ASUS ROG Ally X: Αυτή είναι η νέα έκδοση του φορητού gaming υπολογιστή!


ASUS ROG Ally X: Αυτή είναι η νέα έκδοση του φορητού gaming υπολογιστή!


Στο πλαίσιο της έκθεσης Computex που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες, η ASUS παρουσίασε το ASUS ROG Ally X, το αναβαθμισμένο φορητό της gaming PC που έρχεται να ανταγωνιστεί άλλα προϊόντα της κατηγορίας, όπως το Lenovo Legion GO και το Steam Deck OLED.

H κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 22 Ιουλίου και έρχεται με διπλάσιας χωρητικότητας μπαταρία, διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, διπλάσιο αριθμό θυρών USB-C με τετραπλάσιο USB bandwidth, 50% ταχύτερη μνήμη και έως και 15% καλύτερες επιδόσεις, με μικρο-αλλαγές τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του κομμάτι.

Όπως μαρτυρά και το όνομα, δεν έχουμε να κάνουμε με μια δεύτερη κονσόλα, αλλά με μια αναβαθμισμένη έκδοση της τρέχουσας

Ζυγίζει 678 γραμμάρια (70 περισσότερα από το ASUS ROG Ally) και έχει πάχος 4,5 χιλιοστά στο μεγαλύτερο σημείο του. Μεγαλώνοντας την μπαταρία, η ASUS μεγάλωσε και το βάρος, αλλά ταυτόχρονα έκανε αλλαγές στο εσωτερικό και σε διάφορα τμήματα έτσι ώστε να καταφέρει να κινηθεί σε παρόμοια επίπεδα με το βασικό μοντέλο

Σημαντικά πιο ελαφρύ έχει γίνει το σύστημα εξαερισμού με 23% μικρότερους ανεμιστήρες που προσφέρουν όμως 10% καλύτερη απόδοση στην απομάκρυνση του αέρα. Τα χειριστήρια είναι κι αυτά πιο ελαφριά, με ανανεωμένα modules και το Turbo mode λειτουργεί και πάλι στα 25W, αλλά με μειωμένο παραγόμενο θόρυβο και απόδοση από τα 15W στα 17W. Στα της μπαταρίας, ηASUS αναφέρει παραμονή στο 80% υγείας/χωρητικότητας μετά από 3 χρόνια φόρτισης, η οποία γίνεται στα 65W.

Σχετικά Άρθρα

Τα πολυαναμενόμενα videogames του Μαϊου
Τα πιο σημαντικά videogames που κυκλοφορούν τον Σεπτέμβριο

Το Xbox κάνει άνοιγμα σε PS5 και Nintendo Switch με 4 games του!
EA Sports FC 25: Παρουσιάστηκε επίσημα και έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου