Τα καλύτερα συστήματα karaoke

Τα καλύτερα συστήματα karaoke

Ανακάλυψε κορυφαίες προτάσεις σε συστήματα karaoke, για κάθε γούστο και ανάγκη και βρες το καλύτερο για σένα!

Για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές για σένα, βασιστήκαμε σε αξιολογήσεις χρηστών πάνω στα κύρια χαρακτηριστικά τους, όπως την ποιότητα ήχου, τη διάρκεια μπαταρίας, τον τρόπο σύνδεσης κ.α.

Το best seller karaoke

To σύστημα karaoke SD-306 διαθέτει 2 ασύρματα μικρόφωνα και 6 ηχητικά εφέ. Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Bluetooth για κινητά, laptops, desktops και ήχο HiFi για εξαιρετική ποιότητα. Φορτίζει πλήρως σε 2 ώρες και η διάρκεια της ενσωματωμένης μπαταρίας του ανέρχεται σε 2-4 ώρες. Τα μικρόφωνα λειτουργούν με μπαταρία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε απόσταση έως 10 μέτρων από τη συσκευή.

Σύστημα Karaoke με Ασύρματα Μικρόφωνα SD-306 σε Μαύρο Χρώμα
  • Αναπαραγωγή από κάρτα micro SD
  • Μονάδα flash USB ή ασύρματη μέσω Bluetooth
  • Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 1800 V / 7.4 mAh
  • Ισχύς: 20 W

Το καλύτερο ηχείο με karaoke 

Το JBL ηχείο με λειτουργία karaoke partybox προσφέρει ισχυρό ήχο JBL Original Pro. Λειτουργεί έως 12 ώρες και συνδέεται με τεχνολογία Bluetooth ή μέσω θύρας usb. Μπορείς να προσαρμόσεις τα εφέ φωτισμού ή να το αφήσεις να ακολουθεί τα χρώματα της μουσικής. Τέλος, διαθέτει υποδοχή για καλώδιο Aux (έχει είσοδο και έξοδο), υποδοχές και ρυθμιστικά για Mic/ Guitar για να συνδέσεις μικρόφωνο και κιθάρα.

JBL Ηχείο με λειτουργία Karaoke Partybox 110 σε Μαύρο Χρώμα
  • Ισχύς 160 W
  • Αριθμός Ηχείων 4
  • USB / Bluetooth / Aux in / MIC
  • Τεχνολογία TWS

Δημιούργησε μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε σου πάρτι με τα εκθαμβωτικά φωτορυθμικά που συγχρονίζονται με τον απίστευτο, γεμάτο μπάσο ήχο του PartyBox 110. Χάρη στον αδιάβροχο σχεδιασμό του, μπορείς να πάρεις μαζί σου το Partybox 110 οπουδήποτε!

Σύνδεσε την κιθάρα σου και το μικρόφωνο για το απόλυτο πάρτυ στο σπίτι, στην ύπαιθρο ή στην παραλία! Διασκέδασε από το πρωί μέχρι το βράδυ και απόλαυσε τον θρυλικό ήχο της JBL για 12 ώρες χωρίς διακοπή.

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή PartyBox για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και να «στριμάρεις» ασύρματα όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια. Αν μάλιστα συνδέσεις δύο PartyBox 110 μαζί, μέσω της τεχνολογίας TWS (True Wireless Stereo) το πάρτι θα αποκτήσει… επικές διαστάσεις.

Με τη τεχνολογία Bluetooth μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου και να «στριμάρεις» τα τελευταία hits (από τη δική σου μουσική βιβλιοθήκη ή κάποια υπηρεσία streaming) ή να συνδέσεις στη θύρα USB κάποιο αποθηκευτικό μέσο και το PartyBox 110 θα αναπαραγάγει αυτόματα την αγαπημένη σου playlist. Εκτός από τη θύρα USB, θα βρεις επίσης υποδοχή για καλώδιο Aux (έχει είσοδο και έξοδο), υποδοχές και ρυθμιστικά για Mic/ Guitar για να συνδέσεις μικρόφωνο και κιθάρα και να δώσεις τον δικό σου τόνο στο πάρτι γενεθλίων σου. Με το PartyBox 110 το πάρτι δεν έχει τελειωμό!

