Τα πιο σημαντικά videogames που κυκλοφορούν τον Σεπτέμβριο


Τα πιο σημαντικά videogames που κυκλοφορούν τον Σεπτέμβριο


Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ο μήνας με τις πρώτες σημαντικές κυκλοφορίες κάθε σεζόν και φέτος είναι αρκετά πιο ουσιώδης, μιας και όλο το 2024 θα λέγαμε πως περάσαμε με κάπως… αναιμικό πρόγραμμα κυκλοφοριών. Ας δούμε τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες videogames του Σεπτεμβρίου λοιπόν!

Harry Potter: Quidditch Champions

Κυκλοφορία: 03/09/24

Το νεότερο παιχνίδι στη σειρά Harry Potter είναι το Quidditch Champions. Αναπτύχθηκε από την Unbroken Studios και εστιάζει στο ομώνυμο σπορ. Ο παίκτης ελέγχει έναν χαρακτήρα που πρέπει να σταθεί στο Quidditch και να κερδίσει αγώνες σε single και multiplayer modes και μπορεί να τον παραμετροποιήσει με πολλές διαθέσιμες επιλογές.

Astro Bot 

Κυκλοφορία: 06/09/24 

Το αγαπημένο ρομποτάκι Astro επιστρέφει μετά το Astro’s Playroom και με ένα δικό του παιχνίδι μεγαλύτερης διάρκειας. Το Astro Bot είναι διαθέσιμο για το PS5 και στέλνει τον παίκτη στο διάστημα, όπου και μια εξωγήινη οντότητα καταστρέφει ένα διαστημόπλοιο σε σχήμα PS5 και ο ήρωας καλείται να συγκεντρώσει τα κομμάτια του. Στην προσπάθεια αυτή θα βρει και διάφορα Bots που πρέπει να απελευθερώσει και κάποια από αυτά προέρχονται από γνωστές σειρές του PlayStation από το πρόσφατο (και όχι μόνο) παρελθόν.

ΝΒΑ 2Κ25 

Κυκλοφορία: 06/09/24 

Το νεότερο παιχνίδι της σειράς NBA είναι εδώ και υπόσχεται σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το παρελθόν. Στο εξώφυλλο κάθε έκδοσής του βρίσκεται και διαφορετικός παίκτης από ανδρικές και γυναικείες ομάδες και το βασικότερο χαρακτηριστικό του είναι το ProPlay. Πρόκειται για μια τεχνολογία που γνωρίσαμε στο NBA 2K24 και μετατρέπει υλικό σε animations για το ίδιο το game.

Warhammer 40.000: Space Marine II

Κυκλοφορία: 09/09/24

To νεότερο third person hack-n-slash shooter της Saber Interactive φιλοδοξεί να φέρει μια πιο «ενήλικη» εμπειρία στο χώρο της σειράς. Οι παίκτες χρησιμοποιούν διάφορα όπλα και επιθέσεις melee και με όπλα και ο παίκτης ελέγχει τον Titus, έναν στρατιώτη των Ultimarines που επιστρέφει από το πρώτο game. Μαζί του βρίσκονται και άλλοι Space Marines, τους οποίους μπορούν να ελέγξουν άλλοι παίκτες σε περιβάλλον online co-op.

Disney Epic Mickey: Rebrushed

Κυκλοφορία: 24/09/24

Το Epic Mickey είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στην κυκλοφορία του για το Wii και πλέον επιστρέφει σε σύγχρονες κονσόλες και με ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα ελέγχου. Ενώ στο Wii χρησιμοποιούνταν τα δύο τμήματα του χειριστηρίου, αυτή τη φορά μιλάμε για κάτι προσαρμοσμένο στα δεδομένα των χειριστηρίων με τα δύο αναλογικά sticks. Ο ήρωας έχει στα χέρια του ένα μαγικό πινέλο, με το οποίο μπορεί να ζωγραφίσει ή να διαγράψει αντικείμενα του περιβάλλοντος.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Κυκλοφορία: 26/09/24

Το νεότερο Zelda game για το Nintendo Switch έρχεται με μία σημαντική διαφορά, αφού ο παίκτης για πρώτη φορά θα ελέγξει την ίδια την Zelda και όχι τον Link. Η πριγκίπισσα θα κληθεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία και να λύσει το γρίφο που έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο της Hyrule. Με ειδικές κινήσεις θα μπορεί να αντιγράφει αντικείμενα και να τα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν, έτσι ώστε να φτάσει στο τέλος κάθε επιπέδου.

ΕA Sports FC 25

Κυκλοφορία: 27/09/24 

Το φετινό παιχνίδι της EA Sports έρχεται για άλλη μια φορά χωρίς την υποστήριξη της FIFA και φέτος έχουμε αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις στο gameplay. Το σύστημα τακτικής έχει βελτιστοποιηθεί, ενώ και η τεχνητή νοημοσύνη δείχνει να καταλαβαίνει καλύτερα το πως οι παίκτες θέλουν να ξεδιπλώσουν κάθε επίθεσή τους. Βελτιώσεις αναμένονται και στους τερματοφύλακες, ενώ ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το 5v5 Rush Mode.

Σχετικά Άρθρα

Το Xbox κάνει άνοιγμα σε PS5 και Nintendo Switch με 4 games του!
ASUS ROG Ally X: Αυτή είναι η νέα έκδοση του φορητού gaming υπολογιστή!

Τα πολυαναμενόμενα videogames του Μαϊου
EA Sports FC 25: Παρουσιάστηκε επίσημα και έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου