Mary Jane Shoes | Πώς να τα φορέσεις σωστά από το πρωί μέχρι το βράδυ

Mary Jane Shoes | Πώς να τα φορέσεις σωστά από το πρωί μέχρι το βράδυ

Τα shows των μεγαλύτερων οίκων, αλλά και το street style έχουν φέρει τα ballet flats για μια ακόμα χρονιά στο προσκήνιο, επιτρέποντάς μας να συνδυάσουμε την άνεση με το στιλ.

Αν τα κλασικά ballet flat με το φιογκάκι μπροστά (ναι εκείνα που φορούσαμε στο δημοτικό) δεν σε τρελαίνουν και θέλεις να βρεις μια άλλη, πιο stylish επιλογή, τα mary janes είναι ό,τι πρέπει για εσένα. 

Θηλυκά και πάρα πολύ κομψά, τα αγαπημένα παπούτσια της Alexa Chung είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας αυτήν την στιγμή. Είτε φλατ, είτε με πολύ κοντό τετράγωνο τακούνι , τα mary janes ταιριάζουν άψογα με φούστες και με φορέματα κάνοντας κάθε εμφάνισή σου να δείχνει extra chic.

Εκτός από το γεγονός ότι κάνουν κάθε outfit να δείχνει πιο stylish, ξεχωρίζουν επίσης για το πόσο άνετα, αλλά και ευέλικτα είναι. Μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλά διαφορετικά στιλ ντυσίματος ανάλογα με την περίσταση και το προσωπικό σου style. Δες παρακάτω μερικά παραδείγματα και πάρε ιδέες για το πώς να φορέσεις τα Mary Jane παποτσια σου:

  1. Καθημερινό Στιλ: Φόρεσε τα Mary Jane παπούτσια σου με ένα τζιν παντελόνι ή φούστα για ένα άνετο, casual look. Συνδύασε τα με ένα τοπ ή ένα  πουλόβερ ή ακόμα και με ένα πουκάμισο και ρίξε στους ώμους σου ένα πλεκτό top για να ολοκλήρωσεις την preppy εμφάνισή σου.

  2. Επίσημο Στιλ: Φορέσε τα Mary Jane παπούτσια σου με ένα κομψό φόρεμα για μια πιο επίσημη εμφάνιση. Επίλεξε ένα φόρεμα που να αντανακλά το στιλ σου και συνδύασε το με αξεσουάρ που θα απογειώσουν την εικόνα σου, όπως ένα κομψό τσαντάκι ή λαμπερά κοσμήματα

Extra Tip! Τα Mary Jane ταιριάζουν άψογα και με εμπριμέ καλσόν (βλ. Καλσόν με ρόμβους ή σχέδιο πουά), αλλά και με κοντές κάλτσες με βολάν. Αν ο καιρός το επιτρέπει αξίζει να πειραματιστείς συνδυάζοντας τα παπούτσια σου με αυτόν τον τρόπο. 

  • Mary Jane Λουστρίνι Γόβες Με Μπαρέτα 330.m7327-lu Μπεζ

    Mary Jane Λουστρίνι Γόβες Με Μπαρέτα 330.m7327-lu Μπεζ

    0
    0
    29,99 €
  • InShoes Γυναικείες Μπαλαρίνες σε Ασημί Χρώμα

    InShoes Γυναικείες Μπαλαρίνες σε Ασημί Χρώμα

    0
    0
    24,99 €
  • Politis shoes Γυναικείες Μπαλαρίνες από Λουστρίνι σε Μπορντό Χρώμα

    Politis shoes Γυναικείες Μπαλαρίνες από Λουστρίνι σε Μπορντό Χρώμα

    0
    0
    82,00 €
  • InShoes Γυναικείες Μπαλαρίνες σε Ροζ Χρώμα

    InShoes Γυναικείες Μπαλαρίνες σε Ροζ Χρώμα

    0
    0
    24,99 €
  • InShoes Γόβες με Λουράκι Μπεζ

    InShoes Γόβες με Λουράκι Μπεζ

    0
    0
    27,99 €
  • Envie Shoes Pumps Γόβες με Λουράκι Μαύρες

    Envie Shoes Pumps Γόβες με Λουράκι Μαύρες

    0
    0
    από 49,90 €

Σχετικά Άρθρα

Αυτά είναι τα ιδανικά παπούτσια για άψογες μεταβατικές εμφανίσεις
Πώς να καθαρίσεις τις εσπαντρίγιες σου!
Οι πλατφόρμες κάνουν δυναμική επιστροφή στο street style
Οι πιο chic τρόποι για να φορέσεις τις σαγιονάρες στην πόλη