Σετ για Αντιγήρανση Σετ για Αντιγήρανση
  • Βιβλία Αυτοβελτίωσης Βιβλία Αυτοβελτίωσης

Και τελικά...

Είτε πιστεύεις είτε όχι στην Ημέρα των Ερωτευμένων, είτε είσαι σε σχέση ή single, εμείς σου ευχόμαστε να την περάσεις όπως ακριβώς σε ευχαριστεί. Με δώρα ή χωρίς, σε ρομαντικό δείπνο στο σπίτι ή σε ταξίδι με καλή παρέα, στον καναπέ σου με σοκολατάκια-καρδιές να βλέπεις χαζοταινίες ή σε ένα ξέφρενο party όπου θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου! Love is everywhere!

Δεν πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο; Τα καλύτερα "χειρότερα" δώρα για το έτερον ήμισυ!

Σχετικά Άρθρα

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου έως 20 ευρώ
Ιδέες για δώρα μόδας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Άγιος Βαλεντίνος: Δώρα για τους λάτρεις της τεχνολογίας!
Αγίου Βαλεντίνου: Δώρα έως 50€ για την Ημέρα των Ερωτευμένων