H Poco παρουσίασε στο Ντουμπάι τα Poco F6, Poco F6 Pro και Poco Pad


H Poco παρουσίασε στο Ντουμπάι τα Poco F6, Poco F6 Pro και Poco Pad


H Poco διάλεξε κι αυτή το Ντουμπάι για να παρουσιάσει τις νέες της ναυαρχίδες και έτσι είχα την ευκαιρία να δω από κοντά τα Poco F6 και Poco F6 Pro, με την εκδήλωση να κλείνει και με το πρώτο tablet της εταιρείας, το Poco Pad. H εταιρεία τόνισε για άλλη μια φορά την έμφαση που δίνει στις επιδόσεις και στους gamers, αλλά και το πόσο πιο φθηνά είναι τα προϊόντα της σε σχέση με γνωστά προϊόντα μεγάλων εταιρειών που κοστίζουν σαφώς και παραπάνω χρήματα.

Δες το video ''Poco F6 Pro: Γρήγορη ματιά στο νέο smartphone''.

Κυρίαρχο προϊόν της εκδήλωσης ήταν σαφώς το Poco F6 Pro, το οποίο έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, μία οθόνη 6.67 ιντσών ανάλυσης WQHD+ AMOLED με 120Hz ρυθμό ανανέωσης για ομαλή ροή, ανάλυση στα 2Κ και φωτεινότητα 4000 nits (peak brightness) και πολύ λεπτά περιθώρια γύρω της, τις λειτουργίες WildBoost Optimization 3.0 και LiquidCool 4.0, αλλά και όλα όσα φέρνει το λειτουργικό Xiaomi HyperOS.

Με το Burst Mode 2.0 καταγράφονται ταυτόχρονα πάρα πολλά και διαφορετικά στιγμιότυπα και να βγαίνει στον χρήστη το καλύτερο αποτέλεσμα, με το υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας. Ο αλγόριθμος Poco Image Engine έχει τροποποιηθεί, δε, για να μειώνονται όλοι οι χρόνοι υπολογισμού και επεξεργασίας και ο χρήστης να βλέπει τα πάντα άμεσα στην οθόνη του. Ο αντίστοιχος αλγόριθμος Ultra Night εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις και τη νύχτα, με καλύτερη απόδοση χρωμάτων που έρχεται από το AI multi-frame fusion.

''Στο Ντουμπάι για τα Poco F6, Poco F6 Pro και Poco Pad''.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την μπαταρία, έχουμε μια στα 5000mAh που μπορεί να φορτίσει τάχιστα με το σύστημα 120W HyperCharge που μπορεί τη γεμίσει στο 100% σε μόλις 19 λεπτά. Πηγαίνοντας στο πιο απλό μοντέλο, το Poco F6 έρχεται κι αυτό με έντονο χαρακτήρα gaming και με Snapdragon επεξεργαστή. Οι επιδόσεις του ενισχύονται με το WildBoost Optimization 3.0 και μάλιστα αναφέρθηκαν και συνεργασίες με συγκεκριμένες εταιρείες gaming και συγκεκριμένους τίτλους, οι οποίοι αποδίδουν καλύτερα στα νέα μοντέλα. Ο επεξεργαστής Snapdragon 8s Gen 3 υπόσχεται υψηλές επιδόσεις και με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, εξοικονομεί μπαταρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κάτι εξίσου σημαντικό που έχει κάνει η Poco είναι πως χρησιμοποίησε για πρώτη φορά οθόνη τύπου CrystalRes για συσκευή της σειράς που είναι μια οθόνη Flow AMOLED DotDisplay στις 6.67 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz και μέγιστη φωτεινότητα στα 2400 nits. Έμφαση έχει δοθεί και στα των καμερών όπου έχουμε ένα τριπλό σύστημα 50MP με υπερ-ευγώνιο φακό IMX882. Το τελικό αποτέλεσμα στα videos φτάνει σε ανάλυση το 4Κ και τα 60fps και με το Motion Tracking Focus 2.0 μπορεί να εστιάζει στους ανθρώπινους χαρακτήρες. Η μπαταρία του, τέλος, έχει χωρητικότητα 5000mAh και μπορεί να φορτίσει στα 90W σε μόλις 30 λεπτά.

Σε ό,τι αφορά το Poco Pad, είναι το πρώτο tablet της κινεζικής εταιρείας με οθόνη στις 12.1 ίντσες και συνοδεύεται στο λανσάρισμά του από το Poco Pad Keyboard που λειτουργεί και ως βάση στήριξης, το Poco Smart Pen για τους λάτρεις των stylus, αλλά και το Poco Pad Cover για όσους θέλουν να το τοποθετούν άφοβα σε τσάντες. Η ανάλυσή του φτάνει τα 2.5Κ, υποστηρίζει 120Hz και από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε Snapdragon 7s Gen 2, μπαταρία 10.000mAh με φόρτιση στα 33W, Xiaomi HyperOS και άμεση και σταθερή σύνδεση με άλλες συσκευές της εταιρείας. Τέλος, φέρει ένα σύστημα 8MP+8MP στο μπροστινό και πίσω τμήμα του.

Σχετικά Άρθρα

Πούλησε το κινητό σου εύκολα μέσω Skroutz: Μάθε Πως!
Aνακάλυψε τα νέα Samsung Galaxy Fold & Flip 5!
Power Banks: Αναλυτικός Οδηγός Αγοράς
Ανακάλυψε το νέο Samsung Galaxy A55
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες