Τα καλύτερα πλυντήρια στεγνωτήρια ρούχων της αγοράς

Τα καλύτερα πλυντήρια στεγνωτήρια ρούχων της αγοράς

Ποια είναι τα καλύτερα πλυντήρια στεγνωτήρια για το 2024 και τι χρειάζεται να προσέξεις πριν την αγορά;

Για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές για σένα, βασιστήκαμε σε αξιολογήσεις χρηστών πάνω στα κύρια χαρακτηριστικά τους, όπως η χωρητικότητα του κάδου, τα προγράμματα πλύσης και στεγνώματος, οι έξτρα λειτουργίες κ.ο.κ.

Το πλυντήριο στεγνωτήριο με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Το CSOW 4965TWE/1-S από την Candy είναι το πλυντήριο στεγνωτήριο που επιλέγουν οι περισσότεροι χρήστες για τη σχέση μεταξύ της ποιότητας και της τιμής του. Με 9 επιλογές προγραμμάτων για διαφορετικά υφάσματα και ανιχνευτή κιλών για βέλτιστη απόδοση σε κάθε κύκλο. Ξεχωρίζει για τη μεγάλη του χωρητικότητα, μιας και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας πενταμελούς οικογένειας. Ακόμη, πλένει καλά τα ρούχα με ενεργειακή κλάση πλυσίματος C, χάρη στην οποία η κατανάλωση μειώνεται τουλάχιστον κατά 34%, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Το πλυντήριο στεγνωτήριο με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Candy CSOW 4965TWE/1-S Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων 9kg/6kg Ατμού 1400 Στροφές με Wi-Fi
  • Χωρητικότητα (πλήρης κύκλος): 6 kg
  • Χωρητικότητα πλύσης: 9 kg
  • Στροφές: 1400
  • 9 προγράμματα
  • Bluetooth, Wi-Fi

Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε

“Πλένει και στεγνώνει τα ρούχα μια χαρά και ενώ δεν είναι αθόρυβο, δεν ενοχλεί κιόλας. Αν διαβάσει κανείς τις περιγραφές των προγραμμάτων δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Αξίζει τα λεφτά του, δουλεύει καλά και κάνει ότι υπόσχεται.”

Το πλυντήριο στεγνωτήριο με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα

Το Samsung WD10T654DBH είναι ένα πλυντήριο στεγνωτήριο με μεγάλη χωρητικότητα και πολλαπλές επιλογής πλύσης και στεγνώματος. Διαθέτει διαφορετικά προγράμματα, όπως το Super Speed για τέλεια πλύση μόλις σε 59 λεπτά, το Hygiene Steam για υγιεινό καθαρισμό με τη δύναμη του ατμού, το Drum Clean+  για τέλειο καθαρισμό του κάδου ή το Bubble Soak για αφαίρεση επίμονων λεκέδων. Η μεγάλη χωρητικότητα πλύσης 10,5 kg το καθιστά κατάλληλο για να καλύψει τις ανάγκες μιας πολυμελούς οικογένειας. Ακόμη, μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi και της εφαρμογής SmartThings με κινητή συσκευή για έλεγχο του κύκλου πλύσης ή στεγνώματος, προσαρμογή στις εκάστοτε ανάγκες και καθορισμό αγαπημένων επιλογών.

Το πλυντήριο στεγνωτήριο με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα

Samsung Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων 10.5kg/6kg Ατμού 1400 Στροφές με Wi-Fi
  • 25 προγράμματα
  • Χωρητικότητα πλύσης: 10,5 kg
  • Σύνδεση Wi-Fi (εφαρμογή SmartThings)
  • Τεχνολογία ατμού
  • Ενεργειακή κλάση πλυσίματος: A
  • Ενεργειακή κλάση θορύβου: A

Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε

“Το έχουμε περίπου ένα μήνα και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Μπορεί να βάλω και δύο φορες τη μέρα πλύση και στέγνωμα. Είναι φανταστικό!! Τα στεγνώνει εντελώς!!!! Ό,τι καλύτερο μου έχει πάρει ο σύζυγός μου!!! Έχει πολλά προγράμματα και η εφαρμογή από το κινητό με διευκολύνει αρκετά, επειδή μπορώ να φτιάξω το πρόγραμμα όπως εγώ το θέλω.”

Το πλυντήριο στεγνωτήριο με την καλύτερη ενεργειακή απόδοση

Το HDP 696AMBC/1-S από την Hoover είναι το πλυντήριο στεγνωτήριο που ξεχωρίζουν οι χρήστες για την απόδοσή του. Με ενεργειακή κλάση πλύσης Α, η συσκευή αυτή θεωρείται πράσινη και έχει τη μικρότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με άλλες της αγοράς. Πρόκειται για ένα πλυντήριο στεγνωτήριο με μεγάλη χωρητικότητα κάδου, τόσο για πλύση, όσο και για στέγνωμα, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και μιας πενταμελούς οικογένειας. Διαθέτει αυτόματη διάγνωση του φορτίου και των υφασμάτων για αυτόματη προσαρμογή του κύκλου, μέσα από μία πληθώρα λειτουργιών και προγραμμάτων, όπως το Auto Care Cycle, το KG Mode Plus και το Power Care System.

Το πλυντήριο στεγνωτήριο με την καλύτερη ενεργειακή απόδοση

Hoover HDP 696AMBC/1-S Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων 9kg/6kg Ατμού 1600 Στροφές με Wi-Fi
  • 15 προγράμματα
  • Ενεργειακή κλάση πλυσίματος: A
  • Χωρητικότητα πλύσης: 9 kg
  • Χωρητικότητα (πλήρης κύκλος): 6 kg
  • Bluetooth, Wi-Fi

Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε

“Το πλυντήριο είναι value for money. Αξίζει τα λεφτά του 100%. Έχει τεράστιο κάδο, πολλές επιλογές πλύσης και στεγνώματος και "άπειρα" προγράμματα. Ιδανικό είναι να συνδυαστεί με την εφαρμογή του κινητού, μιας και έτσι είναι πιο εύκολη η χρήση ως προς την επιλογή προγράμματος.”

Το πιο αθόρυβο πλυντήριο στεγνωτήριο

Το Bosch WNA14400GR είναι ένα ήσυχο πλυντήριο στεγνωτήριο. Με ενεργειακή κλάση θορύβου A και επίπεδο θορύβου μόλις 69 dB κατά το στύψιμο, αποτελεί ένα από τα πιο αθόρυβα πλυντήρια στεγνωτήρια της αγοράς. Πρόκειται για μία συσκευή με καλή απόδοση τόσο κατά την πλύση όσο και κατά το στέγνωμα, χάρη στο σύστημα AutoDry, που στεγνώνει τα ρούχα όσο αποτελεσματικά τα πλένει. Τέλος, η λειτουργία Iron Assist ελαχιστοποιεί ή και εξαφανίζει τελείως την ανάγκη για σιδέρωμα, καθώς ο ατμός που δημιουργείται διεισδύει στις ίνες των ρούχων και τις λειαίνει.

Το πιο αθόρυβο πλυντήριο στεγνωτήριο

Bosch Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων 9kg/6kg 1400 Στροφές
  • Χωρητικότητα πλύσης:9 kg
  • Χωρητικότητα (πλήρης κύκλος): 6 kg
  • Ενεργειακή κλάση θορύβου: A
  • Κάδος VarioDrum
  • AntiVibration Design
  • Iron Assist

Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε

“Το έχω 10 μήνες. Καθαρίζει πολύ καλά και στο στέγνωμα μοσχομυρίζουν τα ρούχα όταν τα βγάζουμε και είναι αφράτα. Σε σχέση με ένα παλιό που είχαμε και έκανε σαν τρένο όταν έστυβε, αυτό είναι αθόρυβο. Πάντα σε σχέση με άλλα πλυντήρια. Είναι λίγο ακριβότερο σε σχέση με άλλες μάρκες, όμως μέχρι τώρα είναι απροβλημάτιστο. Μεγάλη ευκολία το στεγνωτήριο ειδικά τον χειμώνα.”

Αν ενδιαφέρεσαι για δύο ξεχωριστές συσκευές, μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό με τα καλύτερα πλυντήρια ρούχων και τον οδηγό με τα καλύτερα στεγνωτήρια ρούχων και να καταλήξεις στις καλύτερες επιλογές για πλυντήριο και στεγνωτήριο, που ταιριάζουν στις ανάγκες σου!

Θες να προχωρήσεις σε αγορά πλυντηρίου στεγνωτηρίου και έχεις ακόμα απορίες; Μπορείς να καλέσεις στο 215-215-4246 για να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικώς και να σε καθοδηγήσει η ομάδα μας.

Τα καλύτερα πλυντήρια στεγνωτήρια ρούχων της αγοράς

Σχετικά Άρθρα

Τα 8 Καλύτερα Στεγνωτήρια Ρούχων για το 2024
Πλυντήριο Πιάτων: Αναλυτικός Οδηγός Αγοράς
Πλυντήριο Πιάτων: Μην κάνεις αυτά τα λάθη!
Μήπως χρησιμοποιείς λάθος το ψυγείο;
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες