Sand Land για PlayStation 4/5 & Xbox Series X

Sand Land για PlayStation 4/5 & Xbox Series X

Θα πουν το νερό νεράκι...

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο άκουσμα του ονόματος του προσφάτως εκλιπόντος Akira Toriyama, δημιουργό του θρυλικού Dragon Ball. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για εκείνον, όσοι γνωρίζουν...γνωρίζουν. Ελπίζω να τον μάθουν ακόμα περισσότεροι στο μέλλον καθώς το έργο του θα φωνάζει αιώνια. 

Το Sand Land είναι βασισμένο στο manga που γράφτηκε και εικονογραφήθηκε το μακρινό το 2000. Ποια άλλη ιδανικότερη πλην της Bandai Namco θα μπορούσε να αναλάβει τη μεταμόρφωση του χαρτιού σε ένα RPG Video Game;

Ιστορία

Εφιαλτικές καταστάσεις που ελπίζω να μη ζήσουμε ποτέ! Νερό δεν υπάρχει και το ψάχνουν με το σταγονόμετρο. Και να ήταν μόνο αυτό; Το νερό δεν τον διεκδικούν μόνο άνθρωποι αλλά και δαίμονες, Νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, έχεις πιάσει το νόημα. 

Σκοπός σου είναι να βρεις το Legendary Spring και να ξαναποτίσεις τον κόσμο σου! Μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο όμως θα δουν πολλά τα μάτια σου! Συνοδοιπόροι σε αυτή την περιπέτεια θα είναι κυρίως ο Beelzebub και ο Sheriff Rao.

  • Sand Land PS5 Game

    Sand Land PS5 Game

    0
    0
    από 57,80 €
  • Sand Land Xbox Series X Game

    Sand Land Xbox Series X Game

    0
    0
    από 74,40 €
  • Sand Land PS4 Game

    Sand Land PS4 Game

    0
    0
    από 57,00 €
  • Sand Land Collector's Edition PS4 Game

    Sand Land Collector's Edition PS4 Game

    0
    0
    από 144,00 €
  • Sand Land Collector's Edition Xbox Series X Game

    Sand Land Collector's Edition Xbox Series X Game

    0
    0
    από 234,50 €

Gameplay

Εδώ τα πράγματα αρχίζουν και αποκτούν πραγματικό ενδιαφέρον. Κατ'αρχήν είναι εμφανές το πόσο dragonball-ικό είναι όλο το σκηνικό, τα γραφικά, οι κινήσεις, τα εφέ. Αν είσαι fan του συγκεκριμένου είδους θα συμφωνήσεις ότι το οπτικό σύνολο προκαλεί εθισμό. 

Θα χρειαστεί να κατασκευάσεις ευφάνταστα οχήματα, από Battle Tanks με ισχυρά κανόνια και μοτοσικλέτες που επιταχύνουν στις ερήμους μέχρι και Jump-Bots που αναπηδούν πάνω από κρατήρες για να εξερευνήσουν κάθε γωνιά της ηπείρου. Φυσικά και θα μπορείς να τα αναβαθμίσεις βρίσκοντας υλικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Τέλος, θα χρειαστεί να κατασκευάσεις τη βάση σου στην πόλη Spino με έντονο το στοιχείο του customisation. Για να μπορέσεις να την κάνει να ευδοκιμήσει, θα πρέπει να φέρεις κόσμο από τους εξόριστους και τους κατατρεγμένους. Ο σκοπός σου είναι να γίνεις ο ηγέτης τους, να σε πιστέψουν και να σε ακολουθήσουν.

Το Sand Land είναι ένα παιχνίδι εθιστικό απλά και μόνο να το βλέπεις. Το νοσταλγικό καρτουνίστικο περιβάλλον που συνοδεύει αναμνήσεις, παράλληλα με την όμορφη καταιγιστική ιστορία του θα καθηλώσει. Η σπιρτάδα και το ταλέντο του Akira Toriyama βρίσκονται σε κάθε γωνιά του παιχνιδιού και η μεταφορά του κόμικ στον gaming κόσμο είναι εξαιρετική. 

Όσο για τους νεότερους, πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τρόπους για να εισαχθούν στον κόσμο του μεγάλου καλλιτέχνη. 

Καλή διασκέδαση!

Sand Land για PlayStation 4/5 & Xbox Series X

Σχετικά Άρθρα

Banishers: Ghosts of New Eden
Τα πιο σημαντικά games που έρχονται τον Απρίλιο του 2024
Avatar: Frontiers of Pandora
Stellar Blade για το PlayStation 5
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες