Οι καλύτερες ραπτομηχανές της αγοράς

Οι καλύτερες ραπτομηχανές της αγοράς

Ποιες είναι οι καλύτερες ραπτομηχανές; Δες κορυφαίες προτάσεις σε ραπτομηχανές για κάθε χρήση και budget και διάλεξε τον καλύτερο για τις ανάγκες σου!

Για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές για σένα, βασιστήκαμε σε αξιολογήσεις χρηστών πάνω στα κύρια χαρακτηριστικά τους, όπως η ευκολία στη χρήση, οι πολλές και διαφορετικές βελονιές, η ποιότητα και η ταχύτητα ραψίματος κ.ο.κ.

Η ραπτομηχανή με την κορυφαία βαθμολογία

Η ραπτομηχανή Singer Tradition, είναι ελαφριά και φορητή, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε μαθήματα ραπτικής αλλά και για έμπειρους χρήστες! Μπορείτε να προσαρμόστε το σχέδιο της βελονιάς ανάλογα με το ύφασμα και το στυλ που θέλετε. Διαθέτει σύστημα snap-on στο ποδαράκι, καθώς και απαραίτητα εξαρτήματα για την ραπτική.

Η ραπτομηχανή με την κορυφαία βαθμολογία

Singer Οικιακή Ραπτομηχανή Tradition
  • Σύστημα snap-on στο ποδαράκι
  • Ενσωματωμένη θήκη εξαρτημάτων
  • Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά
  • Διαστάσεις 36x19xY29cm

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Εχω την ραπτικη μηχανή για περιπου 2-3 χρονια και ειναι παρα πολυ καλη . Δεν εχω τεραστια εμπειρία με το ραψιμο, αλλα εχω ραψει κατι κουρτινες και παρα πολλες κουμποτρυπες και ολα βγαινουν τέλεια. Πολυ ευκολη στη χρηση χωρις πολλες περιπλοκες οδηγιες, την συστήνω"

Η καλύτερη ραπτομηχανή για δύσκολα υφάσματα

Η ραπτομηχανή Heavy Duty της Singer, μπορεί να χειριστεί δύσκολα υφάσματα όπως δέρμα, τζιν και καμβά, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες και ερασιτέχνες ράφτες. Επιπλέον, διαθέτει πολλαπλά προγράμματα ραφής, ρυθμιζόμενη ταχύτητα και αντιολισθητική βάση για ευκολία στη χρήση.


Η καλύτερη ραπτομηχανή για δύσκολα υφάσματα

Singer Οικιακή Ραπτομηχανή Heavy Duty
  • 23 διαφορετικές βελονιές: βασικές, διακοσμητικές και ελαστικές
  • Σύστημα snap-on στο ποδαράκι
  • Αυτόματη κουμπότρυπα
  • Με ενσωματωμένη θήκη με εξαρτήματα
  • Διαστάσεις: 39x29x16cm

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Αντικατέστησε μια singer promise 1408. Πολύ εύκολη στη χρήση της και άνετα ράβει 2-3 στρώσεις τζιν χωρίς να ζορίζεται το μοτέρ, με χρήση της κατάλληλης βελόνας. Για τα 'χοντράδια' χρησιμοποιώ το ειδικό πλαστικό εξάρτημα που αγόρασα, χωρίς προβλήματα. Πολύ βολική η ενσωματωμένη θήκη εξαρτημάτων, η οποία ανοίγει χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσεις το πλατώ. Η κατασκευή μικροαντικειμένων πχ νεσεσέρ, πορτοφολάκια κλπ, αλλά και υφασμάτινων τσαντών έγινε απείρως ευκολότερη. Πολύ βολική επίσης η ρύθμιση της βελόνας 3 θέσεων.
Το μόνο μειονέκτημα που της βρίσκω είναι ότι δεν σηκώνεται αρκετά ψηλά το ποδαράκι, οπότε δυσκολεύει λίγο όταν χρειάζεται να απελευθερώσεις πχ 2 στρώσεις τζιν με ενίσχυση.
"

Η καλύτερη ραπτομηχανή σε σχέση ποιότητας-τιμής

Η ραπτομηχανή Promise της Singer, είναι μια πρακτική και εύχρηστη μηχανή ραψίματος για όλες τις ανάγκες.  Μπορείτε να ράψετε υφάσματα όπως βαμβάκι, μετάξι, denim και πολλά άλλα, ενώ η ελαφριά της κατασκευή την καθιστά εύκολη στη μεταφορά και την αποθήκευση.

​Η καλύτερη ραπτομηχανή σε σχέση ποιότητας-τιμής

Singer Οικιακή Ραπτομηχανή Promise
  • 12 διαφορετικές βελονιές
  • Σύστημα snap-on στο ποδαράκι 
  • Με ελαστικές βελονιές
  • Κουμπότρυπα 4 φάσεων
  • Βολικό αποσπώμενο πλατό

    Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

    "Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ράψιμο αυτή η ραπτομηχανή είναι ιδανική! Είναι vfm, δεν είναι ογκώδης, σχεδόν αθόρυβη και κάνει και για ελαστικά υφάσματα. Είμαι εντελώς αρχάρια και κατάφερα να κοντύνω κουρτίνα με την πρώτη χρήση. Επίσης εχει βιβλιαράκι με αναλυτικές οδηγίες για κάθε ραφή."

    Η καλύτερη φορητή ραπτομηχανή

    Η ραπτομηχανή Mini FHSM-505, είναι η πιο βολική φορητή μηχανή της κατηγορίας μας. Διαθέτει 10 μοτίβα βελονιών, μεγάλη κουβαρίστρα με λειτουργία Rewind και λειτουργεί είτε με ρεύμα είτε με μπαταρίες.

    ​Η καλύτερη φορητή ραπτομηχανή

    Ραπτομηχανή Mini FHSM-505
    • 10 μοτίβα βελονιών
    • Φωτιζόμενη κεφαλή
    • Λειτουργία 2 ταχυτήτων
    • Διπλές κλωστές
    • Διαστάσεις: 27,5x12,1x26cm

    Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

    "Είναι μια πάρα πολύ καλή ραπτική μηχανη για αρχάριους. Εχει πολλα στυλ ραφης, αρκεί να ξέρεις να αλλάξεις την βελόνα για να ραψεις χοντρό υφασμα! Μεσα το κιτ που σου δίνει (τις κλωστές) η ποιότητα τους ειναι σχετικά καλη (μονο για λεπτό υφασμα τύπου σεντονι) δεν κάνεις τρελή φασαρία αλλα δεν ειναι και αθόρυβη. Ράβει σχετικά γρήγορα, εκτος αν την βάλεις να ράβει αυτόματα, τοτε ράβει γρήγορα! Σίγουρα αξίζει τα λεφτά της!"

    Σχετικά Άρθρα

    Οδηγός Αγοράς για Ραπτομηχανές
    Η Κυρά Σαρακοστή: Ένα έθιμο για όλη την οικογένεια!
    Η εφεύρεση του γκλίτερ!
    World Art Day: Γιόρτασε την ημέρα Τέχνης!
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες