Τα καλύτερα UPS της αγοράς (2024)

Τα καλύτερα UPS της αγοράς (2024)

Ποια είναι τα καλύτερα UPS για το 2024; Δες ιδανικές προτάσεις για κάθε χρήση και budget και διάλεξε το καλύτερο για τις ανάγκες σου!

Για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές για σένα, βασιστήκαμε σε αξιολογήσεις χρηστών πάνω στα κύρια χαρακτηριστικά τους, όπως η ισχύς, το μέγεθος και η τιμή.

Το καλύτερο UPS σε σχέση ποιότητας τιμής

Το Green Cell Micropower διαθέτει ισχύ 1000VA και 2 πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος, ενώ έχει υποδοχή και έξοδο για καλώδιο ethernet. Είναι (VI) Line-Interactive που προσαρμόζει την τάση εξόδου συνεχώς μέσω αυτόματου ρυθμιστή τάσης προστατεύοντας από αυξομειώσεις της τάσης ή διακοπές του ρεύματος.

​Το καλύτερο UPS σε σχέση ποιότητας τιμής

Green Cell Micropower UPS Line-Interactive 1000VA 600W με 2 Schuko Πρίζες
από 110,43 €
  • Ισχύς (VA): 1000VA
  • Πρίζες AC: 2
  • Τύπος: (VI) Line-Interactive
  • Τροποποιημένου Ημιτόνου

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε 

"αν και δεν εχω πολλά συνδεμένα πάνω 1 desktop + την οθόνη και τα ηχεία ( 17-18% ups load) ούτε καν το αγγίζω με 1500va, αυτό που μου αρεσε είναι ότι μεσο του software του μπορείτε να κάνετε πολλά test για να δείτε της αντοχές τού τώρα το ποσο θα αντέξει η μπαταρία του? ο χρόνος θα δείξει"

Το καλύτερο UPS για το γραφείο

Με ισχύ 1200VA και 4 πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος τύπου Schuko καθώς και υποδοχή και έξοδο για καλώδιο ethernet. Η λειτουργία του είναι (VI) Line-Interactive που προσαρμόζει την τάση εξόδου συνεχώς μέσω αυτόματου ρυθμιστή τάσης προστατεύοντας από αυξομειώσεις της τάσης και διακοπές του ρεύματος. Η μπαταρία του μπορεί να κρατήσει 5 λεπτά με μισό φορτίο ή 1 λεπτό με πλήρες φορτίο.

​Το καλύτερο UPS για το γραφείο

APC Back-UPS 1200VA AVR (Schuko) Line-Interactive 650W με 4 Schuko Πρίζες
από 154,90 €
  • Ισχύς (VA): 1200VA
  • Πρίζες AC: 4
  • Θύρες USB
  • Τύπος: (VI) Line-Interactive

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Πολύ καλό UPS το έχω έναν χρόνο στο σύστημα μου και έχει περάσει πολλά blackouts, undervoltages και overvoltages (γενικός η περιοχή μου είναι χάλια). Το έχω κουμπώσει 2 οθόνες(μια 27αρα και μια 24αρα) ένα pc με 850watt τροφοδοτικό και 5.1 ηχοσύστημα στα 150w και άλλες μικροσυσκευές. Σε συνθήκες διακοπής μπορεί και κρατάει ένα 20λεπτο περίπου, οπότε προλαβαίνω να τελειώσω την δουλειά που έκανα και να κλείσω με ασφάλεια το pc."

Το καλύτερο UPS για το Router

Με ισχύ 15W και έξοδο DC με επιλογή 12V ή 24V καθώς και έξοδο USB για να το χρησιμοποιείς σαν PowerBank.

Το καλύτερο UPS για το Router

Lamtech MINI DC UPS 15W
  • Ισχύς εξόδου (Μέγιστη) 15W
  • Έξοδος USB
  • Χωρητικότητα μπαταρίας 2200 mAh
  • Διαστάσεις 160 x 105 x 28 mm

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Kαλύτερο από ότι περίμενα. Σύνδεσα 2 συσκευές, ένα ADSL Router & ένα NVR με σκληρό δίσκο και τα δύο 12V. Τα υποστήριξε πολύ καλά για 3 ώρες περίπου σε διακοπή."

Το καλύτερο UPS για μικρή επιχείρηση

Με 6 πρίζες Schuko και ισχύ 1500VA, απευθύνεται σε χρήστες που χρειάζονται αξιόπιστη προστασία από διακοπές ρεύματος για επαγγελματικούς ή προσωπικούς υπολογιστές, Servers, δίκτυα, οθόνες, τηλεοράσεις και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Είναι ιδανικό για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ατομικούς χρήστες που έχουν σημαντικές επαγγελματικές ή προσωπικές δραστηριότητες.

​Το καλύτερο UPS για μικρή επιχείρηση​

CyberPower CP1500EPFCLCD UPS Line-Interactive 1500VA 900W με 6 Schuko Πρίζες
  • Καθαρού Ημιτόνου
  • Automatic Voltage Regulation (AVR)
  • Ισχύς (VA)1500 VA
  • Οθόνη LCD

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Τι άλλο να ζητήσεις από ένα UPS. Σε οποιαδήποτε ενδεχόμενη πτώση ρεύματος, έχω πλήρη συνδεσιμότητα σε όλες τις smart συσκευές μου (περίπου 70!), κάτι που πραγματικά θα εκτιμήσει όποιος διαθέτει μεγάλο αριθμό smart συσκευών."

Η καλύτερη οικονομική πρόταση

Αν ψάχνεις ένα οικονομικό UPS για τον εξοπλισμό σου, το Powertech των 1150VA είναι το κατάλληλο. Με τις 2 πρίζες του και την ισχύ των 690 watt είναι αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες σου σε οικιακούς υπολογιστές, συστήματα δικτύων και σε άλλες μικρές ηλεκτρονικές συσκευές που λειτουργούν με ρεύμα 220-240V AC.

Η καλύτερη οικονομική πρόταση

Powertech UPS Line-Interactive 1150VA 690W με 2 Schuko Πρίζες
  • Τροποποιημένου Ημιτόνου
  • Ισχύς (VA)1150 VA
  • Ισχύς (Watt)690 W
  • Χρόνος Backup: Έως 10 λεπτά

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Αγοράστηκε κυρίως για να παρέχει εφεδρική ισχύ για τις σύντομες διακοπές (κάτω των 30 δευτερολέπτων) που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ισχυρών ανέμων και κακοκαιρίας (ζω σε ένα χωριό στην Κρήτη). Το UPS ενεργοποιήθηκε περίπου 12 φορές χθες το βράδυ, ενώ ήμουν συνδεδεμένος και εργαζόμουν εξ αποστάσεως. Ήταν σε θέση να κρατήσει το πιάτο "dishy" Starlink, σε σύνδεση και να μην διακόψει τη σύνδεσή μου."

Σχετικά Άρθρα

Θες ν' αγοράσεις UPS; Δες τι πρέπει να προσέξεις!
Θες ν' αγοράσεις UPS; Δες τι πρέπει να προσέξεις!
Οδηγός αγοράς για Πληκτρολόγια
Τα καλύτερα gaming πληκτρολόγια της αγοράς
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες