Super Mario Bros. Wonder Switch Game

Super Mario Bros. Wonder Switch Game

Η Nintendo ανακοίνωσε το Super Mario Bros. Wonder!

 Το νέο 2D side-scroller παιχνίδι της σειράς Super Mario έρχεται και θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου.

Η Nintendo παρουσιάζει ένα παιχνίδι περιπέτειας που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο απόλυτης χαράς και ενθουσιασμού! Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα επικό ταξίδι με το Super Mario Bros Wonder για το Nintendo Switch. Αυτό το Platform παιχνίδι από τη Nintendo θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις σας με τα εκπληκτικά γραφικά, το καθηλωτικό gameplay και την νοσταλγική γοητεία του. Ακολουθήστε τον Mario και τα φιλαράκια του καθώς περιηγούνται σε επικίνδυνα επίπεδα, νικούν επικίνδυνους εχθρούς και συλλέγουν power-ups για να σώσουν την πριγκίπισσα Peach. Με τα καινούρια χαρακτηριστικά του και την ατελείωτη διασκέδαση, το Super Mario Bros Wonder είναι απαραίτητο για κάθε λάτρη των παιχνιδιών.

Πηδήξτε στο απροσδόκητο με τον Mario

Το κλασικό gameplay του Mario ανατρέπεται με την προσθήκη των Wonder Flowers στο παιχνίδι Super Mario Bros. Wonder.

Διαλέξτε από ηρωικούς χαρακτήρες Super Mario και power-ups για να σώσετε το Flower Kingdom. Επιλέξτε από το μεγαλύτερο καστ χαρακτήρων σε παιχνίδι Mario με side-scrolling, συμπεριλαμβανομένων των Mario, Luigi, Peach, Daisy και Toads. Οι παίκτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων μπορούν να νιώσουν το θαύμα (wonder) παίζοντας ως Yoshi ή Nabbit που δεν δέχονται ζημιά! Πάρτε νέα εκπληκτικά power-ups, όπως το Elephant Fruit για να χρησιμοποιήσετε τον κορμό σας για να κατατροπώσετε τους εχθρούς και να ψεκάσετε νερό, στην περιπέτειά σας για να σώσετε το Βασίλειο των Λουλουδιών από τον Bowser. Μπορείτε ακόμη να βρείτε και να εξοπλίσετε νέα badges για να αλλάξετε το στυλ παιχνιδιού σας, ώστε να κάνετε αυτή την περιπέτεια του Mario πραγματικά δική σας.

Ποιον θα διαλέξετε;

Super Mario Bros. Wonder Switch Game

Συλλέξτε τα Wonder Flowers για εκπληκτικά εφέ που αλλάζουν το παιχνίδι, όπως σωλήνες που ζωντανεύουν, ένα ποδοπάτημα του εχθρού και πολλά, πολλά άλλα.

Ανακατέψετε τα με αυτά τα νέα τρελά power-ups!

Μπορείτε να μοιραστείτε το παιχνίδι με φίλους και οπαδούς του Mario από κοντά αλλά και από μακριά! Συνεργαστείτε με έως και τρεις φίλους σας τοπικά και συγκεντρωθείτε γύρω από ένα Nintendo Switch για να παίξετε μαζί το παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζετε τις διαδρομές ως ομάδα και βοηθήστε ο ένας τον άλλον στο δρόμο σας προς τον τερματισμό (Goal Pole). Online, μπορείτε να συνεργαστείτε ή να μετατρέψετε μια διαδρομή σε αγώνα φίλων για να τερματίσετε πρώτοι. 

Super Mario Bros. Wonder Switch Game

Ο τρόπος παιχνιδιού του Mario δεν έχει αλλάξει πολύ με τα χρόνια...σε αυτό το παιχνίδι δράσης όμως έχουν προστεθεί πινελιές που φτιάχνουν μια  διασκεδαστική περιπέτεια από τον Mario και τους φίλους του! Με αυτό το παιχνίδι η Nintendo θα έχει να γιορτάσει ένα ακόμη παιχνίδι-ορόσημο του 2023!

Ετοιμαστείτε να πηδήξετε, να ποδοπατήσετε και να γλιστρήσετε προς τη νίκη!

Super Mario Bros. Wonder Switch Game

Το Super Mario Bros. Wonder διαθέτει τοπικό co-op, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα σχεδόν όλων των Mario platformers, και εισάγει τη Daisy ως playable χαρακτήρα. Ωστόσο, μερικές από τις εναλλακτικές μορφές του Mario - συγκεκριμένα ο Elephant Mario και ο Long Mario, όπως τον αποκαλούμε ανεπίσημα - φαίνεται να έχουν ήδη καθιερωθεί ως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της παράστασης.

Super Mario Bros. Wonder Switch Game

Σχετικά Άρθρα

Batman: Arkham Trilogy Nintendo Switch Release
New Game Release: WarioWare Μove It
Δες εδώ τις πιο «καυτές» κυκλοφορίες από τις αρχές της χρονιάς!
Πίσω στις 2 διαστάσεις, με το Sonic Superstars!