Τα πιο σημαντικά games που κυκλοφορούν τον Μάρτιο του 2024

Τα πιο σημαντικά games που κυκλοφορούν τον Μάρτιο του 2024

Τι έρχεται στην αγορά των video games τον φετινό Μάρτιο; Το 2023 ήταν μια απίστευτη χρονιά για το gaming και το 2024 δείχνει να έχει μπει ιδιαίτερα «δυνατά». Αφήνοντας πίσω μας τον Φεβρουάριο που έκλεισε με το Final Fantasy VII Rebirth ένα από τα πιο σημαντικά «δυνατά» games του PS5, πάμε να δούμε τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες σε video games, που θα υποδεχτούμε μέσα στον μήνα που ξεκίνησε.

The Outlast Trials

Κυκλοφορία: 5 Μαρτίου Πλατφόρμες: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X

Η σειρά Outlast videogames μετράει αρκετές κυκλοφορίες ήδη στην αγορά και το The Outlast Trials είναι η πιο πρόσφατη. Μετά από μια μακρά πορεία σε μορφή Early Access, το παιχνίδι κυκλοφορεί επιτέλους σε μια πιο τελική μορφή και θα σας δώσει την ευκαιρία να παίξετε σε επίπεδο co-op και να ζήσετε μια μοναδική και φρικιαστική εμπειρία με φίλους. Το σύστημα προόδου έχει αλλάξει και τα πρώτα δείγματα γραφής (όπως μαρτυρούν και οι ίδιοι οι παίκτες) είναι ιδιαίτερα θετικά.

WWE 2K24 

Κυκλοφορία: 8 Μαρτίου Πλατφόρμες: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X 

Τα παιχνίδια της σειράς WWE 2K έχουν περάσει από… σαράντα κύματα και φαίνεται πως φέτος ο τίτλος έχει βελτιωθεί στα σημεία. Το WWE 2K24 αναμένεται λίγο πριν τη δύση του πρώτου δεκαημέρου για τον Μάρτιο και στο εξώφυλλο του βρίσκεται ο Cody Rhodes, ένας από τους μαχητές που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στους επίσημους αγώνες. Στο παιχνίδι θα προσφέρονται και μοναδικοί αγώνες από τα 40 χρόνια της WrestleMania, κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες θα κληθούν να ζήσουν με ξεχωριστό τρόπο μερικά θρυλικά ματς και ήρωες που θαύμαζαν τα παλαιότερα χρόνια στην τηλεόραση. Το MyRise mode θα έρθει με δύο ξεχωριστά storylines, ενώ στο game υπάρχει ακόμη η WrestleMania XL arena και το WrestleMania Mode που επανέρχεται μετά το WWE 2K14.

Alone in the Dark 

Κυκλοφορία: 20 Μαρτίου Πλατφόρμες: PC, PS5, Xbox Series X 

Το Alone in the Dark θεωρείται ο προάγγελος των survival horror games και το πρώτο βήμα στα video games που συνδυάζουν δράση και τρόμο. Η σειρά έκανε κάποια πολύ ενδιαφέροντα βήματα όσο ήταν υπό την ιδιοκτησία της Infogrames (1992-2008), αλλά μετέπειτα κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά. Από το 2018, το παιχνίδι έχει περάσει στα χέρια της THQ Nordic και λίγο πριν τα τέλη Μαρτίου θα υποδεχτούμε το πρώτο νέο game του franchise που έχει στόχο να το κάνει και ένα ολοκληρωτικό reboot. Το νέο Alone in the Dark αναπτύσσεται από την Piece Interactive και πρόκειται για μια σύγχρονη ματιά στο game του 1992. Είναι μια single player εμπειρία, που θα στείλει τους παίκτες στο 1920 για να παίξουν ως Edgward Carnby ή Emily Hartwood και να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά της Derceto Mansion.

Dragon’s Dogma 2 

Κυκλοφορία: 22 Μαρτίου Πλατφόρμες: PC, PS5, Xbox Series X 

Η σειρά Dragon’s Dogma δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα δυναμικά στην αγορά, ωστόσο στην πορεία των ετών κέρδισε την καρδιά των φανατικών των action RPGs και πλέον κάθε νέο περιεχόμενο αναμένεται με αγωνία. Μετά την επιτυχία του πρώτου game (που άργησε βέβαια να έρθει), η Capcom δίνει ένα ακόμη παιχνίδι του franchise στην αγορά και συγκεκριμένα το Dragon’s Dogma 2. Το παιχνίδι έρχεται και πάλι στην ίδια μορφή gameplay, με τους παίκτες να δίνουν μάχες με ανθρώπους και τέρατα, να σκαρφαλώνουν πάνω στους εχθρούς και να προσπαθούν να επιβιώσουν με την ομάδα τους. Ο κόσμος είναι και πάλι τεράστιος, εξελίσσεται δυναμικά και οι επιλογές για κάθε χαρακτήρα είναι πάρα πολλές.

Rise of the Ronin 

Κυκλοφορία: 22 Μαρτίου Πλατφόρμες: PS5 

Το νέο project της Team Ninja έρχεται αποκλειστικά για το PS5. Η ομάδα είναι γνωστή για τη δουλειά της στα action RPGs και το Rise of the Ronin ανήκει και αυτό σε αυτήν την κατηγορία. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν έναν ήρωα όπως θέλουν και να χρησιμοποιήσουν πολεμικές τέχνες και όπλα (όπως katanas) για να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς που θα συναντήσουν σε ομάδες. Σε διάφορα σημεία, ο ήρωας θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις και οι οποίες θα επηρεάσουν τις συμμαχίες και τις αντιπαλότητές του. Σημαντικές ιστορικές πόλεις θα είναι διαθέσιμες για εξερεύνηση, ενώ για τις μετακινήσεις θα υπάρχουν τόσο άλογα, όσο και διάφορα εργαλεία (όπως το glider).

Σχετικά Άρθρα

EA Sports FC 25: Παρουσιάστηκε επίσημα και έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου
Summer Game Fest 2024: Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις

Ubisoft Forward: Assassin’s Creed Shadows, Star Wars Outlaws και άλλα!
State of Play: Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις για τα games που έρχονται