Τα καλύτερα Headphones & Gaming Headsets (2024)

Τα καλύτερα Headphones & Gaming Headsets (2024)

H επιλογή έγινε βάσει τιμής, χαρακτηριστικών, αλλά κυρίως των αξιολογήσεων των χρηστών του Skroutz με κριτήρια, όπως η ποιότητα ήχου και μικροφώνου, το μπάσο, απομόνωση θορύβου και η άνεση

Τα καλύτερα headphones

Τα πιο δημοφιλή

Αν ψάχνεις οικονομικά, ασύρματα ακουστικά με καλή ποιότητα ήχου, τα W800BT αποτελούν μία πολύ καλή πρόταση με εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής. Γι’ αυτό και είναι από τα πλέον δημοφιλή ακουστικά στο Skroutz, με τους χρήστες να τα ξεχωρίζουν για τον ποιοτικό ήχο και το μικρό τους βάρος. Έχουν μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, έως 55 ώρες, ενώ σε περίπτωση που σου τελειώσει μπορείς να τα μετατρέψεις και σε ενσύρμαρτα χρησιμοποιώντας το βύσμα 3.5 mm! 

Τα πιο δημοφιλή

Edifier W800BT Plus Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 55 ώρες Λειτουργίας Μαύρα
από 41,90 €
  • Διάρκεια μπαταρίας: Έως 55 ώρες
  • Ασύρματη (Bluetooth) & Ενσύρματη λειτουργία (3.5mm AUX)
  • Ενσωματωμένα πλήκτρα έντασης
  • Ελαφρύ πλαίσιο

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

''Δεν έχω να κάνω κανένα παράπονο για αυτό και βάζω πέντε αστέρια! Για την τιμή τους είναι εξαιρετικά έχουν καλό ήχο kai είναι βολικά.Tα χρησιμοποιώ για καθημερινή βάση στον υπολογιστή με 5.0 bluetoth adapter.''

Τα καλύτερα On-Ear

Τα JBL Tune 510BT είναι από τα δημοφιλέστερα on-ear ακουστικά στο Skroutz και συνδέονται ασύρματα με τις συσκευές σου. Είναι ελαφριά, αναδιπλούμενα και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ώστε να τα έχεις μαζί σου όπου κι αν πας. Επειδή τα ακουστικά «κάθονται» πάνω στο αυτί (on-ear), μπορείς να ακούς και τους ήχους του περιβάλλοντος, κάτι που σου προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια ιδιαίτερα όταν περπατάς σε δρόμο με αυτοκίνητα κτλ.

Τα καλύτερα On-Ear

JBL Tune 510BT Ασύρματα Bluetooth On Ear Ακουστικά με 40 ώρες Λειτουργίας και Quick Charge Μαύρα
από 32,68 €
  • Διάρκεια μπαταρίας: Έως 40 ώρες
  • 5 λεπτά φόρτισης = 2 ώρες λειτουργίας
  • Σύνδεση έως 2 συσκευών ταυτόχρονα με Bluetooth 5.0
  • Υποστήριξη Voice Assistant (Siri, Google Now)
  • Φορητά: Αναδιπλώνονται και περιστρέφονται προς τα μέσα ώστε να πιάνουν λιγότερο χώρο. Χωράνε σε μία θήκη τσάντας

Τα καλύτερα Over-Ear

Τα Life Q30 αποτελούν μία κορυφαία επιλογή σε over-ear ακουστικά, ιδανικά για all-day χρήση με αρκετές λειτουργίες και επιλογές ρυθμίσεων ήχου. Αν ταξιδεύεις συχνά, τότε θα λατρέψεις τα συγκεκριμένα ακουστικά αφού πιάνουν ελάχιστο χώρο, μεταφέρονται εύκολα και επειδή εφαρμόζουν γύρω από το αυτί, είναι πιο άνετα από τα on-ear που είδαμε παραπάνω. Συνδέονται ασύρματα και ενσύρματα ενώ έχουν active noise cancellation (anc), για να απομονώνουν ανεπυθίμητους ήχους.

Τα καλύτερα Over-Ear

Soundcore by Anker Life Q30 Hybrid Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 40 ώρες Λειτουργίας Μαύρα
  • Διάρκεια μπαταρίας: Έως 40 ώρες
  • Ασύρματη λειτουργία (Bluetooth)
  • Αναβαθμισμένη ακύρωση θορύβου
  • Δερμάτινα ear cups με μαξιλαράκια από απαλό αφρό μνήμης

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

''Εξαιρετικά headphones, εκπληκτικά βολικά και ελαφριά στο κεφάλι, με αξιοπρεπέστατο ήχο και εντυπωσιακή μπαταρία! Ακόμη και το μικρόφωνο είναι αρκετά καλό! Το μόνο που χρήζει βελτίωσης είναι η απομόνωση του θορύβου (ANC), η οποία λειτουργεί, αλλά όχι όσο σε ακουστικά που κοστίζουν βέβαια πολύ περισσότερο. Εν ολίγοις, σε αυτά τα χρήματα αξίζουν και με το παραπάνω!''

