Πώς θα κάνεις σωστή περιποίηση προσώπου στα 20

Πώς θα κάνεις σωστή περιποίηση προσώπου στα 20

Από πολύ νεαρή ηλικία, μπορεί μία γυναίκα ή ένας άντρας να ξεκινήσει να περιποιείται την επιδερμίδα του προσώπου. Η σωστή περιποίηση προσώπου στα 20, μπορεί να θέσει γερές βάσεις για μία υγιή επιδερμίδα για όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Συνήθως σε αυτή την ηλικία δε χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα, αφού έτσι και αλλιώς η λάμψη της νιότης ακτινοβολεί στο προσώπου σου. Ωστόσο, μπορεί να σε απασχολούν δερματικά προβλήματα όπως η ακμή ή η έντονη ξηροδερμία. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις καθημερινά για να ενισχύσεις τη λάμψη σου αλλά και για να ανακουφιστείς από δερματικά προβλήματα.

Τι θα χρειαστείς για μία σωστή περιποίηση προσώπου στα 20

Θα χρειαστείς μόλις 2 πράγματα για μία σωστή περιποίηση προσώπου στα 20. Καθαρισμό και ενυδάτωση. Πώς θα το πετύχεις; Με ένα καθαριστικό προσώπου σε μορφή αφρού, τζελ ή γαλάκτωμα και με μία ενδυατική κρέμα ή serum κατάλληλη για την ηλικία των 20 και για τον τύπο της επιδερμίδας σου. Θα σου προτείνω 3 καθαριστικά προσώπου ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου και αντίστοιχα άλλες τρεις ενυδατικές κρέμες.

Frezyderm Αφρός Καθαρισμού Mild Wash για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 150ml

Κατάλληλο για

  • Ευαίσθητα, δυσανεκτικά δέρματα
  • Σοβαρή ακμή υπό φαρμακευτική αγωγή
  • Εξανθηματικά νοσήματα
  • Μετά από αισθητικές επεμβάσεις
  • Πρόσωπο και σώμα
  • Ευαίσθητη περιοχή μετά την εμμηνόπαυση

Πολύ απαλός αφρός καθαρισμού, ιδανικός για τη φυσιολογική καθώς και την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Πρόκειται για ένα απαλό αφρό καθαρισμού κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Προσφέρει μαλακτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Περιέχει αλλαντοΐνη, αλόη, και ανθενόλη για προστασία από ερεθισμούς. Το συστατικό CM-Glucan, ενίσχυση τη φυσιολογική άμυνα και ενεργοποιεί τα κύτταρα Langerhans.

Οδηγίες: Απλώνεις τον αφρό σε βρεγμένο δέρμα, καθαρίζεις με απαλές κινήσεις και στη συνέχεια ξεπλένεις.

CeraVe Gel Καθαρισμού SA Smoothing για Ξηρές Επιδερμίδες 473ml
  • Είναι απαλό στην επιδερμίδα.

  • Είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

  • Περιέχει σαλικυλικό οξύ που βοηθά στην απολέπιση της επιδερμίδας.

Gel καθαρισμού που καθαρίζει απαλά καθώς απολεπίζει την ξηρή, τραχιά επιδερμίδα χωρίς να διαταράσσει τον προστατευτικό επιδερμικό φραγμό.

Το Gel καθαρισμού SA smoothing της CeraVe, καθαρίζει απαλά και απολεπίζει την ξηρή επιδερμίδα, χάρη στο σαλικυλικό οξύ που περιέχει. Πολλοί άνθρωποι που το δοκίμασαν, το ξεχώρισαν κυρίως γιατί κατάφεραν να μειώσουν έως και 90% την εμφάνιση της ακμής από το πρόσωπο αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος.

Οδηγίες: Εφάρμοσε τη κατά τη διάρκεια του μπάνιου, με απαλές κυκλικές κινήσεις για δύο λεπτά και ξέβγαλε με μπόλικο νερό.

Lancome Γαλάκτωμα Καθαρισμού Galateis Douceur Gentle Softening Cleansing Fluid για Λιπαρές Επιδερμίδες 400ml
  • Αφαιρεί αποτελεσματικά και απαλά τους ρύπους: αδιάβροχο, μακράς διάρκειας μακιγιάζ προσώπου, ματιών και χειλιών.
  • Το δέρμα καθαρίζεται και αναζωογονείται.
  • Καταπραΰνει το δέρμα και ανακουφίζει το ευαίσθητο δέρμα.
  • Κατάλληλο για όλα τα δέρματα, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος & ασφαλές για χρήση στην περιοχή των ματιών.

Περιποιηθείτε και καθαρίστε την επιδερμίδα σας με αυτό το δροσιστικό νερό καθαρισμού που αφαιρεί άμεσα το μακιγιάζ προσώπου, χειλιών και ματιών. 

Το γαλάκτωμα καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια της Lancome, είναι κατάλληλο για λιπαρή επιδερμίδα και έχει ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα. Χάρη στη μοναδική της σύνθεση, έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της.

Οδηγίες: Μπορείς να την εφαρμόσεις με δίσκο βαμβακιού και έπειτα την απομακρύνεις χωρίς νερό με τον ίδιο τρόπο.

Vichy Mineral 89 Ενυδατικό Booster Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ 50ml
  • Ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό.
  • Ενυδατώνει, τονώνει και ενδυναμώνει την επιδερμίδα.
  • 24ωρη ενυδάτωση.

Η Vichy Mineral 89 είναι ενυδατική κρέμα ημέρας για το πρόσωπο που προστατεύει την επιδερμίδα από εξωτερικούς παράγοντες, όπως ρύπανση, άγχος και κούραση.

Η αγαπημένη μου κρέμα προσώπου είναι το Mineral 89, από τη Vichy και κάνει για όλες τις επιδερμίδες. Πρόκειται για μία ενυδατική κρέμα ημέρας για το πρόσωπο, που προστατεύει την επιδερμίδα από εξωτερικούς παράγοντες, όπως ρύπανση, άγχος και κούραση. Ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, ενώ

ενυδατώνει, τονώνει και ενδυναμώνει την επιδερμίδα. Έχει 24ωρη ενυδάτωση και μπορείς να την εφαρμόσεις μετά τον καθαρισμό προσώπου.

Οδηγίες: Καλό είναι να το χρησιμοποιείς δύο φορές την ημέρα, για αρχή και έπειτα μπορείς να μειώσεις στη μία. Επιπλέον, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του ή πριν από την κρέμα προσώπου σου.

Jurlique Moisture Plus Rare Rose Serum Προσώπου για Ενυδάτωση 30ml

Ορός ενυδάτωσης προσώπου της Jurlique, κατάλληλος για ξηρή επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

  • Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο
  • Δράση: Ενυδάτωση
  • Τύπος Επιδερμίδας: Ξηρή

Το serum ενυδάτωσης προσώπου της Jurlique με τριαντάφυλλο, είναι κατάλληλο για ξηρή επιδερμίδα. Έχει την ιδιότητα να απορροφάται γρήγορα και να εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα, παρέχοντας ενυδάτωση και ενισχύοντας τη λάμψη του προσώπου.

Οδηγίες: Εφαρμόστε με τα δάχτυλα και κάντε απαλά κυκλικά χτυπηματάκια σε όλο το πρόσωπο.

Η vegan ενυδατική κρέμα προσώπου της Revolution Beauty, είναι κατάλληλη για κανονικές αλλά και για λιπαρές επιδερμίδες. Ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις UV ακτινοβολίες, αφού περιέχει δείκτη προστασίας SPF 30.

Οδηγίες: Εφαρμόζεται μία μικρή ποσότητα μετά τον καθαρισμό προσώπου και αφήνεται να απορροφηθεί.

Ανακάλυψε επίσης πως θα κάνεις σωστή περιποίηση προσώπου όχι μόνο στα 20, αλλά και στα 30, 40 ή 50.

Σχετικά Άρθρα

Συμβουλές για περιποίηση προσώπου από τα 30 και μετά
Νέα BEEVINE ELIXIR
Καθαρισμός προσώπου στο σπίτι σε 5 βήματα!
Πώς να προετοιμάσεις το δέρμα σου για ένα βαρύ make up!
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες