Rebecca Yarros: Η συγγραφέας - φαινόμενο του BookTok & το βιβλίο που θα γίνει σειρά

Rebecca Yarros: Η συγγραφέας - φαινόμενο του BookTok & το βιβλίο που θα γίνει σειρά

Η Rebecca Yarros είναι Αμερικανίδα συγγραφέας, η οποία έχει γράψει περισσότερα από δεκαπέντε μυθιστορήματα, πολλά από τα οποία έχουν βρεθεί στην πρώτη θέση της λίστας Best Seller των New York Times, της USA Today, των Sunday Times και της Wall Street Journal! 

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η ίδια δηλώνει αθεράπευτα ρομαντική, λατρεύει τη σοκολάτα και το πιάνο. Η συγγραφή προήλθε από την αγάπη της για το διάβασμα σε μικρή ηλικία. Είναι παντρεμένη 20 χρόνια,  μητέρα έξι παιδιών και ζει στο Κολοράντο με την οικογένειά της. Έχοντας υιοθετήσει τη μικρότερη κόρη τους, η συγγραφέας βοηθάει παιδιά να βρουν ανάδοχους γονείς μέσα από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, One October, τον οποίο ίδρυσε με τον σύζυγό της το 2019. Είτε είναι η αγάπη της για τα ταξίδια, η δυναμική της οικογένειας ή άλλες επιρροές, οι αναγνώστες συχνά θα βρουν μια προσωπική πινελιά στις αφηγήσεις της.

Συγγραφικό έργο

 Απο σύγχρονες ρομαντικές ιστορίες μέχρι και στρατιωτική μυθοπλασία, όπως το “The Last Letter” που κυκλοφόρησε το 2019, η Yarros δείχνει την ευελιξία της ως συγγραφέας που είναι πάντα έτοιμη να μας χαρίσει έντονες συγκινήσεις.

Βιβλία αισθηματικής λογοτεχνίας

  • The Things We Leave Unfinished

    The Things We Leave Unfinished

    0
    0
    από 9,50 €
  • In the Likely Event

    In the Likely Event

    0
    0
    από 10,28 €
  • The Last Letter

    The Last Letter

    0
    0
    από 11,24 €
  • Στην Πιθανή Περίπτωση

    Στην Πιθανή Περίπτωση

    0
    0
    από 17,80 €
  • Great And Precious Things

    Great And Precious Things

    0
    0
    από 11,80 €

Η βραβευμένη σειρά The Empyrean

Το πρώτο βιβλίο της σειράς Empyrean, Fourth Wing, εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2023 από την Red Tower Books και τον Μάιο κατέκτησε τη τέταρτη θέση στη λίστα με τα best seller του Libro.fm. Από τον Σεπτέμβριο του 2023, το βιβλίο βρισκόταν 18 εβδομάδες στη λίστα των best seller των New York Times, ενώ έγινε επιτυχία στο BookTok, με το hashtag #fourthwing να συγκεντρώνει 185,1 εκατομμύρια προβολές.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς, Iron Flame, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023, ενώ η Yarros έχει δηλώσει ότι η σειρά θα περιλαμβάνει 5 βιβλία.

The Empyrian Series

  • Iron Flame, The Empyrean 2

    Iron Flame, The Empyrean 2

    7
    5
    7
    από 18,91 €
  • Σιδερένια Φλόγα

    Σιδερένια Φλόγα

    από 24,83 €
  • Τέταρτη Πτέρυγα

    Τέταρτη Πτέρυγα

    από 22,94 €

Fourth Wing Book Trailer

Από το χαρτί στην οθόνη

Τον Οκτώβριο του 2023, ανακοινώθηκε ότι η Outlier Society του Michael B. Jordan και η Amazon MGM Studios αγόρασαν τα δικαιώματα προσαρμογής, για να πραγματοποιηθεί τηλεοπτική σειρά. Η Liz Pelletier της Entangled Publishing και η Yarros, θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί στην επικείμενη σειρά.

Σχετικά Άρθρα

Το πράσινο σημειωματάριο της Clare Pooley!
Τα must haves ενός βιβλιόφιλου!
Ψάχνεις ρομαντικά βιβλία; Ανακάλυψε τρεις wholesome ιστορίες αγάπης!
Book Review: Τα εκατό χρόνια της Λέννι & της Μάργκο, Marianne Cronin!