Το καλύτερο ασύρματο μικρόφωνο karaoke 

Το ασύρματο μικρόφωνο karaoke BMS-300 διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο Bluetooth για να ακούς μουσική και να τραγουδάς ταυτόχρονα! Η ενσωματωμένη μπαταρία των 1500 mAh προσφέρει λειτουργία έως και 6 ώρες. Ακόμα, είναι εξοπλισμένο με λειτουργία διαμόρφωσης φωνής, για να διαλέξεις ανάμεσα σε 4 διαφορετικά εφέ φωνής.

Forever Ασύρματο Μικρόφωνο Karaoke BMS-300 σε Μαύρο Χρώμα
  • Ονομαστική τάση: 5 V
  • Χρόνος λειτουργείας: 6 ώρες
  • Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες
  • Εύρος συχνοτήτων: 100 – 10.000 Hz

Το καλύτερο σύστημα με ασύρματα μικρόφωνα

Το σύστημα karaoke Akai SS022A-X6 με ασύρματo μικρόφωνo και ενσωματωμένη μπαταρία 2600 mAh σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ήχου και αυτονομία έως 5 ώρες. Διαθέτει ενισχυτή κυκλώματος σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας επαγγελματικό ηχείο. Με πολλές επιλογές συνδεσιμότητας όπως Bluetooth, ραδιόφωνο, ασύρματο μικρόφωνο, USB, είσοδο RCA, κάρτα SD σου λύνει τα χέρια.

Akai Σύστημα Karaoke με Ασύρματo Μικρόφωνo SS022A-X6 σε Μαύρο Χρώμα
  • Ρύθμιση έντασης, πρίμα, μπάσα, ηχώ
  • Αναπαραγωγή 4-5 ώρες
  • Ασύρματο μικρόφωνο
  • Ασύρματη σύνδεση

Το σύστημα karaoke SS022A-X6 της Akai, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, DVD, VCD, CD, LD, TV, MP3, ραδιόφωνο, ηλεκτρονικό πιάνο και συσκευές που έχουν έξοδο ήχου, για να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ήχου.

Το καλύτερο σύστημα με ενσύρματα μικρόφωνα

Το σύστημα karaoke Akai διαθέτει υποδοχή για σύνδεση ενσύρματου μικροφώνου, USB και είσοδο Aux-In για φόρτιση και ταυτόχρονη σύνδεση σε υπολογιστή. Η ενσωματωμένη μπαταρία των 1200 mAh και οι δυνατότητες διασύνδεσης με τον δυνατό και καθαρό ήχο το κάνουν να ξεχωρίζει.

Akai Σύστημα Karaoke με Ενσύρματo Μικρόφωνo σε Μαύρο Χρώμα
  • Ισχύς: 6 W 
  • Φώτα LED αρκετά δυνατό για εσωτερικούς χώρους
  • Ενσωματωμένη μπαταρία των 1200 mAh
  • Καλώδιο USB σε Aux-In & micro USB

Διαθέτει ραδιόφωνο FM, υποδοχή για σύνδεση ενσύρματου μικροφώνου, USB και είσοδο Aux-In για να συνδέσετε οποιαδήποτε πηγή ήχου έχει υποδοχή για βύσμα 3.5mm jack, όπως smartphone, laptop και tablet. Η ενσωματωμένη μπαταρία των 1200mAh και το μικρό βάρος το κάνουν πραγματικά φορητό και οι δυνατότητες διασύνδεσης με τον δυνατό και καθαρό ήχο το κάνουν ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση.

Σχετικά Άρθρα

XLR ή USB Μικρόφωνο;
4+1 δραστηριότητες για μετά το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι
Δραστηριότητες για μετά το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι
Εξοπλισμός για ηχογράφηση στο σπίτι
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες