EA Sports FC 25: Παρουσιάστηκε επίσημα και έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου

EA Sports FC 25: Παρουσιάστηκε επίσημα και έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου

ΕΑ Sports και EA παρουσίασαν επίσημα το EA Sports FC 25, το δεύτερο ποδοσφαιρικό τους videogame μετά το διαχωρισμό με την FIFA. Το EA Sports FC 25 θα έρθει για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι προ-παραγγείλουν την Ultimate Edition θα μπορούν να παίξουν 7 ημέρες νωρίτερα, δηλαδή από τις 20 του ίδιου μήνα.

Η ΕΑ σημειώνει πως με το φετινό παιχνίδι αλλάζουν αρκετά, αφού ενσωματώνεται και το FC IQ, ένας μηχανισμός που ενσωματώνει τα πραγματικά δεδομένα με αυτά του game για να φτιάχνει -σε συνδυασμό με το HyperMotion V και τα Play Styles μια πιο ρεαλιστική ροή στους αγώνες.

EA Sports FC 25: Τα πάντα για το φετινό game

Το παιχνίδι θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και το Rush, ένα νέο mode για αγώνες 5-εναντίον-5 που υποστηρίζει το ίδιο gameplay και τους ίδιους μηχανισμούς με τους κανονικούς αγώνες, αλλά σε μικρότερη κλίμακα και σε μικρότερα γήπεδα. Στους αγώνες θα υπάρχει ακόμη και χρήση της ΑΙ για τα μοντέλα, έτσι ώστε η συνολική απεικόνιση να μοιάζει σαφώς πιο ρεαλιστική και κάθε ομάδα να φαίνεται πως παίζει με το δικό της στυλ. Στο Career Mode υπάρχουν τα Live Start Points που βάζουν τους παίκτες στο επίκεντρο των γεγονότων, όπως πχ. την διαχείριση των μεταγραφών στα μέσα της περιόδου.

Αλλαγές έχουμε και με το γυναικείο ποδόσφαιρο που πλέον έρχεται με το δικό του Career Mode για πρώτη φορά και με την υποστήριξη πολλών γνωστών πρωταθλημάτων. Τα μέλη της υπηρεσίας EA Play θα έχουν δυνατότητα για 10ωρη δοκιμαστική πρόσβαση στο παιχνίδι από τις 20 Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να πάρουν μια πιο γερή γεύση και να ξέρουν αν θα επενδύσουν ή όχι στην αγορά του.

Ο Άγγλος Jude Bellingham της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πρωταγωνιστής εξωφύλλου στην απλή έκδοση, ενώ στην Ultimate θα είναι μαζί του οι Aitana Bonmati, David Beckham, Zinedine Zidane και Gianluigi Buffon.

Σχετικά Άρθρα

Summer Game Fest 2024: Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις

Ubisoft Forward: Assassin’s Creed Shadows, Star Wars Outlaws και άλλα!
State of Play: Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις για τα games που έρχονται
Τα πιο σημαντικά games που κυκλοφορούν τον Μάρτιο του 2024