5 δροσιστικά προϊόντα ομορφιάς για να αντέξεις τη ζέστη

5 δροσιστικά προϊόντα ομορφιάς για να αντέξεις τη ζέστη

Μήπως νιώθεις κι εσύ πως “λιώνεις” κάτω από τον καυτό ήλιο στην παραλία ή μέσα στο “πυρακτωμένο” αυτοκίνητο κολλημένη στην κίνηση; Σε νιώθω απόλυτα!

 Γι' αυτό και συγκέντρωσα παρακάτω τα πέντε καλύτερα προϊόντα περιποίησης που “ξεδιψούν”, αλλά και καταπραϋνουν την επιδερμίδα, και που σου υπόσχομαι πως θα σε βοηθήσουν να επιβιώσεις και αυτό το καλοκαίρι, το οποίο μάλιστα προβλέπεται πως θα είναι ακόμα πιο ζεστό από το περσινό. Brace yourself και take care of yourself με τα παρακάτω άκρως δροσιστικά skincare προϊόντα:

Η 1η μάσκα κρυοθεραπείας της NYX για την περιοχή κάτω από τα μάτια προσφέρει μια δροσερή, αναζωογονητική αίσθηση στην επιδερμίδα, κάνοντας το βλέμμα να δείχνει πιο "ξεκούραστο".

2. Frezyderm Anti Thermal After Sun Lotion για Πρόσωπο και Σώμα με Ιαματικό Νερό Spray 300ml

Frezyderm Anti Thermal After Sun Lotion για Πρόσωπο και Σώμα με Ιαματικό Νερό Spray 300ml

Ενυδατικό σπρέι της Frezyderm που δροσίζει άμεσα την καταπονημένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Η πρωτοποριακή φόρμουλά του, διαθέτει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες και προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό stress. Ταυτόχρονα, ενισχύει το δερματικό φραγμό ο οποίος αποδυναμώνεται από την αύξηση της θερμοκρασίας και την υπερβολική έκθεση στον ήλιο ενώ παρέχει προστασία των δερματικών κυττάρων. Παράλληλα, ενισχύει το δίκτυο κολλαγόνου και την ελαστίνη, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες ενώ μειώνει τα ορατά σημεία φωτογήρανσης. Σε καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή.

Το απόλυτο must have για την παραλία, αυτό το νερό σε σπρέι, δροσίζει άμεσα την καταπονημένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Η πρωτοποριακή φόρμουλά του διαθέτει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα ενισχύει το δερματικό φραγμό ο οποίος αποδυναμώνεται από την αύξηση της θερμοκρασίας και την υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

3. Lierac Sunissime After Sun Soothing Rescue Mask 18ml 1τμχ

Lierac Sunissime After Sun Soothing Rescue Mask 18ml 1τμχ

Μάσκα με άμεση καταπραϋντική δράση για μετά τον ήλιο. Με τεχνολογία Cryo Effect που δροσίζει άμεσα, ενώ καταπραΰνει και θρέφει εντατικά την επιδερμίδα χάρη στο έλαιο αβοκάντο. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ για εντατική ενυδάτωση, ανακουφίζει άμεσα από το αίσθημα καύσου που οφείλεται στην έκθεση στον ήλιο, ενώ επανορθώνει χάρη στη μιμόζα.

Η μάσκα Sunissime με τεχνολογία Cryo Effect δροσίζει άμεσα και θρέφει εντατικά την επιδερμίδα χάρη στο έλαιο αβοκάντο, που περιέχει, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει και την καταπραΰνει χάρη στο υαλουρονικό οξύ και τη μιμόζα στη σύνθεσή της.

Extra Tip! Για μία ακόμα πιο έντονη αίσθηση δροσιάς, αφού εφαρμόσεις τη μάσκα, κάνε από πάνω μασάζ με ένα face roller το οποίο θα έχεις αφήσει προηγουμένως στο ψυγείο για μισή με μία ώρα.

4. Frezyderm Icy After Sun Relieving Δροσερό Τζελ Ήλιο 200ml

Frezyderm Icy After Sun Relieving Δροσερό Τζελ Ήλιο 200ml

Το νέο after sun της Frezyderm είναι πραγματικά όνειρο για τις μέρες με πολύ ζεστή ή ακόμα και καύσωνα. Κατά την εφαρμογή δημιουργείται μια αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα που μπορεί να είναι ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη από τον ήλιο, το θαλασσινό αλάτι ή και τη σκόνη. Παράλληλα, μειώνεται το αίσθημα καψίματος και ενεργοποιείται η φυσική επανόρθωση από μικροερεθισμούς.

5. Apivita After Sun Γαλάκτωμα για το Σώμα με Αλόη Βέρα 200ml

Apivita After Sun Γαλάκτωμα για το Σώμα με Αλόη Βέρα 200ml

Εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά, το after sun της σειράς Bee Sun Safe δροσίζει και καταπραΰνει άμεσα την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την "ντύνει" με ένα φρέσκο καλοκαιρινό άρωμα.

Extra Tip! Αποθήκευσε όλα τα παραπάνω προϊόντα στο ψυγείο για μία ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς.

Σχετικά Άρθρα

Οι καλύτερες Κρέμες Προσώπου για ροδόχρου νόσο + ερυθρότητα
Μαύροι κύκλοι | Τα προϊόντα με καφεΐνη που τους κάνουν παρελθόν
Face Mists | Ενυδάτωση & Αναζωογόνηση
Oδηγός Αγοράς για Κρέμες Ματιών
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες