Οι καλύτεροι φορτιστές κινητών

Οι καλύτεροι φορτιστές κινητών

Τι φορτιστή να διαλέξω για το κινητό μου;

Για να έχεις γρήγορες φορτίσεις αλλά και να μην ανησυχείς για την υγεία της μπαταρίας του κινητού σου, σου έχουμε μαζέψει τις καλύτερες επιλογές, βασιζόμενοι σε αξιολογήσεις χρηστών πάνω στα κύρια χαρακτηριστικά τους, όπως οι τρόποι φόρτισης, η αντοχή, η απόδοση αλλά και η συνδεσιμότητα.

Κορυφαίος ασύρματος φορτιστής με αντοχή και απόδοση

Ασύρματος φορτιστής QI Fast από την Nillkin με ισχύ ασύρματης φόρτισης 15 Watt και σταθερή επιτραπέζια βάση. Με θύρα USB-C που υποστηρίζει είσοδο Power Delivery / Quick Charge για καλύτερη επιλογή προσαρμογέων γρήγορης φόρτισης καθώς και αναγνώριση ξένων μετάλλων για ασφάλεια, ξεχωρίζει για την ανθεκτική του κατασκευή και την φόρτιση της μπαταρίας στον προβλεπόμενο χρόνο.

Κορυφαίος ασύρματος φορτιστής με αντοχή και απόδοση

Nillkin Ασύρματος Φορτιστής (Qi Pad) 15W Power Delivery Μαύρος (QI Fast)
από 25,81 €
  • Ισχύς ασύρματης φόρτισης 15 Watt
  • Τεχνολογία Γρήγορης Φόρτισης: Power Delivery
  • Λειτουργία επιτραπέζιας βάσης
  • Αυτόματη ανάγνωση ξένων μετάλλων

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε 

''Πολυ καλος.. Αξιζει καθε ευρω... Ομορφος, καλης ποιοτητας, γρηγορη φορτιση(αρκει να τον συνδυασεις με εναν καλο adapter τοιχου).
Γενικα οτι καλυτερο εχω χρησιμοποιησει σε ασυρματο φορτιστη.''

Η καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής

 Μια value for money επιλογή από την Veger, καθώς ο φορτιστής VLS302U σας προσφέρει γρήγορη φόρτιση, είναι εξοπλισμένο με μία θύρα Type-C PD 3.0 30W και μία θύρα USB-A QC3.0 18W, φορτίζοντας αποτελεσματικά τις συσκευές σας σε πλήρη ταχύτητα. Είναι συμπαγές και φορητό, χάρη στο μικρό του μέγεθος που το καθιστά ελαφρύ και βολικό.

Η καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής

Veger Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο με Θύρα USB-A και Θύρα USB-C 30W Power Delivery / Quick Charge 3.0 Λευκός (VLS302U)
από 12,50 €
  • Ισχύς φόρτισης: 30W
  • Ενσωματωμένο έξυπνο κύκλωμα προστατεύει τις συσκευές σας
  • Συνδεσιμότητα: USB-A, USB-C
  • Προσφέρει γρήγορη φόρτιση Power Delivery, Quick Charge 3.0

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε 

''Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και φορτίζει το κινητό στον ίδιο χρόνο με τον εργοστασιακό. Αρκετά καλή τιμή για αυτά που προσφέρει''.

Ο καλύτερος με γρήγορη φόρτιση

Ο Ugreen CD224 φορτιστής είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει γρήγορη φόρτιση σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Έχει 3 θύρες USB-C και μία θύρα USB-A με πολλά πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης όπως Power Delivery 3.0, Quick Charge 4.0/ 3.0, SCP, AFC, PPS.

Ο καλύτερος με γρήγορη φόρτιση

Ugreen Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο με Θύρα USB-A και 3 Θύρες USB-C 65W Power Delivery / Quick Charge 2.0 / Quick Charge 3.0 / Quick Charge 4+ / Quick Charge 4.0 Μαύρος (CD224)
από 32,90 €
  • Ισχύς φόρτισης: 65W 
  • Υποστήριξη προτύπων γρήγορης φόρτισης: Power Delivery 3.0, Quick Charge 4.0/ 3.0, SCP, AFC, PPS
  • Δυνατότητα φόρτισης 4 συσκευών ταυτόχρονα

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε 

''Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής όπως μας έχει συνηθίσει η UGreen. Φορτίζει στους χρόνους που υπόσχεται, αποδίδοντας τις τιμές ρεύματος που αναφέρονται στα specs. Η τεχνολογία των GaN ημιαγωγών, προσφέρει καλύτερη απόδοση θερμικής ενέργειας, κάτι που κάνει τον φορτιστή να ζεσταίνεται ελάχιστα ακόμα και όταν φορτίζει MacBook Pro. Δεν διαθέτει MFI (Made for iPhone) αλλά αναγνωρίζεται από όλες τις Apple συσκευές μου και τις φορτίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει αρκετά μικρό μέγεθος σε σχέση με άλλους αντίστοιχων χαρακτηριστικών.''

Ο καλύτερος φορτιστής για iPhone

Για σένα που έχεις iPhone σου έχουμε λύση. Ο Αpple Power Adapter με θύρα USB-C 20W προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική φόρτιση οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, δεν ζεσταίνει το κινητό ενώ είναι και συμβατός με οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει USB-C θύρα.

Ο καλύτερος φορτιστής για iPhone

Apple Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο με Θύρα USB-C 20W Λευκός (Power Adapter A2347)
  • Ισχύς φόρτισης: 20W
  • Θύρα: USB-C
  • Γρήγορη Φόρτιση

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε 

''Πραγματικά σφαίρα άψογος ούτε υπερθέρμανση ούτε τπτ, από το 30% στο 80% σε μισή ωριτσα μετά μπαίνει σε safe mode και πάει πιο αργά έτσι κ αλλιώς με οποιονδήποτε φορτιστή , το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!''

Ο καλύτερος φορτιστής με πολλαπλές θύρες

Για να μην ψάχνεις διαθέσιμες πρίζες στο σπίτι και πανικοβάλεσαι πως θα φορτίσεις ταυτόχρονα λάπτοπ, κινητό ή οποιαδήποτε αλλη συσκευή, ο Anker A2054311 63W σου λύνει τα χέρια. Αποτελούμενος από 5 θύρες USB-A εκ των οποίων οι 2 υποστηρίζουν τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Quick Charge 3.0, μπορείς απρόσκοπτα να φορτίζεις τις συσκευές σου χωρίς προβλήματα θερμοκρασίας.

Ο καλύτερος φορτιστής με πολλαπλές θύρες

Anker Βάση Φόρτισης με 5 Θύρες USB-A 63W Quick Charge 3.0 σε Μαύρο χρώμα (A2054311)
  • Ισχύς φόρτισης: 63W
  • Διαθέτει 5 θύρες USB εκ των οποίων οι 2 υποστηρίζουν Quick Charge 3.0
  • Σύστημα ασφαλείας Multiprotect

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

''Το πήρα με αφορμή ταξίδι και περιορισμένου χώρου αποσκευών. Φόρτιζα παράλληλα 5 συσκευές (IPhone, Apple Watch, AirPods, IQOS & PowerBank 10000mAh) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με σωστούς χρόνους φόρτισης ανάλογα τη θύρα που χρησιμοποιούσα. Ωραίο compact μέγεθος και καλή κατασκευή. Τώρα το χρησιμοποιώ σαν παράλληλο φορτιστή για τις συσκευές το βράδυ στο κομοδίνο. Απόλυτα ικανοποιημένος για τη χρήση που το πήρα το συνιστώ ανεπιφύλακτα.''


Σχετικά Άρθρα

Samsung Galaxy S23 Ultra Review μετά από 7 μήνες heavy use
Παρουσιάστηκαν τα νέα Poco X5 και Poco X5 Pro
Xiaomi 13 Series: Παγκόσμιο λανσάρισμα για τη νέα σειρά
Η νέα σειρά Galaxy S23 από τη Samsung έφτασε στο Skroutz!
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες