Τα καλύτερα Desktop PC

Τα καλύτερα Desktop PC

Διάλεξε το ιδανικότερο σύμφωνα με τις ανάγκες σου!

Σε αυτό το άρθρο θα βρεις τα ιδανικότερα PC Build που ξεχωρίσαμε και που αντιστοιχούν σε διαφορετικά είδη χρηστών. Σίγουρα περιλαμβάνονται και οι δικές σου ανάγκες. 

Πάμε να τα δούμε;

Desktop PC απλής χρήσης/μικρoμεσαίων επιχειρήσεων

Η πρόταση της Dell έρχεται με έναν διακριτικό συμπαγή σχεδιασμό μικρού μεγέθους που θα χωρέσει άνετα σε κάθε περιβάλλον. Διαθέτει επεξεργαστή νέας γενιάς i3-12100 με 4 πυρήνες και μέγιστη συχνότητα λειτουργίας στα 4.5Ghz, κατασκευασμένος το 2022. Το κύκλωμα γραφικών UHD 730 που είναι ενσωματωμένο στον επεξεργαστή, είναι ικανό για τις καθημερινές εργασίες αλλά και για ελαφρύ Gaming

Desktop PC απλής χρήσης

Dell Vostro 3020 SFF Desktop PC (i3-13100/8GB DDR4/256GB SSD/W11 Pro)
  • Small Factor (Μικρού μεγέθους) συμπαγής σχεδιασμός
  • Νέας, 13ης γενιάς Raptor Lake επεξεργαστής i3-13100 
  • Γρήγορος Μ.2 SSD
  • 8GB DDR4 με δυνατότητα επέκτασης έως 64GB
  • Trusted Platform Module 2.0
  • Windows 11 Pro

Τα 8GB RAM είναι αρκετά για μη απαιτητικές εργασίες όπως browsing, social media, email, επεξεργασία κειμένου κ.α. Υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης της μνήμης αν χρειαστεί, προσθέτοντας έως και 64GB RAM. Ένας γρήγορος M.2 SSD των 256GB είναι υπεύθυνος για την ταχύτατη απόκριση και αποθήκευση των δεδομένων. Φυσικά, όπως και στη μνήμη RAM, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης SSD μεγαλύτερης χωρητικότητας στο μέλλον.

Χρειάζεσαι ευελιξία; Συνδέσου με άλλες οθόνες και συσκευές με HDMI 1.4b και θύρα οθόνης που υποστηρίζει ανάλυση έως 4k ή 3 οθόνες FHD.

Διακρίνεται από το Trusted Platform Module 2.0 το οποίο είναι ένα τσιπ ασφαλείας εγκατεστημένο στη μητρική πλακέτα που δημιουργεί και αποθηκεύει κωδικούς πρόσβασης και κλειδιά κρυπτογράφησης. Επαληθεύει ότι ο υπολογιστής δεν έχει παραβιαστεί πριν από την εκκίνηση και προστατεύει τα δεδομένα σας από εξωτερικές επιθέσεις λογισμικού.

Συνεχίζοντας με την ασφάλεια, τα Windows 11 Pro κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση περισσότερο από ποτέ. Οι οργανισμοί αναφέρουν πτώση 58% στα περιστατικά ασφαλείας με συσκευές Windows 11 Pro. Οι συσκευές Windows 11 Pro βοηθούν να απλοποιήσεις την εργάσιμη ημέρα σου και να βελτιώσεις την παραγωγικότητα. Οι  απαιτητικές εργασίες ολοκληρώνονται έως και 42% πιο γρήγορα κατά μέσο όρο με το νέο λειτουργικό.

  • Multimedia Card Reader 3.0 SD 
  • 1x RJ-45
  • 4x USB 3.2 Gen 1
  • 2x USB 2.0 ports
  • 2x USB 2.0 
  • 1x Ηeadset 
  • 1x Αudio line-out port
  • 1x DisplayPort 1.4 port
  • 1x HDMI 1.4b port (μέχρι 1920 x 1200)

Performace Desktop PC για επαγγελματική χρήση/μεγάλες επιχειρήσεις

Ο Desktop υπολογιστής HP Pro 400 G9 SFF απευθύνεται σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν ισχυρό και αξιόπιστο υπολογιστή για επαγγελματική χρήση. Ο υπολογιστής αυτός είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε απαιτητικές εργασίες όπως η επεξεργασία βίντεο, η σχεδίαση γραφικών, η επεξεργασία μεγάλων αρχείων, προγραμματισμός, streaming παιχνιδιών και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Performace Desktop PC επαγγελματικής χρήσης

HP Pro 400 G9 SFF Desktop PC (i7-12700/16GB DDR4/512GB SSD/W11 Pro)
  • Επεξεργαστής 12 Πυρήνων Intel Core i7 12700 με μέγιστη ταχύτητα 4.9Ghz
  • Γρήγορος NVME M.2 SSD 
  • Γραφικά Intel UHD Graphics 770
  • HP Wolf Security for Business
  • Υποστήριξη έως και 3 οθονών

Ο επεξεργαστής i7-12700 διαθέτει 12 πυρήνες και 20 Threads, με βασική συχνότητα 2,1 GHz και μέγιστη turbo συχνότητα 4,9 GHz. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel UHD Graphics 770, η οποία προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε γραφικά.

H μνήμη 16GB DDR4 μαζί με τον γρήγορο M.2 SSD θα απογειώσουν το multitasking και οποιαδήποτε απαιτητική εργασία παρουσιαστεί. Υποστηρίζει έως 3 οθόνες αυξάνοντας την παραγωγικότητα και προστατεύεται απο την HP Wolf Security που θα βρείς επίσης σε πολλά μοντέλα ανώτερης κατηγορίας. Αυτή η τεχνολογία περιλαμβάνει το HP Sure Start Gen7 που επιτρέπει στο BIOS να αυτοθεραπεύεται αυτόματα μετά από επίθεση υλικολογισμικού. Μια επίθεση υλικολογισμικού μπορεί διαφορετικά να καταστρέψει το μηχάνημά εκτός από την έκθεση σημαντικών δεδομένων.

Αυτός ο υπολογιστής χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία Sure Sense της HP που θα προστατέψει το μηχάνημά από κακόβουλο λογισμικό. Το Sure Sense χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης και μηχανική μάθηση για να σε κρατά ασφαλή έναντι των συνεχώς εξελισσόμενων απειλών που ενδέχεται να μην ανιχνευθούν από λογισμικό κατά του κακόβουλου λογισμικού.


Desktop PC για Casual Gamers

Η συγκεκριμένη σύνθεση Desktop PC απευθύνεται σε gamers που θέλουν έναν ισχυρό υπολογιστή για να παίζουν τα πιο απαιτητικά παιχνίδια σε αναλύσεις έως 1440p και να εκτελούν απαιτητικές εργασίες, όπως επεξεργασία βίντεο και 3D σχεδιασμός. 

Για Casual Gamers

Vengeance MSI Edition Gaming Desktop PC (Ryzen 5-5500/16GB DDR4/512GB SSD/GeForce RTX 3060/No OS)
  • AMD Ryzen 5 5600G 3,9 GHz
  • NVIDIA GeForce RTX 3060 12GB
  • Μνήμη 16GB UDIMM DDR4-3200
  • 512GB SSD M.2 2280 PCIe 4.0x4 NVMe
  • Κουτί MAG VAMPIRIC 100L

Ο υπολογιστής διαθέτει τον επεξεργαστή Ryzen 5-5500, την κάρτα γραφικών GeForce RTX 3060 και 16GB μνήμης RAM DDR4, κάνοντάς τον ιδανικό για να παίξετε τα πιο απαιτητικά παιχνίδια σε υψηλές ρυθμίσεις γραφικών, ενώ η έλλειψη λειτουργικού συστήματος σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποιο λειτουργικό σύστημα θα εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους.

Το κουτί MAG VAMPIRIC 100L της MSI είναι ένα Midi Tower, κατάλληλο για τις πιο δημοφιλείς συνθέσεις και ιδανικό για gamers. Διαθέτει παράθυρο στο πλάι ώστε να είναι ορατό το εσωτερικό του χωρίς άνοιγμα του κουτιού, καθώς και ενσωματωμένο RGB φωτισμό πολλαπλών χρωμάτων.

Εξοπλίζεται με έναν δίσκο SSD των 512GB. Αυτή η χωρητικότητα είναι αρκετή για το λειτουργικό σύστημα, για επιπλέον προγράμματα εκτός των βασικών και για αποθήκευση αρκετού όγκου φωτογραφιών, video κ.α. Αν γεμίσει, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ενός εσωτερικός ή εξωτερικού δίσκου.

Desktop PC για Hardcore Gamers

Το Desktop PC Lenovo Legion T5 26IRB8 είναι μια αξιόλογη πρόταση της Lenovo για Hardcore Gamers. 

O επεξεργαστής i7-13700F 16 πυρήνων με μέγιστη συχνότητα στα 5.2GHz και η κάρτα γραφικών RTX 4070, εγγυώνται εκπληκτικές επιδόσεις στα τελευταία παιχνίδια που κυκλοφορούν. 

Για Hardcore Gamers

Lenovo Legion T5 26IRB8 Gaming Desktop PC (i7-13700F/32GB DDR5/1TB SSD/GeForce RTX 4070/No OS) Storm Grey
  • Ισχυρός επεξεργαστής i7-13700F 13ης γενιάς
  • Γρήγορη μνήμη RAM 32GB DDR5 
  • Ταχύτατος M.2 2280 SSD 1TB
  • Πανίσχυρη κάρτα γραφικών RTX 4070 τελευταίας γενιάς
  • Ανεμιστήρες RGB

Η Nvidia GeForce RTX 4070  απευθύνεται σε παίκτες, δημιουργούς περιεχομένου και σχεδιαστές που θέλουν να παίρνουν τα καλύτερα δυνατά γραφικά και επιδόσεις, καθώς υποστηρίζει εικόνα και εγγραφή HDR με αναλύσεις έως και 8K, 4 φορές περισσότερα pixel από την ανάλυση 4K και 16 φορές περισσότερα από την ανάλυση Full HD.

Φέρνει ένα τεράστιο άλμα στις επιδόσεις, την αποδοτικότητα και τα γραφικά με τεχνητή νοημοσύνη. Ζήσε την εμπειρία παιχνιδιών με εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, απίστευτα λεπτομερείς εικονικούς κόσμους, πρωτοφανή παραγωγικότητα και νέους τρόπους δημιουργίας. Τροφοδοτείται από την αρχιτεκτονική Nvidia Ada Lovelace και συνοδεύεται από 12 GB μνήμης GDDR6X για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία για παίκτες και δημιουργούς.

Η άφθονη μνήμη DDR5 των 32GB κρίνεται υπεραρκετή στο Gaming αλλά και future proof καθώς η DDR5 τεχνολογία αποτελεί το νεότερο πρότυπο μνημών. Το σύστημα ολοκληρώνεται από έναν γρήγορο SSD NVME του 1GB προσφέροντας αστραπιαίες ταχύτητες φόρτωσης.

Το απόλυτο Gaming Desktop PC

Η απόλυτη gaming εμπειρία με το U-Case Mayhem build όπου βασίζεται σε έναν από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή επεξεργαστές για gaming, τον Intel Core i9-13900K, σε συνδυασμό με μια άριστα εξοπλισμένη motherboard Intel Z790 και μια High-End κάρτα γραφικών nVidia GeForce RTX 4090 με 24GB GDDR6X VRAM.


Για Gaming χωρίς όρια

U-Case Mayhem Gaming Desktop PC (i9-13900K/32GB DDR5/2TB SSD/GeForce RTX 4090/W11 Home)
  • Επεξεργαστής Intel Core i9-13900K 24 Πυρήνων
  • GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X
  • Asus ROG Strix Z790-E Gaming WiFi
  • Samsung NVMe SSD 980 PRO 2TB
  • 32GB DDR5
  • Κουτί Lian Li PC-011 Dynamic XL

Το Lian Li 011 Dynamic είναι ο συνδυασμός μοντέρνου σχεδιασμού και τέχνης. Αυτό το κορυφαίο κουτί Midi-Tower χαρακτηρίζεται από μερικά εντυπωσιακά εφέ φωτισμού RGB και ένα εμφανές λογότυπο Razer που εμφανίζεται στην πρόσοψη. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας με παράθυρα από σκληρυμένο γυαλί.

Ο επεξεργαστής Intel Core i9-13900K απευθύνεται σε προχωρημένους χρήστες και επαγγελματίες που έχουν απαιτήσεις υψηλής απόδοσης στον τομέα της υπολογιστικής ισχύος. 

Αυτός ο επεξεργαστής προσφέρει εξαιρετική απόδοση και επεξεργαστική ισχύ για απαιτητικές εργασίες όπως το gaming, το βίντεο επεξεργασία, η 3D σχεδίαση, η επαγγελματική φωτογραφία και άλλες εφαρμογές που απαιτούν υψηλή απόδοση στον τομέα της επεξεργασίας και του υπολογισμού. Είναι μια επιλογή κατάλληλη για αυτούς που χρειάζονται το καλύτερο δυνατό hardware για τις εργασίες τους και είναι προετοιμασμένοι να επενδύσουν σε έναν πολύ ισχυρό επεξεργαστή.

Η Nvidia GeForce RTX 4090 είναι η απόλυτη κάρτα γραφικών GeForce. Φέρνει ένα τεράστιο άλμα στις επιδόσεις, την αποδοτικότητα και τα γραφικά με τεχνητή νοημοσύνη. Ζήστε την εμπειρία παιχνιδιών με εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, απίστευτα λεπτομερείς εικονικούς κόσμους, πρωτοφανή παραγωγικότητα και νέους τρόπους δημιουργίας. Τροφοδοτείται από την αρχιτεκτονική Nvidia Ada Lovelace και συνοδεύεται από 24 GB μνήμης GDDR6X για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία για παίκτες και δημιουργούς.

Απευθύνεται σε παίκτες, δημιουργούς περιεχομένου και σχεδιαστές που θέλουν να παίρνουν τα καλύτερα δυνατά γραφικά και επιδόσεις από τους υπολογιστές τους, καθώς υποστηρίζει εικόνα και εγγραφή HDR με αναλύσεις έως και 8K, 4 φορές περισσότερα pixel από την ανάλυση 4K και 16 φορές περισσότερα από την ανάλυση Full HD.

Διαθέτει 32GB με τεχνολογία DDR5. Η μνήμη DDR5 είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία μνήμης RAM και προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και χωρητικότητες από την προηγούμενη τεχνολογία DDR4. Η συχνότητα λειτουργίας της μνήμης, σε συνδυασμό με την υψηλή χωρητικότητα, επιτρέπει στο σύστημα να εκτελεί πιο απαιτητικές εργασίες με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και επιδόσεις από το σύστημά τους, όπως gamers, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο και εικόνας.



Σχετικά Άρθρα

Νέοι επεξεργαστές Intel Raptor Lake Refresh (14th Gen)
Νέα σειρά επεξεργαστών AMD 8000G
Οδηγός αγοράς για Gaming Ποντίκια
Nvidia GeForce RTX 4070 Super & RTX 4070 Super Ti
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες