Star Wars Outlaws: Το νέο single-player Star Wars game της Ubisoft

Star Wars Outlaws: Το νέο single-player Star Wars game της Ubisoft

Το Star Wars παραμένει ένα από τα πλέον αγαπημένα franchises και στο χώρο των video games και μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά και διαφορετικά παιχνίδια. Το νεότερο από αυτά έρχεται από την Ubisoft και την Massive Entertainment. Ο λόγος για το Star Wars Outlaws, το οποίο παρουσιάστηκε μέσα από νέο trailer και έρχεται στις 30 Αυγούστου για PC, PS5, Xbox Series X και Xbox Series S.  Θα κυκλοφορήσει σε απλή έκδοση, αλλά και στην Gold Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το Season Pass και πρόσβαση στο game τρεις ημέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 27 Αυγούστου. Τέλος, η Ultimate Edition θα έχει όλα τα παραπάνω, συν το Sabacc Shark Bundle, το Rogue Infiltrator Bundle και ένα ψηφιακό art book.

Δες το video μου ''Star Wars Outlaws, το νέο Star Wars videogame της Massive και της Ubi''

Το παιχνίδι περιγράφεται ως το πρώτο open-world Star Wars game, θα είναι single-player και τα γεγονότα του θα μας στέλνουν ανάμεσα σε αυτά των ταινιών Star Wars: The Empire Strikes Back και Star Wars: Return of the Jedi. Οι παίκτες θα καλούνται να ταξιδέψουν στον Γαλαξία και να εξερευνήσουν διάφορους πλανήτες, είτε κάποιους που ξέρουμε από τις διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, είτε νέους. Κεντρικός χαρακτήρας είναι η Kay Vess, μία απατεώνισσα που ψάχνει τρόπο να ξεφύγει από τους διώκτες της και να ζήσει μια νέα ζωή μαζί με τον σύμμαχό της Nix. Στην ιστορία αυτή θα τη δούμε να μάχεται, να κλέβει και να ταξιδεύει σε διάφορα σημεία, αντιμετωπίζοντας τις διάφορες συμμορίες και τους πλέον καταζητούμενους.

Οι θρυλικές καντίνες/bar θα υπάρχουν κι εδώ και θα δίνουν την ευκαιρία για συναντήσεις με διάφορους χαρακτήρες, από τους οποίους θα λαμβάνει πληροφορίες για αποστολές, αποστολές ή και αντικείμενα για να ενισχύσει τον οπλισμό και το σκάφος της. Κάθε ρίσκο θα έχει και την αποζημίωσή του, οπότε είναι δεδομένο πως ο παίκτης που ψάχνει τα πάντα θα κάνει αρκετές συζητήσεις για να εξερευνήσει κάθε άκρη του σύμπαντος. Η ιστορία της είναι νέα και δεν συνδέεται με κάποιον άλλο χαρακτήρα του σύμπαντος. Ο Nix θα την βοηθάει στις μάχες και στην επίλυση γρίφων, αλλά και σε σημεία θα της δίνει tips για να την βοηθάει να περάσει δύσκολες καταστάσεις. Οι αποστολές θα ποικίλουν ανάλογα με το σημείο της ιστορίας και από ένα σημείο και μετά θα απαιτούν σημαντικά skills.

Στο ταξίδι της στο σύμπαν του Star Wars Outlaws, η ηρωίδα θα συμμετέχει και σε αερομαχίες με την Αυτοκρατορία και άλλους καταζητούμενους, που θα θέλουν να της κλέψουν τον εξοπλισμό ή θα έχουν αποστολή να την βγάλουν από τη μέση. 

Σχετικά Άρθρα

Alone in the Dark: Tο θρυλικό game επιστρέφει
EA Sports FC 25: Παρουσιάστηκε επίσημα και έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου
Summer Game Fest 2024: Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις

Ubisoft Forward: Assassin’s Creed Shadows, Star Wars Outlaws και άλλα!