Έρχονται τα νέα Giannis Freak 6

Έρχονται τα νέα Giannis Freak 6

Όλες οι λεπτομέρειες για τα νέα παπούτσια του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το νέο παπούτσι με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το Giannis Freak 6, έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με την έντασή του στο γήπεδο, προσφέροντας ταχύτητα, σταθερότητα και επιστροφή ενέργειας στους αθλητές που μοιράζονται την αδιάκοπη επιδίωξή του για το μεγαλείο. 

Come ready, so you don't need to get ready

Μια ασταμάτητη δύναμη

Ο Γιάννης μπορεί πραγματικά να τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο. Μια ασταμάτητη δύναμη και στις δύο πλευρές της μπάλας, οδηγείται από μια αγνή αγάπη για τον ανταγωνισμό και μια εμμονή με τη νίκη που υποστηρίζεται από μια ακούραστη εργασιακή ηθική, αξιοσημείωτη συνέπεια και αδιάλλακτη αφοσίωση στο επάγγελμα.

Το παπούτσι είναι κατασκευασμένο για να εξυπηρετεί τον βηματισμό και την προώθηση κάθε αθλητή στο γήπεδο, ανεξάρτητα από τη θέση του, και έχει ως πρότυπο την επιμονή και το ολοκληρωμένο παιχνίδι του Γιάννη.

Έρχονται τα νέα Giannis Freak 6

Το Giannis Freak 6 είναι έτοιμο για stop-and-go κινήσεις, σχεδιασμένο για άνεση σε κάθε κίνηση με αφρό Cushlon 2.0 και μονάδα Air Zoom στο μπροστινό μέρος του πέλματος που προσφέρει μαλακή προσγείωση για δυναμικές κινήσεις προς το καλάθι.

Η ενδιάμεση σόλα TPU και η εσωτερική δομή συγκράτησης προσφέρουν πλευρική σταθερότητα και στα τέσσερα δωδεκάλεπτα του αγώνα, ενώ η ανανεωμένη εξωτερική σόλα Freakprint από καουτσούκ προσφέρει πρόσφυση και απόκριση που επιτρέπει στους αθλητές να κόβουν με αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, το ελαφρύ, διαπνέον μονομερές ύφασμα διατηρεί τα πράγματα δροσερά, ανεξάρτητα από το πώς ζεσταίνεται το παιχνίδι.

Οι πρώτοι τυχεροί

Οι πρώτοι τυχεροί δεν είναι άλλοι από τους συμπαίχτες του Γιάννη στην εθνική ομάδα, οι οποίοι ήδη παρέλαβαν τα νέα Giannis Freak 6 στο χρώμα Roses, και όπως μπορείς να δεις είναι ενθουσιασμένοι.

Όπως τα προηγούμενα παπούτσια της σειράς, έτσι και αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πολλούς χρωματισμούς. Αν δεν μπορείς να περιμένεις, τσέκαρε τώρα όλη την σειρά Giannis Freak αλλά και την πιο οικονομική σειρά Giannis Immortality.

Έρχονται τα νέα Giannis Freak 6

Το logo GA

Αν τόσο καιρό νόμιζες ότι στο σήμα απλά υπάρχουν δύο γράμματα, τότε ξανακοίτα καλύτερα και με προσοχή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο Γιάννης κουβαλάει πάντα μαζί του την οικογένεια του, την Ελλάδα και φυσικά την απίστευτη ιστορία του, και αυτό δεν θα μπορούσε να μην αποτυπωθεί και στο logo του.

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024

Δεν υπήρχε μεγαλύτερη σκηνή για την παρουσίαση του νέου Freak 6. Η επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, για πρώτη φορά μετά το 2008. Ελπίζουμε να δούμε και σε επόμενες διοργανώσεις περισσότερα highlights σαν και αυτά που είδαμε στο προ-ολυμπιακό αλλά και στο ολυμπιακό τουρνουά, τόσο από τον Γιάννη όσο και από την υπόλοιπη ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Μουντομπάσκετ 2023: Φέρε το παρκέ σπίτι σου!
Μάθε τα πάντα για τα νέα Zoom Freak 5!
Μεγαλύτερο νούμερο παπούτσι: Τι να κάνω;
Οδηγός Αγοράς Αθλητικών Παπουτσιών