Η νέα GoPro Hero 13 είναι εδώ, με νέα & βελτιωμένα features!

Η νέα GoPro Hero 13 είναι εδώ, με νέα & βελτιωμένα features!

Η GoPro παρουσίασε τη νέα της action camera GoPro Hero13 Black, η οποία ήρθε με αρκετές βελτιώσεις από το προηγούμενο μοντέλο!

Βρες την εδώ!

GoPro HERO13 CHDHX-131 Action Camera 5K Υποβρύχια με WiFi Μαύρη με Οθόνη 2.27"
  • Ασύρματη σύνδεση Wi-Fi
  • Αδιάβροχη προστασία έως 10m
  • Ανάλυση φωτογραφίας 27MP
  • Ανάλυση βίντεο 5.3Κ/60 fps

Με διαστάσεις 71.8x50.8x33.6mm και βάρος 121 γραμμαρίων (154 γραμμάρια με μπαταρία) έρχεται η νέα GoPro Hero 13, με μια κύρια οθόνη αφής LCD 2.3 ιντσών και μια δεύτερη (όχι αφής) 1.4 ιντσών. Έχει stereo μικρόφωνα, 3.5mm TRS Stereo θύρα, ενώ προσφέρει ανάλυση 27 Megapixel (jpeg και Raw) και εναλλάξιμους φακούς από 12 έως 39mm, με μέγιστο διάφραγμα f/2.5.

Όσον αφορά στις δυνατότητες βίντεο, καταγράφει σε ανάλυση έως 5.3K στα 60fps, και χάρη στις τεχνολογίες HyperSmooth 6.0 και AutoBoost, προσφέρει το ευρύτερο δυνατό κάδρο με ομαλή και σταθεροποιημένη λήψη, ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες. Υποστηρίζει GP-Log video για μέγιστο δυναμικό εύρος και ευελιξία κατά την επεξεργασία βίντεο, και μπορεί να καταγράψει και slow motion πλάνα σε ανάλυση 4K έως 120fps, 2K έως 240fps και 720p έως 400fps.

Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό στο βίντεο, είναι ότι μπορεί να τραβήξει βίντεο σε Hybrid Log Gamma (HLG) HDR. Το προηγούμενο μοντέλο τραβούσε και αυτό σε HDR, αλλά φέτος η GoPro πρόσθεσε το HLG, το οποίο καταγράφει σε ευρύτερη χρωματική γκάμα, με αντίθεση, στα 10-bit και σε Rec. 2100 (color space). 

Η νέα GoPro Hero 13 είναι εδώ, με νέα & βελτιωμένα features!

Υποστηρίζει επίσης φωνητικό έλεγχο (Voice Control), Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3 και είναι συμβατή με την εφαρμογή GoPro Quik (Android και iOS). Δέχεται μια κάρτα μνήμης τύπου microSD/microSDHC (UHS-III), διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 1900mAh (μεγαλύτερη κατά 10%) που δίνει διάρκεια ζωής 2.5 ωρών, ενώ είναι αδιάβροχη σε βάθος έως 10 μέτρων.

Έχει συμβατότητα με εναλλάξιμους φακούς και αξεσουάρ HB Series, τα οποία πωλούνται ξεχωριστά, και περιλαμβάνουν Ultra Wide (οπτικό πεδίο 177 μοιρών), 4x macro, ND φίλτρα και αναμορφικούς φακούς (21:9 και 16:9 αναλογίες).

Η νέα GoPro Hero 13 είναι εδώ, με νέα & βελτιωμένα features!

Τέλος, για ευκολότερη εγγραφή ήχου, η νέα κάμερα υποστηρίζει συνδεσιμότητα ήχου μέσω Bluetooth. Εκτός αυτού, διαθέτει και Timecode συγχρονισμό (audio), καθώς και αναβαθμισμένο σύστημα τοποθέτησης με νέα μαγνητική βάση στήριξης, την οποία η εταιρεία ονομάζει “snap and go”. Η εταιρεία λέει ότι είναι πλέον ο πιο γρήγορος τρόπος για να ασφαλίζετε την κάμερα γρήγορα και εύκολα, για οποιαδήποτε χρήση!

Σχετικά Άρθρα

Οδηγός Αγοράς για Action Cameras
Action Cameras: Top Επιλογές ανά περίσταση (2024)
Νέες τεχνολογίες φωτογραφίας
Τα απαραίτητα gadgets για την παραλία