Το Black Myth: Wukong ξαναγράφει την ιστορία των action RPGs

Το Black Myth: Wukong ξαναγράφει την ιστορία των action RPGs

Το Black Myth: Wukong είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα action RPGs των τελευταίων ετών, εμπνευσμένο από την κινέζικη μυθολογία και ειδικότερα από το κλασικό έργο "Ταξίδι στη Δύση". 

Η Game Science  κατορθώσε ήδη λίγο πριν την κυκλοφορία του (20/08) να δημιουργήσει μεγάλο εντυπωσιασμό στο gaming κοινό μέσω της ποιότητας των γραφικών, το ατμοσφαιρικό game play όπως και την πιστή απόδοση της κινεζικής μυθολογίας.

Για του λόγου το αληθές, σύμφωνα και με τα τελευταία νέα από την gaming κοινότητα, έχει ξεπεράσει πλέον τα 18 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στις 2 πρώτες βδομάδες, που είναι διαθέσιμο στην αγορά!!!

Storyline

Το storyline του Black Myth: Wukong ακολουθεί τον Sun Wukong, τον θρυλικό Βασιλιά Μαϊμού, σε ένα επικό ταξίδι εμπνευσμένο από το κινέζικο μυθιστόρημα "Ταξίδι στη Δύση". Ο Wukong ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο δοκιμασίες, καθώς προσπαθεί να βρει τη θέση του στον κόσμο, να ξεπεράσει τους εχθρούς του και να αντιμετωπίσει ισχυρούς θεούς και μυθικά πλάσματα. Στην πορεία, ανακαλύπτει κρυμμένες αλήθειες για το παρελθόν του και τον σκοπό του, ενώ οι παίκτες καλούνται να καθοδηγήσουν τον Wukong σε μια ιστορία που συνδυάζει δράση, μυστήριο και πνευματική αναζήτηση.

Το Black Myth: Wukong ξαναγράφει την ιστορία των action RPGs

Gameplay

Το gameplay του Black Myth: Wukong συνδυάζει δυναμική μάχη και στρατηγική, εμπνευσμένο από παιχνίδια τύπου Souls-like. Οι παίκτες χειρίζονται τον Sun Wukong, αξιοποιώντας τις μοναδικές ικανότητές του, όπως μεταμορφώσεις και μαγικές δυνάμεις, για να αντιμετωπίσουν ισχυρούς εχθρούς και τεράστια μυθικά πλάσματα. Το παιχνίδι διαθέτει μια ποικιλία από όπλα, κινήσεις και τακτικές, ενώ οι εχθροί απαιτούν γρήγορες αντιδράσεις και έξυπνη διαχείριση των πόρων. Το περιβάλλον είναι ανοιχτό και γεμάτο προκλήσεις, προσφέροντας πλούσιο περιεχόμενο και ατμόσφαιρα που εμπνέεται από την κινέζικη μυθολογία.

Το Black Myth: Wukong φαίνεται να είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα παιχνίδια της νέας γενιάς, προσφέροντας έναν μαγευτικό κόσμο εμπνευσμένο από την κινέζικη μυθολογία, εντυπωσιακά γραφικά και συναρπαστικό gameplay. Με τις μοναδικές του μεταμορφώσεις, τις σκληρές μάχες και την πλούσια αφήγηση, το παιχνίδι υπόσχεται να προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τους λάτρεις των action RPGs και της μυθολογίας.

Το hype λοιπόν είναι μεγάλο, καθώς οι παίκτες σε PlayStation 5, Xbox Series X|S (αναμένεται ακόμη η ημερομηνία) και PC ανυπομονούν να βυθιστούν σε αυτό το μυθικό ταξίδι και να ανακαλύψουν τα μυστικά του Sun Wukong.

Βάλτο στα αγαπημένα σου και παρήγγειλέ το από το Skroutz!

Black Myth: Wukong PS5 Game

Το Black Myth: Wukong είναι ένα RPG δράσης που αντλεί την έμπνευσή του από την κινεζική μυθολογία και βασίζεται στο Ταξίδι στη Δύση, ένα από τα Τέσσερα Σπουδαία Κλασικά Μυθιστορήματα της κινεζικής λογοτεχνίας.

Θα ξεκινήσετε ως ο Destined One για να ζήσετε τις προκλήσεις και τα θαύματα που σας περιμένουν και να αποκαλύψετε την κρυμμένη αλήθεια κάτω από το πέπλο ενός ένδοξου θρύλου από το παρελθόν.

Ως ο Destined One, θα αντιμετωπίσετε πανίσχυρους εχθρούς και άξιους αντιπάλους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Συγκρουστείτε μαζί τους χωρίς φόβο σε επικές μάχες όπου το να παραδοθείτε, δεν είναι επιλογή.

Μαζί με την τελειοποίηση πολλαπλών τεχνικών με ραβδί, μπορείτε και να συνδυάσετε, χωρίς περιορισμούς, διαφορετικά ξόρκια, δεξιότητες, όπλα και εξοπλισμό για να βρείτε τη νικηφόρα στρατηγική που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ μάχης σας.

Σχετικά Άρθρα

PS5 Pro: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο πανίσχυρο PlayStation
TOP gear & video games για Playstation 5
New Game Release: Marvel's Spider-Man 2
Επιβεβαιώνεται η κυκλοφορία του PS5 Slim!