Αυτά είναι τα φετινά iPad Air και iPad Pro

Αυτά είναι τα φετινά iPad Air και iPad Pro

Η Apple παρουσίασε τα νέα της iPad για το 2024, κάνοντας ένα φρεσκάρισμα σε μια κατηγορία που φαίνεται πως το χρειαζόταν εδώ και καιρό. Τόσο από τα οικονομικά αποτελέσματα που δείχνουν πως η εν λόγω κατηγορία δεν τα πήγαινε και ιδιαίτερα καλά το τελευταίο διάστημα, όσο και από πλευράς ανταγωνισμού, η Apple χρειαζόταν μια ανανέωση στα iPad της και πλέον την έχουμε.

Αρχικά, τα νέα iPad Air έρχονται για πρώτη φορά σε δύο μεγέθη, ένα με διαγώνιο 11 ιντσών και ένα με διαγώνιο 13 ιντσών. Στο εσωτερικό και των δύο βρίσκεται ο επεξεργαστής M2 της ίδιας της Apple και θα τα βρείτε στα καταστήματα σε τέσσερα χρώματα (blue, purple, starlight και space grey). Υπάρχουν δύο κάμερες, μία μπροστά και μία πίσω, στα 12MP, μηχανισμό Touch ID για την επιβεβαίωση στοιχείων του χρήστη και το βασικό μοντέλο έρχεται με αποθηκευτικό χώρο 128GB. Πρόκειται για την πρώτη σημαντική αναβάθμιση του iPad Air από το μοντέλο με τον M1 του 2022 και στόχος της Apple είναι να προσφέρει με αυτά μια πιο οικονομική λύση για όποιον δεν θέλει ένα tablet για «βαριές» δουλειές. Υποστηρίζουν ακόμη, Wi-Fi 6E και 5G.

Δες το video μου ''Αυτά είναι τα νέα iPad Air!''.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του event ήταν τα νέα iPad Pro, τα οποία έρχονται με οθόνη OLED και τον πανίσχυρο M4. Η οθόνη προσφέρει καλύτερα μαύρα και πιο πλούσια χρώματα, ενώ η μπροστινή της κάμερας είναι βελτιωμένη και βοηθάει ακόμη περισσότερο στην παραγωγική εργασία και τις βιντεοκλήσεις. Εντυπωσιακό είναι το πάχος τους, που στην έκδοση των 13 ιντσών φτάνει μόλις τα 5,1 χιλιοστά! Η Apple σημειώνει πως ο M4 είναι σχεδόν 50% ταχύτερος από τον Μ2, ενώ το νέο iPad Pro προσφέρει και τετραπλάσια ταχύτητα σε επίπεδο GPU. 

Αυτά είναι τα νέα iPad Pro 2024! 

Τέλος, παρουσιάστηκε το νέο Magic Keyboard, αλλά και τονέο Apple Pencil Pro. Ειδικά το δεύτερο, φέρνει μια σημαντική ανανέωση στην κατηγορία. Υποστηρίζει το Find My για να το προσθέσετε στην ομώνυμη εφαρμογή και να το εντοπίζετε οπουδήποτε κι αν το έχετε αφήσει. Ακόμη, φέρνει ειδική γυροσκοπική λειτουργία “Barrel Roll” και ο χρήστης μπορεί να το πιέσει για να εμφανίσει νέες λειτουργίες και μενού στα διάφορα επαγγελματικά apps. 

Αυτό είναι το νέο Apple Pencil Pro !

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες