Οι καλύτερες κάμερες παρακολούθησης της αγοράς (2024)

Οι καλύτερες κάμερες παρακολούθησης της αγοράς (2024)

Ποιες είναι οι καλύτερες κάμερες παρακολούθησης για το 2024; Δες κορυφαίες προτάσεις για κάθε χρήση και διάλεξε την καλύτερη για τις ανάγκες σου!

Για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές για σένα, βασιστήκαμε σε αξιολογήσεις χρηστών πάνω στα κύρια χαρακτηριστικά τους, όπως τη δυνατότητα τοποθέτησης σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, τη συνδεσιμότητα, την ανίχνευση κίνησης και τη δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας.

Η καλύτερη κάμερα σε σχέση ποιότητας-τιμής

Η κάμερα παρακολούθησης της TP-LINK, προσφέρει ποιότητα ανάλυσης Full HD+ στα 3MP, για να μπορείτε να δείτε το χώρο σας καθαρά και με λεπτομέρεια. Διαθέτει νυχτερινή όραση υπερύθρων, αδιάβροχη προστασία με πιστοποίηση IP66, μικρόφωνο και ηχείο για αμφίδρομη επικοινωνία και συνδέεται ασύρματα, μέσω δικτύου Wi-Fi.

Η καλύτερη κάμερα σε σχέση ποιότητας-τιμής

TP-LINK Tapo C310 v1 IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 3MP Full HD+ Αδιάβροχη με Αμφίδρομη Επικοινωνία
από 39,84 €
  • Εξωτερικού χώρου IP66
  • Ανάλυση video: 3MP
  • Με μικρόφωνο & ηχείο
  • Νυχτερινή όραση υπερύθρων

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Μου φαίνεται απίστευτο ότι με τόσα λίγα χρήματα μπορείς να έχεις αυτή την υπηρεσία. Η σύνδεση με το wifi γίνεται υπερβολικά εύκολα σε 5 λεπτά."


Η καλύτερη κάμερα εσωτερικού χώρου

Παρακολούθησε μέσα από το smartphone σου, οποιαδήποτε στιγμή, ό,τι συμβαίνει στο χώρο του σπιτιού σου. Επικοινώνησε με τους αγαπημένους σου μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου και ηχείου, στρέψε το φακό κάθετα ή οριζόντια για να ελέγξεις όποιο σημείο επιθυμείς και προσάρμοσε συγκεκριμένες περιοχές ανίχνευσης, για μέγιστη ακρίβεια στις ειδοποιήσεις που θα λαμβάνεις.

Η καλύτερη κάμερα εσωτερικού χώρου

Eufy EufyCam Indoor Cam 2K Pan & Tilt T8410322 IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 4MP Full HD+ με Αμφίδρομη Επικοινωνία
  • Εσωτερικού χώρου
  • Ανάλυση video: 2K
  • Με μικρόφωνο & ηχείο
  • Έξυπνη αναγνώριση ανθρώπινης παρουσίας

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Ιδανικη για να βλεπεις το σπιτι σου ανα πασα στιγμη με πολυ καθαρη εικονα, ακομα και τη νυχτα!"

Η καλύτερη κάμερα εξωτερικού χώρου

Με ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi, bullet σχεδιασμόνυχτερινή όραση & αισθητήρα κίνησης, αλλά και πιστοποίηση προστασίας IP66 που της επιτρέπει να αντέχει σε συνθήκες με ήλιο, βροχή αλλά και σκόνη. Τοποθετήσέ την άφοβα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού ή του καταστήματος σου, και απόλαυσε υψηλή ποιότητα  εικόνας στα 2560x1440.

Η καλύτερη κάμερα εξωτερικού χώρου

TP-LINK Tapo C320WS v2 IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 4MP Full HD+ Αδιάβροχη με Αμφίδρομη Επικοινωνία
  • Εξωτερικού χώρου με IP66
  • Ανάλυση video: 4MP
  • Με μικρόφωνο & ηχείο
  • Συνδεσιμότητα Wi-Fi

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

''Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος πήρα δύο για εξωτερικό χώρο σε μπαλκόνι. Πολύ εύκολη σύνδεση και τοποθέτηση και γενικά άριστη κάμερα πολύ καλό μικρόφωνο και εικόνα.''

Η καλύτερη κάμερα με Wi-Fi

Συνδέεται μέσω δικτύου Wi-Fi και η αποστολή και λήψη δεδομένων γίνεται ασύρματα, χωρίς να απαιτείται η χρήση πρόσθετων καλωδίων. Ελέγξτε την από απόσταση, μέσω της εφαρμογής Tapo, επιλέγοντας την αναπαραγωγή προηγούμενων εγγραφών ή ορίστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, ώστε η κάμερα να καταγράφει σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η καλύτερη κάμερα με Wi-Fi

TP-LINK Tapo C210 TAPO C210 v1 IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 3MP Full HD+ με Αμφίδρομη Επικοινωνία
από 29,84 €
  • Συνδεσιμότητα Wi-Fi
  • Ανάλυση video: Full HD+
  • Με μικρόφωνο & ηχείο
  • Νυχτερινή όραση υπερύθρων

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Την πηρα για τον χωρο της reception, δεν εχω κανενα παραπονo και για τα λεφτα της μια χαρα, συνδεετε πανευκολα , δεν μου ξεσυνδεθηκε ποτε , εικονα πολυυυυ καλη ακομα και σε πληρες σκοταδι"

Η καλύτερη κάμερα με ανίχνευση κίνησης

Η Imou Ranger 2 IP έχει ανάλυση εικόνας 1080p αλλά και ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο, για αμφίδρομη επικοινωνία. Παράλληλα, διαθέτει τεχνολογία αναγνώρισης ανθρώπινων μορφών στην εικόνα που λαμβάνει, στέλνοντας άμεση ειδοποίηση στο smartphone σου.

Η καλύτερη κάμερα με ανίχνευση κίνησης

Imou Ranger 2 IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 1080p Full HD με Αμφίδρομη Επικοινωνία και Φακό 3.6mm
από 34,28 €
  • Ανίχνευση κίνησης με τεχνολογία AI
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi
  • Μικρόφωνο και Ηχείο

    Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

    "Δεν υπερβάλω καθόλου! Αξίζει τα λεφτά τις μέχρι την τελευταία δεκάρα!!!"

    Η καλύτερη κάμερα με αμφίδρομη επικοινωνία

    Επιτρέπει την αποστολή ειδοποιήσεων κάθε φορά που η κάμερα ανιχνεύει κίνηση ή ήχο, ενώ παράλληλα υποστηρίζει αμφίδρομη επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα από τη συμβατή εφαρμογή, με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, ενσωματώνει λειτουργία αναγνώρισης παιδικού κλάματος, για να ενημερώνεστε όταν το μωρό σας κλαίει.

    Η καλύτερη κάμερα με αμφίδρομη επικοινωνία

    Xiaomi Imilab Home Security A1 IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 1080p Full HD με Αμφίδρομη Επικοινωνία CMSXJ19E
    • Με μικρόφωνο & ηχείο
    • Ανιχνεύει κίνηση και ήχο
    • Εσωτερικού χώρου
    • Ανάλυση video: Full HD 1080p

    Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

    "Την πήραμε για το μωρό και την συνδέσαμε με ένα τάμπλετ. Ότι καλύτερο! Η ανάλυση είναι φοβερή, ακούς το μωρό καλύτερα και από αν ήταν δίπλα σου, ακούγεται και η ανάσα του καθαρά!"

    Τι χρειάζεται να προσέξεις, πριν αγοράσεις;

    Που θα την τοποθετήσεις; 

    Θέλεις να ελέγχεις τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού, του γραφείου ή του καταστήματος σου ή σκοπεύεις να την τοποθετήσεις εξωτερικά, για παρακολούθηση του περιβάλλοντος χώρου μιας εγκατάστασης; Στη δεύτερη περίπτωση βεβαιώσου ότι η κάμερα που θα προμηθευτείς διαθέτει αδιάβροχη προστασία και είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες.

    Επιλογή ανάλυσης video

    Μία κάμερα με Full HD ανάλυση στα 1080p θα σου προσφέρει καλή ποιότητα εικόνας επιτρέποντας και τη σχετικά καλή αναγνωρισιμότητα σε πρόσωπα αλλά και αντικείμενα. Για καταγραφή ακόμα υψηλότερης ανάλυσης με πολύ καλή ευκρίνεια, μπορείς να επιλέξεις μία Full HD+ κάμερα, ενώ μία επιλογή με ανάλυση στα 4K θα σου επιτρέψει να διακρίνεις ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Καθόρισε τη βασική σου ανάγκη αλλά και τις απαιτήσεις παρακολούθησης του χώρου εγκατάστασης και επίλεξε βάσει αυτής! 

    Αποθήκευση και πρόσβαση σε δεδομένα

    Εξέτασε τον τρόπο αποθήκευσης και πρόσβασης στα δεδομένα που καταγράφει η κάμερα. Για παράδειγμα, μία IP κάμερα συνδέεται ασύρματα ή και ενσύρματα στο χώρο εγκατάστασης και η αποθήκευση των δεδομένων στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να γίνει σε μία κάρτα SD, σε κάποιο δικτυακό ή υβριδικό καταγραφικό ή ακόμα και μέσω μίας συνδρομητικής υπηρεσίας cloud. Αντίθετα, οι αναλογικές κάμερες (CCTV), συνδέονται μέσω καλωδίου με μία συσκευή καταγραφής ή μία οθόνη παρακολούθησης, σε κλειστό κύκλωμα, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο του χώρου εγκατάστασης.

    Λειτουργία νυχτερινής λήψης

    Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις την κάμερα για παρακολούθηση και κατά τη διάρκεια της νύχτας, επίλεξε μια με λειτουργία νυχτερινής λήψης. Ανάλογα με το μοντέλο, επιτρέπουν την καταγραφή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή ακόμα και στο σκοτάδι, μέσω τεχνολογίας LED υπερύθρων. 


    Σχετικά Άρθρα

    Οδηγός αγοράς συστημάτων CCTV
    Οδηγός για Πυροπροστασία σπιτιού
    Οδηγός Αγοράς για Smart Hubs: Βρες το καλύτερο για σένα!
    Οδηγός αγοράς για WiFi Extenders
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες