Τα 3 καλύτερα smartwatches για παιδιά

Τα 3 καλύτερα smartwatches για παιδιά

Τι μπορούν να προσφέρουν και γιατί μπορεί να φανούν χρήσιμα!

Μήπως σου φαίνεται υπερβολικό ένα παιδί να χρειάζεται Smartwatch;

Αν ναι, τότε είσαι στο σωστό μέρος, ίσως, για να σου αλλάξω γνώμη. 

Οι εποχές που διανύουμε αποτελούν τον παράδεισο της τεχνολογίας. Ποιος όμως είναι ο ρόλος των παιδιών σε όλο αυτό που συμβαίνει; Υπάρχουν τεχνολογίες που βοηθάνε πραγματικά τις μικρές ηλικίες και πως ένας γονέας μπορεί να γνωρίζει που αρχίζει αλλά πρωτίστως, το που τελειώνει το θετικό που μπορεί να αποκομίσει το παιδί του από ένα τεχνολογικό δημιούργημα;

Τι λένε οι ειδικοί;

Η Meryl Alper, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνιακών Σπουδών στο Northeastern University αναφέρει ότι τα παιδικά Smartwatches έχουν οφέλη για τα παιδιά. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι η παρακολούθηση τοποθεσίας και κυρίωςη επικοινωνία έκτακτης ανάγκης

Επιπλέον, σημειώνει ότι ένα έξυπνο ρολόι μπορεί να προσφέρει μερικές από τις ανέσεις της τεχνολογίας χωρίς τους πιθανούς κινδύνους ενός smartphone. Πρόκειται για έναν αρκετά ομαλό τρόπο εισαγωγής του παιδιού στον κόσμο της τεχνολογίας, αρκετά ομαλότερο σε σχέση με ένα Smartphone.

«Ένα ρολόι έχει μικρότερη δυνατότητα αλληλεπίδρασης, επομένως είναι πιο δύσκολο να δημιουργήσεις ή να καταναλώσεις περιεχόμενο», επισημαίνει.

Σύμφωνα με το γνωστό ιατρικό website MedicalDaily.com, μια νορβηγική μελέτη ανέδειξε ότι τα έξυπνα ρολόγια μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο για παιδιά με ΔΕΠΥ (Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας), βοηθώντας τα να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Τα έξυπνα ρολόγια παρέχουν υπενθυμίσεις για συγκεκριμένες εργασίες που πρέπει να εκτελέσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, οι γονείς μπορούν να συγχρονίσουν το smartphone τους με το έξυπνο ρολόι του παιδιού τους, προκειμένου να παρακολουθούν την πρόοδο του κατά τη διάρκεια της ημέρας, συμπεριλαμβανομένου του εάν παίρνει τα φάρμακά του εγκαίρως.

Ασφάλεια

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, περίπου ένα δισεκατομμύριο παιδιά ηλικίας 2-17 ετών υπέστησαν φυσική, σεξουαλική ή συναισθηματική κακοποίηση και παραμέληση μόνο τον προηγούμενο χρόνο.

Η χρήση μιας συσκευής παρακολούθησης για τα παιδιά προσφέρει στους γονείς αίσθηση ασφάλειας. Τα περισσότερα έξυπνα ρολόγια παρέχουν παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της θέσης των παιδιών και δυνατότητα διπλής επικοινωνίας. Έτσι, οι γονείς μπορούν να γνωρίζουν πάντα πού βρίσκονται τα παιδιά τους και να διατηρούν επαφή μαζί τους. Ορισμένες από αυτές τις συσκευές μπορούν ακόμα να ενημερώνουν τους γονείς όταν ένα παιδί απομακρύνεται από μια συγκεκριμένη περιοχή.

Έχοντας τα παραπάνω υπόψιν, πάμε παρακάτω να δούμε τα 3 καλύτερα Smartwatches για παιδιά.

Το καλύτερο για εισαγωγή του παιδιού στον κόσμο της τεχνολογίας.

KiddoBoo KR01LBLU

Kiddoboo Παιδικό Smartwatch με Λουράκι από Καουτσούκ/Πλαστικό Ροζ
  • Προσαρμοσμένος στα παιδιά αλγόριθμος και ροή δεδομένων για μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Υπενθύμιση: καθιστική, νερού, ολοκλήρωσης στόχου
  • Αυτόματη ενεργοποίηση καρπού
  • Ειδοποιήσεις μηνυμάτων & κλήσης για παιδιά που χρησιμοποιούν Smartphone
  • Ειδικά σχεδιασμένη οθόνη & γραφικά για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών
  • Χρόνος αναμονής έως 30 ημέρες / Χρόνος λειτουργίας έως 7 ημέρες 
  • Αδιάβροχο: Πιστοποίηση IP68
  • Ξυπνητήρι που μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με την καθημερινότητα των παιδιών
  • Εφαρμογή για Android & iPhone


Το καλύτερο Smartwatch με έμφαση στην ασφάλεια.

Δεν λείπει απολύτως τίποτα στο intime IT-055 σε μπλε χρώμα!  Διατίθεται και στην παραλλαγή IT-056 σε ροζ χρώμα.

INTIME IT-056

INTIME Παιδικό Smartwatch με GPS και Καουτσούκ/Πλαστικό Λουράκι Ροζ
  • Ελληνικό μενού
  • Υποστηρίζει τηλεφωνικές κλήσεις
  • GPS, LBS και WiFi real-time positioning
  • Ιστορικό διαδρομής
  • Βηματομετρητής
  • Κουμπί για κλήσεις SOS
  • Μπαταρία με μεγάλη αυτονομία και χαμηλή κατανάλωση
  • Ξυπνητήρι
  • Λειτουργία Geofence
  • Αδιάβροχη προστασία IPX7

Πολυλειτουργικό και μοντέρνο smartwatch από την εταιρεία Intime με μοναδική ποιότητα κατασκευής ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά.

Εξοπλίζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 1.33" και κάμερα 0.3 MP. Υποστηρίζει τηλεφωνικές κλήσεις με δίκτυο 2G (με τη χρήση Nano SIM κάρτας) και διαθέτει και κουμπί για κλήσεις SOS σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Διαθέτει βηματομετρητή ενώ παράλληλα υποστηρίζει και λειτουργία GPS, LBS και WiFi real-time positioning ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την ακριβή τοποθεσία του παιδιού σας. Επιπλέον, μέσω της λειτουργίας Geofence, μπορείτε να ορίσετε ασφαλές ζώνες και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε περίπτωση που το παιδί σας βγει εκτός των συγκεκριμένων ζωνών.

Η χαμηλή κατανάλωση λειτουργίας του, σε συνδυασμό με την μπαταρία μεγάλης αυτονομίας, θα σας απαλλάξει από το άγχος της φόρτισης.

Όλες οι ειδοποιήσεις και οι πληροφορίες παρακολούθησης λαμβάνονται μέσω της εφαρμογής SeTracker 2 που είναι συμβατή με iOS και Android smartphones.

Το καλύτερο διαδραστικό Smartwatch.

Garmin vivofit jr 3

Garmin vivofit jr 3 Marvel Activity Tracker Αδιάβροχο με Παλμογράφο Black Panther
  • Εισάγετε την επαφή εκτατού ανάγκης για το παιδί σας στο ICE widget, ώστε να μπορεί να έχει γρήγορη πρόσβαση σε αυτή εάν χρειαστεί.
  • Τα παιδιά σας μπορούν να πάνε παντού με αυτό το ανθεκτικό, φιλικό στην κολύμβηση fitness tracker.
  • Η μπαταρία εύκολης αντικατάστασης διαρκεί μέχρι 1 χρόνο.
  • Έγχρωμη οθόνη και πολλαπλές επιλογές εμφάνισης ώρας.
  • Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να διαχειριστούν τις δουλειές του σπιτιού και να δώσουν ανταμοιβές στον μικρό τους υπερήρωα.
  • Καταγράφει βήματα, ύπνο και καθημερινή δραστηριότητα.

Τα 60 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας όχι μόνο ξεκλειδώνουν περιπέτειες, αλλά όσο περισσότερα λεπτά δραστηριότητας καταγράφουν, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχουν να παίξουν το παιχνίδι tap challenge. Όταν φτάνουν στον ημερήσιο στόχο δραστηριότητας ανταμείψτε τα παιδιά σας με πόντους από τις Λίθους της Αιωνιότητας. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους πόντους για να αποκαλύψουν νέες επικές εικόνες των Angers.

Κάντε την πρόκληση φυσικής κατάστασης του Captain America. Τα παιδιά σας θα μάθουν βασικές κινήσεις ασκήσεων όπως τα αλματάκια, τον σκύλο που κοιτάει κάτω, τις ορειβατικές και άλλα.

Νέες χρονομετρημένες δραστηριότητες επιτρέπουν στα παιδιά να καταγράφουν τα βήματα τους και την εκτιμώμενη απόσταση κατά το παιχνίδι στο πάρκο, την προπόνηση του ποδοσφαίρου και πολλά άλλα. Δείτε τις αποθηκευμένες δραστηριότητες αργότερα στην εφαρμογή Garmin Jr.

Με την εφαρμογή Garmin Jr, οι γονείς μπορούν να δουν δεδομένα για τη δραστηριότητα, τις αρμοδιότητες, τον ύπνο, τις δουλειές του σπιτιού και πολλά άλλα αφού συγχρονίσουν με συμβατές συσκευές.

Όταν αναθέτετε δουλειές και ειδοποιήσεις προγράμματος, το fitness tracker του παιδιού σας τα ενημερώνει με ένα εικονίδιο που δείχνει τι πρέπει να κάνουν. Μπορούν να ρυθμιστούν να επαναλαμβάνονται εβδομαδιαία ή και καθημερινά.

Ενεργοποιήστε την λειτουργία παιδιού στην εφαρμογή Garmin Jr1 για να έχει το παιδί σας περιορισμένη πρόσβαση για να παρακολουθεί και να ελέγχει τις δικές τους μικροδουλειές. Μπορούν ακόμα να δουν την τελευταία τους αποστολή στην εφαρμογή.

Σχετικά Άρθρα

Smartwatch: Ένας έξυπνος φίλος στο χέρι σου!
Apple Watch Series 8: Ένα πολυτελές Smartwatch
Τρέξιμο χωρίς Smartwatch δε γίνεται!
Άλλαξε επίπεδο στην προπόνηση σου με ένα smartwatch
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες