Calvins ή τίποτα!

Calvins ή τίποτα!

Νομίζω θα συμφωνήσεις κι εσύ ότι στην ερώτηση ποιό είναι το πιο cool brand εσωρούχων τα τελευταία 30 χρόνια (και βάλε), η απάντηση είναι σταθερά μία: Calvin Klein

Τα Calvins - όπως έχει καθιερωθεί να αποκαλούνται εν συντομία - είναι η εταιρεία underwear που πρωταγωνιστεί στα συρτάρια μας και στις καθημερινές μας εμφανίσεις, γιατί πολύ απλά δεν μπορούμε να μας φανταστούμε χωρίς αυτά.  

Συγκέντρωσα λοιπόν, μερικούς από τους λόγους που αγαπάμε τα Calvins και παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία τους, για να βρούμε ένα ακόμη άλλοθι να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με αυτά.

1. Έχουν βρει τη μαγική συνταγή να συνδυάζουν την αυτοπεποίθηση και το coolness μαζί με τον αισθησιασμό. Την υψηλή ποιότητα με την άνεση και την εμβληματική minimal αισθητική που τα χαρακτηρίζει.

  • Μπουστάκια Μπουστάκια
  • Γυναικεία Slip Γυναικεία Slip
  • Bralettes Bralettes

2. Καμία από τις ασπρόμαυρες καμπάνιες τους δεν περνάει απαρατήρητη. Είναι τέλεια τοποθετημένες στην εποχή τους - κάθε φορά - και σε κάνουν να ταυτίζεσαι με το cast των αστέρων που πρωταγωνιστούν, με έναν τρόπο πολύ ξεχωριστό. Δεν είναι λίγες οι φορές που εμείς τα κορίτσια που φλερτάρουμε με την ηλικία των 40, νιώσαμε αρκετά Kate Moss πίσω στα ‘90s και τα αγόρια αντίστοιχα Mark Wahlberg. Η γενιά του σήμερα φαντάζομαι ότι μια χαρά ταυτίζεται με τα ονόματα της σημερινής εποχής.

  • Ανδρικά Μποξεράκια Ανδρικά Μποξεράκια
  • Ανδρικές Φανέλες Ανδρικές Φανέλες
  • Ανδρικά Slip Ανδρικά Slip

3. Το embossed λογότυπο Calvin Klein στις χαρακτηριστικές ραφές των εσωρούχων, πολλοί προσπάθησαν να το αντιγράψουν αλλά μόνο αυτά κατάφεραν να θέλουμε να τα φοράμε ξανά και ξανά και να τα επιδεικνύουμε διακριτικά μέσα από τα ρούχα μας. Είτε αφορά σε κάποιο σλιπ, μπόξερ ή bralette.

4. Μας αφήνουν να είμαστε ο εαυτός μας! Δεν κάνουν φασαρία με τον σχεδιασμό τους. Απλότητα, statement logo κι όλα τα υπόλοιπα τα αφήνουν επάνω μας.

5. Το sexiness που χαρακτηρίζει τα Calvins είναι ανεπιτήδευτο, γιατί οι γραμμές τους έχουν σκοπό να αφήνουν το σώμα να μιλήσει. Λιτές γραμμές που λειτουργούν ως μικρά κάδρα σε κάθε σωματότυπο.  

6. Είναι το μοναδικό εσώρουχο που σε κάνει να κάνεις focus στο logo και στο σώμα που τα φοράει. Δεν μπαίνει τίποτε άλλο ανάμεσα. 

7. Γιατί όταν ξοδεύεις παραπάνω χρήματα σε μια αγορά θέλεις ο κόσμος να το γνωρίζει και τα Calvins δεν σου χαλάνε χατίρι. Ίσα-ίσα σου το επιστρέφουν και με το παραπάνω με τη διάρκεια τους στον χρόνο, τόσο από θέμα ποιότητας όσο και prestige.

8. Στην εποχή που το νοσταλγικό στιλ έχει την τιμητική του κανένα άλλο brand δεν μπορεί να το αποδώσει αυτό καλύτερα. Ένα αντρικό Calvin Klein boxer ή ένα γυναικείο string και το έδωσες το nostalgic στίγμα ηχηρά, αλλά και κάπως διακριτικά ταυτόχρονα. 

9. Γιατί σε μια εποχή που η μόδα αλλάζει με φρενήρεις ρυθμούς τα συγκεκριμένα εσώρουχα παραμένουν σταθερή αξία. 

10. Γιατί το motto “Calvins or nothing” είναι πολύ ισχυρό για να το αφήσουμε να περάσει αδιάφορα από μπροστά μας. Ένα εσώρουχο με τόσο ισχυρή προσωπικότητα είναι much-needed! Τόσο απλά! 

Ανακάλυψε περισσότερα εσώρουχα Calvin Klein:

  • Calvin Klein Γυναικείο String Μαύρο

    Calvin Klein Γυναικείο String Μαύρο

    από 20,90 €
  • Calvin Klein Γυναικείο Brazil Μαύρο

    Calvin Klein Γυναικείο Brazil Μαύρο

    0
    0
    από 17,90 €
  • Calvin Klein Βαμβακερά Γυναικεία String 3Pack Μαύρα

    Calvin Klein Βαμβακερά Γυναικεία String 3Pack Μαύρα

    από 39,50 €
  • Calvin Klein Γυναικείο Brazil Γκρι

    Calvin Klein Γυναικείο Brazil Γκρι

    0
    0
    από 15,60 €
  • Calvin Klein Βαμβακερά Γυναικεία Slip 3Pack Μαύρα

    Calvin Klein Βαμβακερά Γυναικεία Slip 3Pack Μαύρα

    από 35,46 €
  • Calvin Klein Γυναικείο String Λευκό

    Calvin Klein Γυναικείο String Λευκό

    από 31,99 €

Σχετικά Άρθρα

Προτάσεις ρούχων για ορκωμοσία και αποφοίτηση!
Πρακτικά tips για το άπλωμα των ρούχων
Levi’s 501: Διαχρονικές προτάσεις & η ιστορία των θρυλικών jeans!
Gore-Tex: Τι είναι τελικά αυτό το διάσημο αδιάβροχο υλικό;