Dragon's Dogma II για PS5/XBOX/PC

Dragon's Dogma II για PS5/XBOX/PC

Δράκοι, βασίλεια, ξωτικά και παράλληλοι κόσμοι!

12 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου δημοφιλούς RPG, Dragon's Dogma, η Capcom παρουσιάζει το Dragon's Dogma 2. Οι fans αλλά και οι νεοεισερχόμενοι στη σειρά της Capcom είναι έτοιμοι να βιώσουν τη συνέχεια της ιστορίας που καθήλωσε τους Gamers αρκετά χρόνια πριν. 

Μην προβληματιστείς αν δεν έχεις παίξει το πρώτο. Το Dragon's Dogma 2 αν και έχει στοιχεία του πρώτου παιχνιδιού δεν προϋποθέτει τη γνώση της αρχικής ιστορίας καθώς τα νέα γεγονότα λαμβάνουν χώρα σε έναν παράλληλο κόσμο με νέα ιστορία και νέους ήρωες. 

  • Dragon's Dogma II PS5 Game

    Dragon's Dogma II PS5 Game

    από 52,90 €
  • Dragon's Dogma II Xbox Series X Game

    Dragon's Dogma II Xbox Series X Game

    1
    5
    1
    από 85,80 €

Ιστορία

Δύο βασίλεια, Vermund και Battahl μάχονται μεταξύ τους. Στο πρώτο κατοικούν άνθρωποι και στο δεύτερο πλάσματα όπως τέρατα και ξωτικά. Κοινός παρανομαστής; Ο Δράκος που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο και που θα κληθείς εσύ, ο Arisen, ένας επιλεγμένος θνητός να τον σκοτώσει. Μην ξεχνάς ότι σου έχει κλέψει κυριολεκτικά την καρδιά. 

Θα χρειαστεί να εξερευνήσεις και τα δύο βασίλεια καθώς και γενικότερα έναν τεράστιο χάρτη. Κάθε περιοχή του χάρτη έχει συγκεκριμένη αντίληψη για τον μύθο του Arisen και θα πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτή. Η δουλειά σου δηλαδή γίνεται δύσκολη καθώς κάθε βασίλειο έχει διαφορετική προσέγγιση για το πως θα πρέπει να βγάλει από τη μέση τον Δράκο και όλο αυτό φέρνει προστριβές, μάχες και δυστυχία.

Η ιστορία του γενικά έχει βάθος και παρακλάδια που μόνο αν παίξεις θα καταλάβεις ακριβώς το τι συμβαίνει.

Gameplay

Το παιχνίδι θα έχει έντονα τα Ai χαρακτηριστικά καθώς οι εχθροί "σε μαθαίνουν" και προσαρμόζονται στον τρόπο μάχης που χρησιμοποιείς. Συνοδοιπόρο θα βρεις το Main Pawn που θα κληθείς να φτιάξεις αρχικά, μαζί με τον χαρακτήρα σου.

Πολύ customisation όπως έχεις καταλάβει

Το εντυπωσιακό είναι ότι τα περισσότερα Pawns που ενδέχεται να χρησιμοποιήσεις προέρχονται από άλλους παίκτες τα οποία αποκτούν εμπειρία και γνώσεις κατά τη διάρκεια των μαχών τους και θα μπορείς να εκμεταλλευτείς ο ίδιος. Φαντάσου ότι θα μπορείς να επιλέξεις ένα Pawn το οποίο συμμετείχε σε μάχη κάποιας περιοχής που δεν έχεις επισκεφθεί ακόμα. Η εμπειρία που θα έχει αποκτήσει θα σου φανεί χρήσιμη όταν εσύ φτάσεις στη συγκεκριμένη περιοχή.

Dragon's Dogma II για PS5/XBOX/PC

Μέχρι και προσωπικότητα Pawn θα μπορείς να επιλέξεις γεγονός που θα επηρεάσει ακόμα και τους διαλόγους. Καθώς μάχεσαι και εξελίσσεσαι στο παιχνίδι θα μπορείς να επιλέγεις κλάσεις οι οποίες θα σου δίνουν και διαφορετικές δυνατότητες.Θα μπορέσεις να επιλέξεις ανάμεσα σε Fighter, Archer, Thief, Mage, Warrior,Sorcerer, Magick Archer, Mystic Spearhand, Trickster και Wayfarer.

Οι εχθροί που θα αντιμετωπίσεις φαίνονται παντοδύναμοι, τεράστιοι, καλοφτιαγμένοι και θα πρέπει να επιστρατεύσεις κάθε ίχνος δύναμης που σου απομένει για να τους νικήσεις. Σε θέλουν νεκρό τεράστια Golem, μοχθηρά πνεύματα, δράκοι και πολλά άλλα creatures.

Πέρα από τις μάχες και το main quest, ο χάρτης του παιχνιδιού είναι τεράστιος και κάθε περιοχή που θα βρεις στον δρόμο σου είναι μοναδική, με δικά της ήθη και έθιμα, δική της γλώσσα και ιδιαιτερότητες που θα σου κρατήσουν το ενδιαφέρον. Με λίγα λόγια θα χαίρεσαι να εξερευνάς!

Το Dragon's Dogma 2 είναι από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια του 2024 και όχι άδικα. Ανήκει στην κατηγορία αυτών που δεν ξέρεις τι να περιμένεις ότι και αν διαβάσεις και αυτό είναι το σημαντικότερο στον κόσμο του Gaming. Το σίγουρο είναι ότι θα σου χαρίσει ώρες εξερεύνησης, εκπλήξεων και διασκέδασης!

Dragon's Dogma II για PS5/XBOX/PC

Σχετικά Άρθρα

Alone in the Dark για PS5/XBOX/PC
Skull and Bones για Xbox Series X/S, PlayStation 5 & PC
Τα πιο σημαντικά games που έρχονται τον Απρίλιο του 2024
Prince of Persia: The Lost Crown
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες