Skull and Bones για Xbox Series X/S, PlayStation 5 & PC

Skull and Bones για Xbox Series X/S, PlayStation 5 & PC

Επιτέλους σαλπάρουμε!

...και λέω επιτέλους γιατί το παιχνίδι ανακοινώθηκε το 2017 με σκοπό τη διάθεση του το 2018. Από τότε πέρασε κυριολεκτικά από 40 κύματα μέχρι να φτάσει στην ημερομηνία κυκλοφορίας, δηλαδή στη 16η Φλεβάρη του σωτήριου έτους 2024. 

Το πρώτο κύμα από τα 40 συνέβη το 2013 όπου και ξεκίνησε το development με σκοπό να είναι το expansion του Assassin's Creed IV: Black Flag. Φυσικά αυτό δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Μετά από 11 χρόνια καταλήγει ένας τελείως διαφορετικός τίτλος από αυτόν που είχε αρχικά ξεκινήσει να υλοποιείται.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Για να τα "ακούσω" και εγώ ο ίδιος και να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον μου καθώς είναι ένα game που το περίμενα πως και πως αλλά οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και όλα αυτά τα "ωραία" με έκαναν (σχεδόν) να νοιώσω το πως είναι να βρίσκεσαι σε κατάσταση τύπου..."Παιχνίδια που δεν παίζονται, γρήγορα λησμονιούνται".

  • Skull and Bones PS5 Game

    Skull and Bones PS5 Game

    από 30,59 €
  • Skull and Bones Premium Edition PS5 Game

    Skull and Bones Premium Edition PS5 Game

    από 85,90 €
  • Skull and Bones Special Day1 Edition Edition Xbox Series X Game

    Skull and Bones Special Day1 Edition Edition Xbox Series X Game

    1
    5
    1
    από 38,90 €
  • Skull and Bones Premium Edition Xbox Series X Game

    Skull and Bones Premium Edition Xbox Series X Game

    1
    5
    1
    137,69 € από 99,00 €

Από την αρχή στα βαθιά

Η δράση εκτυλίσσεται τον 17ο αιώνα όπου η πειρατεία ήταν το hashtag της εποχής. Ξεκινάς στα χάλια σου τα μαύρα μετά από ένα ναυάγιο προσπαθώντας να σωθείς. Καταλήγεις στο να κατακτάς τον Ινδικό ωκεανό, σε έναν χάρτη σχεδόν 7 φορές μεγαλύτερο από αυτόν του Assasins Creed Valhalla, αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί έχει πολύ δρόμο! Θα χρειαστεί να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου και από ένα ναυτάκι ινδικό, να γίνεις ο κυρίαρχος των θαλασσών.

Για να τα καταφέρεις όλα αυτά θα χρειαστεί να γίνεις κακός. Πολύ κακός. Τόσο κακός που κάθε φορά που θα γίνεσαι σκληρότερος και κακοφημότερος, (λέξη που προφανώς δεν υπάρχει), θα επιβραβεύεσαι με πόντους οι οποίοι θα σου δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε δυσκολότερες αποστολές, να κατασκευάζεις νέα, πιο εντυπωσιακά πλοία και να κατακτάς αμύθητα πλούτη.

Ο πρώτος σου σταθμός σαν ψάρακλας πειρατής θα είναι το νησί της Sainte Anne όπου θα μυηθείς στα βασικά της πειρατικής κουλτούρας. Εκεί θα βρεις διάφορους μάστορες που θα σε τρέχουν να βρεις υλικά με σκοπό να σου φτιάξουν το πρώτο σου πλοίο.

Φτιάξτο όπως το φαντάζεσαι!

Τα πλοία είναι άλλο ένα συναρπαστικό κεφάλαιο του παιχνιδιού. Τρεις φαίνεται να είναι οι τύποι τους, Navigation, Firepower και Cargo. Κάθε ένα από αυτά προορίζεται για διαφορετικούς σκοπούς διαθέτοντας διαφορετικές ικανότητες. 

Θα χρειαστεί να δημιουργήσεις ολόκληρους στόλους για να αντιμετωπίσεις διάφορες προκλήσεις. Τα πλοία δεν θα είναι στον "αυτόματο" καθώς θα έχεις τον πλήρη έλεγχο τόσο στην πλοήγηση και στην καθοδήγηση του πληρώματος μέχρι και την ίδια τη μάχη.

Σημαντική επίσης είναι η δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης των πλοίων. Θα πάρεις αποφάσεις για την αμυντική όσο και επιθετική λειτουργία του πλοίου σου προσθέτοντας δυνατότερα κανόνια, εκρηκτικά και ενισχύοντας με δυνατά υλικά την περίμετρο του πειρατικού σου. Θα μπορείς επίσης να διακοσμήσεις το πλοίο με έπιπλα του γούστου σου τα οποία θα έχουν επίδραση στο πλήρωμα όπως γρηγορότερο γέμισμα των κανονιών, ταχύτερη αναγέννηση stamina και άλλα!

Θα έχεις την δυνατότητα να παίξεις μόνος ή συνεργατικά! Μπορεί να είσαι αρκετά φιλόδοξος και να θέλεις να τα βγάλεις πέρα solo αλλά αν τα βρεις σκούρα, πέτα φωτοβολίδες στον ουρανό και όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει. Μην το δέσεις και κόμπο ναυτικό όμως γιατί οι πειρατές είναι...άτιμη φάρα! 

Χρησιμοποίησε τα κιάλια σου και δες από μακριά το πλοίο που βρίσκεται στον ορίζοντα. Τι είδους είναι; Τι μεταφέρει; Προετοιμάσου πριν αναμετρηθείς μαζί του.

Βρες ναυάγια και άρπαξε θησαυρούς από εμπορικά πλοία που συνοδεύονται από δυνατούς στόλους και...μη ξεχνάς τη μαγεία! Η μαγεία και το παραμύθι που κρύβεται στα βάθη των ωκεανών πολεμώντας μυθικά τέρατα που θα σου δώσουν ακόμα περισσότερα σπάνια δώρα!

Το παιχνίδι ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας σταδιακά και καθώς γίνεσαι δυνατότερος, οι αποστολές που θα αναλαμβάνεις θα είναι πιο επικίνδυνες φέρνοντας σου μεγαλύτερα πλούτη. Θα χρειαστεί να κάνεις επιδρομές σε κάστρα που θα είναι δύσκολο να τα βγάλεις πέρα μόνος σου. Αναζήτησε βοήθεια για να βρεθεί κάποιος και να σου δώσει ένα κανόνι βοηθείας. 

Μην εφησυχαστείς αν βρεθείς στην κορυφή της κορυφής! Οι πειρατές είναι άπληστοι, θέλουν παραπάνω, δεν τους φτάνει η κορυφή! Με το που αγγίξεις τη μέγιστη δυνατή αναβάθμιση θα ξεκλειδώσεις νέες εμπειρίες με αμύθητους θησαυρούς που θα προσελκύσουν και άλλους…πιθανούς μνηστήρες. 

Αναμετρήσου με παίκτες από όλο τον κόσμο που διψάνε για ότι διψάς και εσύ! Για θησαυρούς και περιπέτειες! 

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει Cross Play κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείς να παίζεις με φίλο που θα έχει την ίδια κονσόλα με σένα!

Καλή μας διασκέδαση!!

Skull and Bones για Xbox Series X/S, PlayStation 5 & PC

Σχετικά Άρθρα

Alone in the Dark για PS5/XBOX/PC
Dragon's Dogma II για PS5/XBOX/PC
Τα πιο σημαντικά games που έρχονται τον Απρίλιο του 2024
Prince of Persia: The Lost Crown
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες