State of Play: Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις για τα games που έρχονται

State of Play: Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις για τα games που έρχονται

H πρώτη παρουσίαση για το φετινό καλοκαίρι και το PlayStation ήρθε με το State of Play και τη Sony που άνοιξε -μερικώς, είναι η αλήθεια- τα χαρτιά της για τους επόμενους μήνες. Οι περισσότερες πληροφορίες ήρθαν να επιβεβαιώσουν επί της ουσίας τα όσα ξέραμε αυτό το διάστημα (πχ. το νέο trailer του Silent Hill 2 και την ανακοίνωση του God of War Ragnarok για το PC), αλλά είχαμε και μερικές εκπλήξεις.

Ας δούμε τις πιο σημαντικές από αυτές!

Silent Hill 2 Remake: ημερομηνία και νέο trailer

Η πιο σημαντική ανακοίνωση ήταν αυτή του Silent Hill 2 Remake, για το οποίο μάθαμε επιτέλους πότε θα κυκλοφορήσει. Το παιχνίδι που έρχεται να παρουσιάσει εκσυγχρονισμένο το θρυλικό videogame απέκτησε ένα νέο trailer και μια πιο εκτενή ματιά στα του gameplay.

Δες το video μου ''To Silent Hill 2 Remake έρχεται τον Οκτώβριο!''.

Ο James Sunderland κινείται σε μια στοιχειωμένη πόλη, παλεύοντας με πολλά πλάσματα που θυμίζουν απέθαντους και μολυσμένους, ενώ έχει να λύσει και διάφορους γρίφους.

Το παιχνίδι αναμένεται από την Bloober Team στις 8 Οκτωβρίου.


Νέο παιχνίδι Astro Bot!

Μετά την τεράστια επιτυχία που συνάντησε το Astro’s Playroom που βρισκόταν εγκατεστημένο σε κάθε PS5, ήρθε η ώρα για μια νέα περιπέτεια με το δημοφιλές ρομποτάκι. Η Team Asobi ανακοίνωσε επίσημα το Astro Bot που θα είναι κάτι σαν sequel. Ο πρωταγωνιστής θα εξερευνήσει πάνω από 50 κόσμους και θα έχει στη διάθεσή του πολλά όπλα και νέες κινήσεις.

Δες το ''Νέο Astro Bot game έρχεται στο PS5!''.

Το Astro Bot είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου για το PS5.

God of War Ragnarok στο PC

H τακτική της Sony να κυκλοφορεί παιχνίδια της και στο PC συνεχίζεται με το God of War Ragnarok. Ο αγαπημένος τίτλος της Sony Santa Monica έρχεται και στους υπολογιστές, προσφέροντας υποστήριξη σε πολλαπλές αναλύσεις και αναλογίες πλευρών, πολλαπλά monitors, αλλά και επιδόσεις που θα γράψουν ιστορία, αρκεί βέβαια να τις «σηκώνει» και ο υπολογιστής σας.

Το God of War Ragnarok αναμένεται στο PC στις 19 Σεπτεμβρίου.

Gameplay trailer για το Monster Hunter Wilds

Μετά από καιρό είχαμε νέες πληροφορίες για το Monster Hunter Wilds. H Capcom παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer και έδειξε ένα μέρος του open world σκηνικού που έχει στήσει, όπως και πλάσματα του κόσμου, όπως τα Chocobos. Το παιχνίδι είναι συνέχεια του Monster Hunter World του 2018 και αναμένεται για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Concord: Νέο υλικό

Το Concord είναι το νεότερο game της Firewalk Studios, της ομάδας που εξαγόρασε η Sony πριν από μερικούς μήνες. Μετά από ένα σύντομο teaser το προηγούμενο διάστημα, έχουμε πλέον υλικό από το gameplay, καθώς και ένα νέο cinematic trailer που δείχνει μερικούς από τους χαρακτήρες. Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των Apex Legends και Overwatch και προσφέρει μάχες 5-εναντίον-5. Το νέο αυτό shooter έρχεται για PC και PS5.

Σχετικά Άρθρα

EA Sports FC 25: Παρουσιάστηκε επίσημα και έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου
Summer Game Fest 2024: Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις

Ubisoft Forward: Assassin’s Creed Shadows, Star Wars Outlaws και άλλα!
Τα πιο σημαντικά games που κυκλοφορούν τον Μάρτιο του 2024