Γίνε μέρος της κοινότητας του Skroutz & κέρδισε!

Γίνε μέρος της κοινότητας του Skroutz & κέρδισε!

Δημιουργώντας το δικό σου βίντεο, όχι μόνο βοηθάς εκατομμύρια χρήστες να ανακαλύψουν νέα προϊόντα, ούτε είναι απλά μια μοναδική ευκαιρία να συστηθείς εκ νέου στην κοινότητα του Skroutz, αλλά κερδίζεις κι εσύ

Για όλα τα εγκεκριμένα βίντεο που έχουν ανέβει στη σελίδα μας, ανταμείβεσαι κάθε μήνα με ποσοστά επί των πωλήσεων που πραγματοποιούνται μέσω αυτών

Γίνε μέρος της κοινότητας του Skroutz & κέρδισε!

Τι βίντεο μπορείς να κάνεις; 

Ξεκίνα βρίσκοντας τις θεματολογίες ή τις κατηγορίες που σου αρέσουν περισσότερο!

Είναι η μόδα ή μήπως η μαγειρική; Λατρεύεις τα πάντα γύρω από το gaming ή σ’ αρέσει η κηπουρική; Αγόρασες ακουστικά και θες να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου;

Πάρε λίγη έμπνευση από video που υπάρχουν ήδη στο Skroutz Feed!

Νιώθεις πως θες περισσότερα tips & συμβουλές; Δες τον οδηγό μας, για να γίνεις κι εσύ στο άψε σβήσε Skroutz Creator > 

Όροι & Προϋποθέσεις

  • Το Skroutz for Creators σε ανταμείβει από 01/03/2024 με ποσοστά επί των πωλήσεων που πραγματοποιούνται μέσω αυτών, ανάλογα με την κατηγορία του προϊοντος.

  • Το πρόγραμμα ανταμοιβής ισχύει για τις νέες τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω αυτών από 01/03/2024.

  • Η ανταμοιβή γίνεται μέσω Skroutz Wallet που σου επιτρέπει να εξαργυρώσεις το ποσό για Αγορές μέσω Skroutz. Το κουπόνι έχει ισχύ για 1 χρόνο από την ημερομηνία έκδοσής του.

  • Η πίστωση της ανταμοιβής κάθε ημερολογιακού μήνα, θα γίνεται στο τέλος της 2ης εβδομάδας του επόμενου μήνα.

  • Η μέγιστη αξία που μπορείς να εξαργυρώσεις σε μια αγορά είναι 150€ ενώ η ελάχιστη αξία που μπορεί να πιστωθεί στο Skroutz Wallet σου είναι 1€. 

  • Ως επί πληρωμή view ορίζεται η παρακολούθηση του βίντεο σε full screen από συνδεδεμένους στο λογαριασμό τους χρήστες, σε όλες τις σελίδες στο Skroutz όπου αυτό εμφανίζεται.

  • Για κάθε πώληση που πραγματοποιείται μέσω των βίντεό σου κατά τη διάρκεια κάθε μήνα, θα ανταμείβεσαι ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκει το προϊόν, σύμφωνα με τον αναλυτικό πίνακα ανταμοιβής. Ως πώληση ορίζεται η αγορά που γίνεται μέσα από τα links προϊόντων που συνοδεύουν το βίντεο, είτε αυτή αφορά τα ίδια τα προβαλλόμενα στο βίντεο προϊόντα είτε οποιοδήποτε προϊόν της ίδιας κατηγορίας.

  • Στα “Στατιστικά” του προφίλ σου έχεις τη δυνατότητα να δεις τα αποτελέσματα της απόδοσης των βίντεο σου και πριν την 01/03/2024. Ωστόσο, δεν θα αποδοθεί αναδρομική ανταμοιβή για πριν την 01/03/2024.

  • Ο αριθμός των προβολών στην σελίδα “Στατιστικά” ενημερώνεται στο τέλος κάθε ημέρας. Αντίστοιχα, ο αριθμός των πωλήσεων οριστικοποιείται και εμφανίζεται μετά από 7 ημερολογιακές ημέρες από την εκάστοτε πώληση (εξαιρώντας ενδεχόμενες επιστροφές από τον αγοραστή).

  • Στα συνεργαζόμενα καταστήματα και brands δεν αποδίδεται το κέρδος από τις προβολές και τις πωλήσεις που εμφανίζονται στα “Στατιστικά”.

  • Από την ενέργεια ανταμοιβής εξαιρούνται οι κάτωθι κατηγορίες: Είδη sex shop, Αλκοολούχα ποτά, Αναλώσιμα ηλεκτρονικού τσιγάρου, Καπνικά, Είδη καπνιστή (Συσκευές, αξεσουάρ και αναλώσιμα), Αεροβόλα Όπλα, Αεροβόλα πιστόλια, Καραμπίνες, Φυσίγγια & Υλικά κατασκευής.

Η ΣΚΡΟΥΤΖ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποίησης ή/και διακοπής του προγράμματος ανταμοιβής ανά πάσα στιγμή κατά την ανέλεγκτη κρίση της, εφόσον ο δημιουργός δεν τηρεί τους Όρους Χρήσης ή προβαίνει σε κατάχρηση του προγράμματος.