Τα καλύτερα premium

Τα WH-100XM4 της Sony είναι μία premium επιλογή ασύρματων/ ενσύρματων over-ear ακουστικών με εξαιρετικό active noise cancellation για πλήρη απομόνωση εξωτερικών ήχων. Είναι πάρα πολύ άνετα για πολύωρη χρήση, ελαφριά, με πολύ καλή ποιότητα ήχου και δυνατό μπάσο. Ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η λειτουργία «Adaptive Sound Control», η οποία εντοπίζει αυτόματα τη δραστηριότητά σας, όπως το ταξίδι, το περπάτημα ή την αναμονή και, στη συνέχεια, προσαρμόζει ανάλογα τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος. 

Τα καλύτερα premium

Sony WH-1000XM4 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας Μαύρα
από 234,00 €
  • Διάρκεια μπαταρίας: Έως 30 ώρες
  • Ασύρματη λειτουργία (Bluetooth)
  • Speak-to-Chat: απλώς μιλάς και η μουσική διακόπτεται αυτόματα
  • Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου: αντιλαμβάνεται πού βρίσκεσαι και τι κάνεις και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του ήχου περιβάλλοντος για ιδανική εμπειρία ακρόασης

Τα ακουστικά Sony WH-1000XM4 απευθύνονται σε ανθρώπους που αναζητούν ακουστικά με εξαιρετική ποιότητα ήχου και προηγμένες λειτουργίες ακύρωσης θορύβου, καθώς και συνδεσιμότητα Bluetooth. Τα ακουστικά διαθέτουν την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου της Sony, η οποία μπορεί να μειώσει τον θόρυβο έως και 99%, δημιουργώντας έτσι μια εξαιρετικά απομονωμένη και ακουστικά καθαρή εμπειρία.

Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μουσικούς, συντάκτες, podcasters και ακόμα και για ταξιδιώτες, με μια μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει έως και 30 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Τα ακουστικά Sony WH-1000XM4 είναι συμβατά με συσκευές που υποστηρίζουν την τεχνολογία Bluetooth, όπως smartphones, tablets, laptops και άλλες συσκευές.

Με τα ακουστικά WH-1000XM4 είστε μόνο εσείς κι η μουσική σας. Ο πιο έξυπνος τρόπος να απολαμβάνετε λιγότερο θόρυβο και πιο καθαρό ήχο, με έξυπνη τεχνολογία ακρόασης που εξατομικεύει αυτόματα την εμπειρία σας.

Τα καλύτερα ακουστικά για gaming 

Τα πιο δημοφιλή

Τα Akechi Pro ενσύρματα ακουστικά είναι από τις καλύτερες επιλογές σε gaming ακουστικά, καθώς έχουν μία πολύ καλή σχέση ποιότητα-τιμής. Οι χρήστες τα έχουν βαθμολογήσει άριστα για την ποιότητα του ήχου, του μπάσου και του μικροφώνου. Είναι over-ear και καλύπτουν πλήρως το αυτί χωρίς να ασκούν περιττή δύναμη σε αυτό. Τέλος, διαθέτουν λειτουργία δόνησης, οπότε τα βιντεοπαιχνίδια και οι ταινίες «ζωντανεύουν»!

Τα πιο δημοφιλή

Zeroground Akechi Pro Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB
  • Καλύπτουν πλήρως το αυτί, χωρίς να ασκούν περιττή δύναμη
  • Λειτουργία δόνησης για πιο “ζωντανή” εμπειρία
  • Περιστρεφόμενο, πανκατευθυντικό μικρόφωνο που προσαρμόζεται στην ακριβή θέση που επιθυμεί
  • Ρεαλιστική ατμόσφαιρα με ήχο surround 7.1

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

''πολυ καλα ακουστικα με ωραιο μικροφωνο και απομονωση θορυβου.Ελαφρια και δεν σε κουραζουν καθολου.Δυνατος ηχος και μαλακα μαξιλαρακια''.

Τα καλύτερα ενσύρματα

Τα Creative SXFI Gamer είναι συμβατά με όλες τις κονσόλες (PS4, PS5, Nintendo Switch, XBOX One) και smartphones με plug & play jack καλώδιο και κάρτα ήχου USB εάν είσαι από PC. Είναι πολύ άνετα, με πολύ καλή ποιότητα ήχου, κάτι που τα καθιστά ιδανικά ακόμα και για τηλεδιάσκεψη. 

