Τα καλύτερα power bank της αγοράς

Τα καλύτερα power bank της αγοράς

Τι power bank να πάρω; Ποια είναι τα καλύτερα;

Για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές για σένα, βασιστήκαμε σε αξιολογήσεις χρηστών πάνω στα κύρια χαρακτηριστικά τους, όπως η χωρητικότητα, η συνδεσιμότητα και οι τρόποι φόρτισης.

Το καλύτερο power bank στο Skroutz

χωρητικότητα 30.000mAh, που μπορεί να προσφέρει 5-6 φορτίσεις σε ένα συνηθισμένο κινητό τηλέφωνο, 3 θύρες USB-A και μία θύρα USB-C, το Veger VP3008PD παίρνει άριστα!

Η καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής  

Αν ψάχνεις μια value for money επιλογή, αυτό το powerbank της Xiaomi είναι για σένα! Έχει διαστάσεις 147x71.2x 14.2 χιλιοστά, κατασκευή από υψηλής αντοχής κράμα αλουμινίου, χωρητικότητα 10.000mAh και γρήγορη φόρτιση.

Το καλύτερο οικονομικό power bank

Ψάχνεις το καλύτερο οικονομικό powerbank; Το Awei P51K είναι η επιλογή σου! Mε χωρητικότητα 10.000 mAh, μπορεί να προσφέρει μιάμιση με δύο, κατά προσέγγιση, φορτίσεις σε ένα smartphone, κάτι που το καθιστά ιδανικό για τις πιο απαιτητικές μέρες που σε βρίσκουν έξω όλη μέρα! 

Το καλύτερο με γρήγορη φόρτιση

Το Xiaomi Mi 3 Ultra έχει compact μέγεθος και προστασία απέναντι στην υπερφόρτιση. Μπορείς να το μεταφέρεις με ασφάλεια σε αεροσκάφος, αφού συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα κι έχει super γρήγορη φόρτιση!

Το καλύτερο power bank για iPhone

Έχεις iPhone; Το Βaseus Magnetic Magsafe είναι για σένα. Έχει χωρητικότητα 10000mAh, 2 θύρες USB-A, μία θύρα USB-C και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, οπότε αν έχεις iPhone με λειτουργία Magsafe, μπορείς να φορτίζεις το κινητό σου ασύρματα!

Το καλύτερο power bank για iPhone

Baseus Magnetic MagSafe Power Bank 10000mAh 20W με Θύρα USB-A και Θύρα USB-C Power Delivery Λευκό
  • Χωρητικότητα: 10000mAh
  • Ισχύς Φόρτισης: 20W
  • Βάρος: 320gr
  • Θύρες USB-A: 2
  • Θύρες USB-C: 1 

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

‘’Με έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα, το έχω συνέχεια μαζί μου καθώς κάνω μεγάλη χρήση του iphone. Αξίζει τα λεφτά του, είναι πολύ όμορφη κατασκευή, μοιάζει με κινητό. Στα μείον πως είναι λίγο μεγάλο σε μέγεθος και αν για λίγο χάση την επαφή και σταματήσει να φορτίζει θα σβήσει.’'

Το καλύτερο ασύρματο power bank

Πώς θα πεις όχι στα καλώδια; Λέγοντας ΝΑΙ στο Veger MagOn Magnetic Power bank!  Είναι συμβατό με MagSafe και ειδικά σχεδιασμένο για τη σειρά iPhone 12/13, αλλά και μεταγενέστερα μοντέλα. Κι όχι μόνο υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση μέχρι 15W, αλλά διαθέτει επίσης ενσύρματη γρήγορη φόρτιση έως 22,5W

Το καλύτερο ηλιακό power bank

Έχει ήλιο; Έχεις μπαταρία! Το Power Bank Poweradd lesafy YD-820S, με χωρητικότητα 26800mAh, φορτίζεται με την έκθεσή του στον ήλιο, κάτι που το καθιστά ιδανική επιλογή για προορισμούς όπως το κάμπινγκ, όπου η πρόσβαση σε παροχή ρεύματος είναι περιορισμένη!

​Το καλύτερο ηλιακό power bank

Poweradd Iesafy YD-820S Ηλιακό Power Bank 26800mAh 6W με 2 Θύρες USB-A Μπλε

Φορτιστής Solar Panel (IE-MPA0003OR)

  • Χωρητικότητα: 26800mAh
  • Θύρες εξόδου USB-A: 2
  • Θύρα εισόδου USB Type-C: 1
  • Βάρος: 635gr
  • Προστασία: IP65 

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε 

‘’Πραγματικό θηρίο! Πήγαμε εκδρομή στο βουνό και φόρτιζαμε τα κινητά μας από εκεί κάθε μέρα. Κάτι που μας αγχωνε κάθε φορά σταματήσαμε να το σκεφτόμαστε μετά από 2-3 μέρες χρήσης. Υπέροχο εργαλείο.’’

Το καλύτερο μικρό power bank

Μικρό σε μέγεθος, αλλά μεγάλο σε ισχύ! Το Anker Powercore 5000 είναι ιδανική επιλογή, αν ψάχνεις ένα μικρό powerbank, που μπορείς να έχεις μαζί σου καθημερινά. 

Έχεις ερωτήσεις; Βρες τις απαντήσεις!

Απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις που μπορεί να έχεις για τα Power bank.


Πόσες φορτίσεις κάνει ένα power bank; 

Η ακριβής απάντηση έχει να κάνει πάντα και με το μέγεθος της μπαταρίας της συσκευής σου! Παρακάτω συγκεντρώσαμε σ’ έναν πίνακα, τι περίπου μπορείς να περιμένεις από κάθε μέγεθος μπαταρίας.


Χωρητικότητα Power bank Φορτίσεις
Μικρό (έως 9.000 mAh) 1-1.5 φορτίσεις
Μεσαίο (έως 19.000 mAh) 2-4 φορτίσεις
Μεγάλο (έως 29.000 mAh) 5-6 φορτίσεις
Πολύ μεγάλο (μεγαλύτερο από 30.000 mAh)  >6 φορτίσεις

Σε πόση ώρα το power bank φορτίζει το κινητό μου; 

Σε γενικές γραμμές αυτό εξαρτάται από τις δυνατότητες του smartphone και του powerbank, αλλά πλέον υπάρχουν δύο βασικά πρότυπα φόρτισης. Το Quick Charge 2.0, που ειναι το παλαιότερο πρότυπο γρήγορης φόρτισης, επιτρέπει στα κινητά να φτάσουν από το 0 στο 60% μέσα σε 30 λεπτά, ενώ το quick charge 3.0, έχει πιο αποδοτική και γρήγορη φόρτιση συμβατών συσκευών, επιτρέποντας τους να φτάσουν από το 0 στο 80% μέσα σε 35 λεπτά.

Γιατί δεν φορτίζει το power bank μου; 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, για τους οποίους μπορεί το powerbank σου να μη φορτίζει μια συσκευή. Πάμε να δούμε τους πιο συνήθεις! 

Κοίταξες το καλώδιο; 

Ίσως να το έχεις ήδη δοκιμάσει, αλλά έλεγξε αν το καλώδιο έχει κάποια φθορά ή αν η υποδοχή έχει σκόνη ή βρομιά. Αν, αφού το καθαρίσεις, το πρόβλημα επιμείνει, δοκίμασε με κάποιο άλλο καλώδιο.

Έλεγξε την ισχύ εξόδου

Ενώ με smartphone μπορεί να μην αντιμετωπίζεις αυτό το πρόβλημα, αν προσπαθήσεις να φορτίσεις συσκευές με μεγαλύτερη τάση, μάλλον δεν θα τα καταφέρεις!

Πότε το φόρτισες τελευταία φορά;

Κάποια Power Bank δεν έχουν σήμανση της κατάστασης της μπαταρίας τους, οπότε μπορεί απλά να έχει τελειώσει η μπαταρία. Φόρτισέ το και δοκίμασε ξανά! 

Tέλος, αν χρειάζεσαι κάποιον φορητό σταθμό τροφοδοσίας με μεγαλύτερο μέγεθος μπαταρίας, αλλά και μεγαλύτερη ισχύ, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στα power stations, τα οποία υποστηρίζουν την φόρτιση περισσότερων συσκευών, καθώς και περισσότερες δυνατότητες από τα power bank.

Εάν θες να μάθεις περισσότερα, μπορείς να διαβάσεις τον αναλυτικό οδηγό αγοράς Power Banks

Σχετικά Άρθρα

Samsung Galaxy S23 Ultra Review μετά από 7 μήνες heavy use
Οι καλύτεροι φορτιστές κινητών
Παρουσιάστηκαν τα νέα Poco X5 και Poco X5 Pro
Xiaomi 13 Series: Παγκόσμιο λανσάρισμα για τη νέα σειρά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες