Οι καλύτερες μηχανές espresso με κάψουλα για το 2024

Οι καλύτερες μηχανές espresso με κάψουλα για το 2024

Δες κορυφαίες προτάσεις σε μηχανές espresso με κάψουλα για κάθε χρήση & διάλεξε την καλύτερη για τις ανάγκες σου!

Για να βρούμε τις καλύτερες μηχανές με κάψουλα για σένα, βασιστήκαμε σε αξιολογήσεις χρηστών πάνω στα κύρια χαρακτηριστικά τους, όπως ποιότητα καφέ, χρόνο προθέρμανσης, προγραμματιζόμενα μεγέθη, τύπο κάψουλας και πολλά άλλα.

Η καλύτερη value for money επιλογή

Η Krups Inissia διαθέτει κομψό designγρήγορη προθέρμανση και αποσπώμενο δοχείο νερού. 

Με ελάχιστο ανθρακικό αποτύπωμα και 2 προγραμματιζόμενα μεγέθη φλιτζανιού espresso & lungo είναι μια «ευφυής», μικρή μηχανή που κάνει τη ζωή σου ευκολότερη!

Τέλος, χάρις λειτουργία one-touch φτιάχνεις επαγγελματικό καφέ χωρίς κόπο, σαν ένα barista!

Krups Inissia Καφετιέρα για Κάψουλες Nespresso Πίεσης 19bar Red
  • Κάψουλες: Nespresso
  • Χωρητικότητα: 0.7 lt
  • Ισχύς: 1260 W
  • Πίεση: 19 bar

Με ελάχιστο ανθρακικό αποτύπωμα, κομψό design, ελαφρύ βάρος και εξοπλισμένη με εργονομική λαβή, η Nespresso Inissia είναι μια «ευφυής», μικρή μηχανή που κάνει τη ζωή σου ευκολότερη και ταιριάζει τέλεια σε κάθε εσωτερική διαρρύθμιση χώρου. Είναι εύκολη στη χρήση ενώ ταυτόχρονα προσφέρει κορυφαία ποιότητα καφέ, ισάξια με αυτή ενός επαγγελματία barista, χάρη στην απλή one-touch λειτουργία της και σύστημα εκχύλισης που διαθέτει, το οποίο αποδίδει πίεση έως και 19 bar. Ο γρήγορος χρόνος θέρμανσης συνεπάγεται ότι το νερό φτάνει στην ιδανική θερμοκρασία σε μόλις 25 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, ο δίσκος αποστράγγισης για μεγάλα ποτήρια συνταγών και η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που απενεργοποιεί αυτόματα τη μηχανή μετά από 9 λεπτά αδράνειας, θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Η καλύτερη οικονομική επιλογή

Η πολυκαφετιέρα Mini Me έρχεται με άψογο design και βολικό μέγεθος. Διαθέτει σύστημα θέρμανσης νερού Thermoblock και δυνατότητα ελέγχου της ποσότητας του καφέ, του αφρόγαλου και του ροφήματος στο φλιτζάνι. Με τεχνολογία "Play & Select", κάνει την παρασκευή ροφημάτων παιχνίδι.

Είναι ειδικά κατασκευασμένη για να εξοικονομεί ενέργεια και με ειδική αποσπώμενη σχάρα για να χωράει όλα τα μεγέθη κούπας. Σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάχνεις κρύα & ζεστά ροφήματα σε 3 απλά βήματα.

Επίσης, διαθέτει αποσπώμενο δοχείο νερού, το οποίο αφαιρείται και πλένεται εύκολα.

Η καλύτερη μέση επιλογή

H Krups Essenza Mini & Aeroccino αποτελεί μια μέση οικονομική λύση, αν θες να δώσεις κάτι παραπάνω για κάτι καλύτερο.

Περιλαμβάνει αφλογαλιέρα για να φτιάχνεις για κρύο ή ζεστό κρεμώδες αφρόγαλα με το πάτημα ενός κουμπιού και αυτόματη απενεργοποίηση συστήματος μετά από 9 λεπτά αδράνειας.

Επίσης, διαθέτει 2 προγραμματιζόμενα μεγέθη φλιτζανιού Espresso & Lungo και αφαιρούμενο δοχείο νερού.

Χάρη στην αντλία υψηλής πίεσης και το σύστημα Thermoblock, έχει τη δυνατότητα γρήγορης προθέρμανσης σε μόλις 25sec.

Krups Essenza Mini & Aeroccino Καφετιέρα για Κάψουλες Nespresso Πίεσης 19bar με Αφρογαλιέρα Black
  • Κάψουλες: Nespresso
  • Χωρητικότητα: 0.6 lt
  • Ισχύς: 1310 W
  • Πίεση: 19 bar

Η μηχανή καφέ Essenza Mini προσφέρει 2 προγραμματιζόμενα μεγέθη φλιτζανιού Espresso & Lungo, ενώ συνδυάζει την ευκολία στη χρήση με την όμορφη σχεδίασή της και την ασυναγώνιστη ποιότητα για την παρασκευή τέλειου καφέ. Σε λίγα μόλις λεπτά, θα μπορείτε να απολαμβάνετε ποιοτικό καφέ που σας ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο της Nespresso, χάρη στην αντλία υψηλής πίεσης και το σύστημα ταχείας θέρμανσης. Σας  δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού της ποσότητας καφέ στο φλιτζάνι και τη δυνατότητα παρασκευής ροφημάτων γάλακτος με το Aeroccino.


Η premium επιλογή

H Delonghi Lattissima One είναι ιδανική για εσένα που αναζητάς μια γαλακτώδη απόλαυση, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Διαθέτει 4 επιλογές ροφημάτων: Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte macchiato για να απολαμβάνεις διαφορετικό καφέ κάθε φορά. Παρέχει αποσπώμενο δοχείο και σύστημα θέρμανσης νερού Thermoblock για να απολαμβάνεις τον καφέ σου σε 25''.

Το αυτόματο σύστημα απενεργοποίησης 9 λεπτά μετά τον τελευταίο καφέ, σου προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Επίσης, παρέχει ειδοποίηση αφαλάτωσης όταν χρειάζεται η συσκευή σου και σύστημα αυτόματου καθαρισμού.

De'Longhi Lattissima One Καφετιέρα για Κάψουλες Nespresso Πίεσης 19bar Black
  • Κάψουλες: Nespresso
  • Χωρητικότητα: 1.0 lt
  • Ισχύς: 1450 W
  • Πίεση: 19 bar

Delonghi καφετιέρα Εspresso 1450W ισχύος με πίεση 19Bar, Thermoblock και σύστημα για κρεμώδες αφρόγαλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σχετικά Άρθρα

Καφετιέρα Φίλτρου Bosch TKA6A041 - Review
Gruppe MK5002m - Review
Οι καλύτερες μηχανές espresso για το σπίτι & οδηγός αγοράς
Μηχανή espresso Delonghi Dedica EC685 - Review