Bodycare: 4+1 super ενυδατικές και μοσχομυριστές κρέμες σώματος!

Bodycare: 4+1 super ενυδατικές και μοσχομυριστές κρέμες σώματος!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και η ενυδάτωση τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος μας, θα πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο. Άλλωστε, υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα ritual περιποίησης μετά από μία κουραστική και κρύα μέρα; 

Σε περίπτωση που βρίσκεις «βαρετή» ή «περιττή» την ενυδάτωση του σώματος μετά το μπάνιο, έρχομαι σε αυτό το άρθρο να σου αλλάξω γνώμη και να σε «πείσω» να αντιμετωπίσεις την όλη διαδικασία ως μία «ιεροτελεστία» που αξίζει τόσο το σώμα σου, όσο και εσύ! 

Γιατί όμως είναι απαραίτητη η ενυδάτωση του σώματος; 

Καταρχάς, δεν θα πρέπει να ξεχνάς πώς αποτελούμαστε από 60% νερό, άρα θα πρέπει καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου, να διατηρούμε υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης στον οργανισμό μας και στο δέρμα μας, για να απολαμβάνουμε μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Μην ξεχνάς άλλωστε, πώς οι καιρικές συνθήκες, πχ το κρύο, ο αέρας κλπ, επηρεάζουν άμεσα την επιδερμίδα μας και την οδηγούν στο να γίνεται ξηρή και να χάνει την ελαστικότητα της.

Με την σωστή ενυδάτωση προλαμβάνονται τα σημάδια γήρανσης, το δέρμα παραμένει λείο, ελαστικό και λαμπερό και (αφού είναι το μεγαλύτερο όργανο μας) μπορεί να μας θωρακίσει επιτυχώς, από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Πότε πρέπει να ενυδατώνω την επιδερμίδα μου; 

Ιδανικά 3 με 5 λεπτά μετά το μπάνιο, για να «κλειδώσεις» την ενυδάτωση και να αποκαταστήσεις τα επίπεδα υγρασίας του επιδερμικού φραγμού, αλλά και για να επαναφέρεις το δέρμα σου στα φυσιολογικά του επίπεδα, αφού μπορεί από τα συστατικά των προϊόντων να έχει διαταραχθεί η ισορροπία του.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, πάμε να δούμε 4 +1 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σου να επανέλθει άμεσα, ενώ, θα σε κερδίσουν και με το υπέροχο άρωμα που διαθέτουν!

Korres Body Smoothing White Blossom Ενυδατική Lotion Σώματος με Άρωμα Πούδρα

Ο KORRES γνωρίζει εξαιρετικά το κομμάτι του bodycare και η σειρά με τα γαλακτώματα σώματος, το αποδεικνύει περίτρανα. Με ελαφριά αλλά άκρως ενυδατική σύσταση που απορροφάται άμεσα, αναπληρώνει την υγρασία στην επιδερμίδα και την αφήνει με ένα διακριτικό άρωμα πούδρας.

Korres Body Smoothing White Blossom Ενυδατική Lotion Σώματος με Άρωμα Πούδρα 200ml

Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε Αμυγδαλέλαιο, Αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της. Περιέχει νότες από λευκά άνθη, περγαμόντο και άρωμα πούδρας.

Victoria's Secret Coconut Passion Ενυδατική Lotion Σώματος με Άρωμα Καρύδα

Από τις πιο γνωστές κρέμες σώματος, και όχι αδίκως, αφού η VS μονοπώλησε το ενδιαφέρον, κερδίζοντας φανατικό κοινό με το άρωμα Coconut Passion. Η κρέμα σώματος, πέρα από το καταπληκτικό άρωμα καρύδας που φέρει, ενυδατώνει εξαιρετικά, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Victoria's Secret Coconut Passion Ενυδατική Lotion Σώματος με Άρωμα Καρύδα 236ml

Body Lotion σώματος βασισμένο στις νότες του αρώματος Coconut Passion.

- Χαρίζει αρωματική ενυδάτωση και απαλότητα.

- Έχει φόρμουλα που απορροφάται γρήγορα.

- Θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα.

Papoutsanis Aromatics Love Body Lotion

Μία εξαιρετική προσθήκη στις κρέμες σώματος από την εταιρεία Papoutsanis, η Aromatics σειρά, ήρθε για να μείνει! Η Love Body Lotion, με ένα μοναδικό, μεστό άρωμα από βανίλια και σανταλόξυλο, ενυδατώνει άψογα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ το άρωμα της…δεν θα φύγει από πάνω σου!

Papoutsanis Aromatics Love Body Lotion 200ml

Η νέα vegan κρέμα Papoutsanis Aromatics Love, με το ζεστό, ονειρικό άρωμά βανίλια & σανταλόξυλο, περιέχει 5% urea, βούτυρο καριτέ και αλόη για πλούσια ενυδάτωση. 

Με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και αμυγδαλέλαιο, ενυδατώνει σε βάθος, απορροφάται γρήγορα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, χαρίζοντας απαλό άγγιγμα.

Lavish Care Fluffy Marshmallow Ενυδατική Κρέμα Σώματος

Αν ψάχνεις μία κρέμα σώματος που να σου δίνει την ενυδάτωση που επιθυμείς, χωρίς να είναι βαριά και να έχει το πιο παιχνιδιάρικο άρωμα που έχεις μυρίσει ποτέ, τότε μόλις την βρήκες! Η κρέμα σώματος Fluffy Marshmallow της Lavish Care κάνει ακριβώς όσα υπόσχεται, ενώ «ντύνει» την επιδερμίδα σου με ένα super γλυκό άρωμα ζαχαρωτού!

Lavish Care Body Fluffy Marsh Mallow Ενυδατική Κρέμα Σώματος 300ml

Κρέμα σώματος & χεριών Fluffy Marsh Mallow της Lavish Care με γλυκό άρωμα marshmallow, καθημερινής χρήσης για ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας.

Fresh Line Cassandra Body Cream

Το πιο αριστοκρατικό άρωμα, συναντά την ενυδάτωση και μεταμορφώνονται σε μία μαγική κρέμα σώματος από την Fresh Line. Η Cassandra Body Cream, με ένα ακαταμάχητο άρωμα από γεράνι, βανίλια και μέλι, καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να την βαραίνει, ενώ δίνει και διακριτική λάμψη, αφού περιέχει λεπτοκομμένο shimmer!

Fresh Line Cassandra Body Cream Ενυδατική Κρέμα Σώματος 200ml

Κρέμα πλούσιας υφής που συνδυάζει βαθιά ενυδάτωση και αναγέννηση της επιδερμίδας. Ενυδατικά φυσικά έλαια, όπως βιολογικό ελαιόλαδο και λάδι ηλίανθου, διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα αφήνοντας μία λεία και απαλή υφή. Τα εκχυλίσματα από χαμομήλι και βανίλια ανακουφίζουν από τη δυσφορία προσφέροντας καταπραϋντική δράση. Το εκχύλισμα μελιού διατηρεί την υγρασία και επιταχύνει την αναγέννηση της επιδερμίδας ενώ το έλαιο ροδάκινου παρέχει μαλακτικές και θρεπτικές ιδιότητες. Το υλάνγκ-υλάνγκ και το γεράνι προσδίδουν αγχολυτικές ιδιότητες, χαλαρώνοντας το σώμα και το πνεύμα.

Σχετικά Άρθρα

Οι 5 καλύτερες κρέμες κατά της κυτταρίτιδας που έχω δοκιμάσει
Οι 5 καλύτερες συσφιγκτικές κρέμες σώματος
Τα χέρια μας είναι «δύναμη», μάθε πώς να τα φροντίσεις σωστά!
Πες «αντίο» (αν θέλεις) στην όψη φλοιού πορτοκαλιού και στην κυτταρίτιδα, με αυτά τα απλά tips!