Τα καλύτερα ενσύρματα

Creative SXFI Gamer Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mm / USB
  • Μόλις 348 γραμμάρια, για άνετο πολύωρο gaming
  • Battle mode για ακόμα καλύτερη απόδοση σε ανταγωνιστικά παιχνίδια
  • Ήχος 7.1 Surround

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Λοιπόν έχουμε και λέμε τα ακουστικά είναι καταπληκτικά,άνεση ποιότητα κατασκευής τρομερή ,το rgb απλό και minimal ,και πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης έχω δοκιμάσει πάνω από 50 ακουστικά (studio, gaming,) στην κυριολεξία τα ακουστικά είναι κρύσταλλο ο ήχος με πολύ δυνατό μπάσο πολύ καλά μεσαία άνετα συναγωνίζονται επαγγελματικά ακουστικά 200-300 ευρώ"


Τα καλύτερα ασύρματα

Τα HyperX Cloud Flight είναι από τα πιο διάσημα gaming ακουστικά των τελευταίων ετών. Πρόκειται για over-ear, ασύρματα ακουστικά με μεγάλη αυτονομία (έως 30 ώρες), ανθεκτική και εργονομική σχεδίαση και με αποσπώμενο noise-canceling μικρόφωνο. Τα μαξιλαράκια περιστρέφονται 90° και έχουν εφέ φωτισμού LED. Οι χρήστες του Skroutz τα βαθμολόγησαν άριστα για την ποιότητα του ήχου και την άνεση μετά από πολύωρο gaming.

​Τα καλύτερα ασύρματα

HyperX Cloud Flight Ασύρματο Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mm / USB Κόκκινο
από 139,90 €
  • Διάρκεια μπαταρίας: Έως 30 ώρες
  • Ασύρματη λειτουργία (Bluetooth)
  • PC, PS4, και PS4 Pro ready
  • Ανθεκτικό, ρυθμιζόμενο ατσάλινο slider

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

''Με καθημερινή πολύωρη χρήση (8+ ώρες λειτουργίας), η μπαταρία κρατάει πάνω από δύο ημέρες. Πολύ άνετα πάνω στο κεφάλι ακόμη και με γυαλιά μυωπίας.''

Τα καλύτερα premium

Τα over-ear gaming ακουστικά της Logitech, είναι μία εξαιρετική επιλογή για κονσόλες καθώς είναι ασύρματα με μεγάλη εμβέλεια (20m) και διάρκεια μπαταρίας έως 29 ώρες. Συνδέονται με ένα USB RF dongle και προσφέρουν άριστη ποιότητα ήχου και surround. Είναι, επίσης, ιδανικά για όσους δουλεύουν από το σπίτι καθώς είναι μόλις 278gr, έχουν εργονομικό σχεδιασμό που δεν επιβαρύνει το κεφάλι και τον αυχένα καθώς και memory foam μαξιλαράκια που δεν ιδρώνουν.

Τα καλύτερα premium

Logitech G733 Ασύρματο Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB Μπλε
από 119,00 €
  • Διάρκεια μπαταρίας: 29+ ώρες με αξιόπιστη εμβέλεια έως και 20 μέτρα
  • Ασύρματη λειτουργία Lightspeed για γρήγορη απόκριση με μηδαμινές καθυστερήσεις
  • 16,8 εκατομμύρια χρώματα για να προσαρμόσεις τον φωτισμό RGB όπως θέλεις
  • 278 γραμμάρια και με ιμάντα ανάρτησης σχεδιασμένο να ανακουφίζει και να κατανέμει το βάρος για τη μέγιστη άνεση

Τα ακουστικά Logitech G733 απευθύνονται σε χρήστες που αναζητούν ασύρματα gaming ακουστικά υψηλής ποιότητας. Είναι σχεδιασμένα ειδικά για χρήση σε gaming, με έμφαση στην άνεση, την ελαφριά κατασκευή, την απόδοση ήχου και τη δυνατότητα προσαρμογής τους στο προσωπικό στυλ του χρήστη. Επιπλέον, τα ακουστικά Logitech G733 είναι συμβατά με πολλές πλατφόρμες, όπως η σειρά κονσολών Xbox, η PlayStation, οι υπολογιστές και άλλες συσκευές παιχνιδιών.

Ασύρματο και σχεδιασμένο για άνεση, διαθέτει ήχο surround, φίλτρα φωνής και προηγμένη τεχνολογία φωτισμού, ώστε να δείχνετε, να ακούγεστε και να παίζετε με στυλ.

Κάποια από αυτά τα τοπ ακουστικά τα δοκιμάσαμε κι εμείς! Δες το παρακάτω συγκριτικό βίντεο και ανακάλυψε tips, για να βρεις αυτό που σε καλύπτει.

Οδηγός Αγοράς

Tips για αγορά ακουστικών ή gaming headsets

  • Η τιμή μεμονωμένα δεν είναι αξιόπιστος δείκτης για το ποια ακουστικά είναι καλύτερα για τις ανάγκες σου. Εάν σου δοθεί η ευκαιρία, δοκίμασε τα μοντέλα που έχεις ξεχωρίσει συνδυαστικά, με το είδος της μουσικής που προτιμάς και ίσως βρεθείς προ εκπλήξεως.
  • Η άνεση των ακουστικών είναι για πολλούς σημαντικότερη από την ποιότητα ήχου την οποία προσφέρουν.
  • Το βάρος και το υλικό κατασκευής είναι παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη, αναλόγως των συνθηκών και του κλίματος στο περιβάλλον, όπου επιθυμείς να χρησιμοποιείς τα ακουστικά.
  • Αν χρησιμοποιείς συχνά το Skype, το Google Meet, το Microsoft Team ή κάποια άλλη εφαρμογή για τηλεδιάσκεψη, επένδυσε στην αγορά μονοφωνικών ή στερεοφωνικών ακουστικών με ενσωματωμένο μικρόφωνο, ειδικά βελτιστοποιημένων για εφαρμογές VoIP.
  • Ψάξε για επιπλέον ευκολίες, όπως υποδοχή jack 3.5mm, χειριστήρια αυξομείωσης έντασης ήχου, φωτεινή ένδειξη φόρτισης ή άλλων λειτουργιών, οι οποίες δίνουν προστιθέμενη αξία σε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.

Διαφορά Over-Ear με On-Ear

  • Τα Over-the-ear ακουστικά, όπως φανερώνει η ονομασία τους, καλύπτουν πλήρως το αυτί σου, χαρίζοντας τις περισσότερες φορές κορυφαία ποιότητα μουσικής με έντονο μπάσο, δυνατό ήχο και απομόνωση από εξωτερικούς θορύβους, ενώ προτιμώνται για χρήση με στερεοφωνικό.
  • Τα On-Ear έχουν μικρότερες διαστάσεις, είναι πιο άνετα στη χρήση και δεν σε απομονώνουν από το εξωτερικό περιβάλλον όπως ισχύει στην περίπτωση των over-the-ear ακουστικών. Σε πολλά μοντέλα θα παρατηρήσεις ότι το πίσω μέρος δεν είναι απόλυτα κλειστό, ενώ ορισμένα από αυτά μπορούν να «διπλωθούν» για πιο εύκολη μεταφορά.

Ασύρματα ή με καλώδιο;

Η ασύρματη τεχνολογία δεν θα μπορούσε να λείπει και από τα ακουστικά, η οποία προσφέρει σημαντικά πιο άνετη χρήση, αφού δεν υπάρχει καλώδιο για να περιορίζει τις κινήσεις σου!

Βέβαια δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς η μετάδοση του ήχου στη συντριπτική πλειοψηφία αντίστοιχων προτάσεων γίνεται μέσω της τεχνολογίας Bluetooth, η οποία εξαιτίας των τεχνικών περιορισμών της, δεν μπορεί να προσφέρει την ίδια ποιότητα ήχου με τα ενσύρματα ακουστικά. Επιπλέον, τα ενσύρματα ακουστικά έχουν πλεονέκτημα στη συμβατότητα, καθώς τα περισσότερα έχουν το κλασσικό βύσμα 3.5mm jack. Τέλος, δεν χρειάζονται φόρτιση για να δουλέψουν, οπότε δεν θα εχεις το άγχος για το πότε θα τελειώσει η μπαταρία.

Εάν η άνεση στη χρήση και στις κινήσεις σου είναι σημαντική, αξίζει να διαθέσεις μερικά χρήματα παραπάνω για ένα καλό wireless headset. Εάν θέλεις με λιγότερα χρήματα να έχεις καλή ποιότητα ήχου και να μην προβληματίζεσαι για τη συμβατότητα και τη μπαταρία, μπορείς να επιλέξεις ένα headset με καλώδιο.

Θες να μάθεις περισσότερα για τα ακουστικά; Δες τον αναλυτικό οδηγό αγοράς headphones!

Σχετικά Άρθρα

 Η Εμπειρία μου με τα Gaming Ακουστικά Inzone H5 της Sony | Review
PlayStation Pulse Explore Earbuds Review: Αξίζουν τα νέα ακουστικά;
Θες να αγοράσεις gaming headset;
Οι νέες Gaming τεχνολογίες που ξεχώρισαν στην CES 2024
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες