WarioWare: M' αρέσει ο τρόπος που κινείσαι

WarioWare: M' αρέσει ο τρόπος που κινείσαι

Το WarioWare: Move It ήρθε για να μας σηκώσει από τον καναπέ!

Το παιχνίδι, που προσφέρει περισσότερο χάος και κίνηση ελέγχου απ' οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι WarioWare μέχρι τώρα έχει σχεδιαστεί για να κάνει την κάθε προσπάθεια διασκεδαστική μέσα από το Nintendo Switch. Το WarioWare Move It! θα σας κάνει να κινείστε με τον Wario και τους φίλους του σε μια σειρά από τρελά μίνι παιχνίδια!

Πρόκειται για το δέκατο παιχνίδι στη σειρά WarioWare και το δεύτερο παιχνίδι από τη σειρά για το Nintendo Switch, μετά το WarioWare: Get It Together. Το παιχνίδι επιστρέφει στο παραδοσιακό gameplay της σειράς χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα κίνησης του Joy-Con ως βασικό μηχανισμό ελέγχου. Η πλοκή επικεντρώνεται στο να ακολουθήσεις τον Wario και τους φίλους του σ' ένα νησί για διακοπές, γεμάτο με πάνω από 200 microgames.

Ακόμη κι αν οι περισσότεροι gamers δεν ''αγαπούν'' την άσκηση, το WarioWare Move It ήρθε για να τους αλλάξει την άποψη. Είτε παίζεις μόνος σου είτε με τους φίλους ή την οικογένειά σου, ο μεγάλος αριθμός των δραστηριοτήτων που έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν το σώμα σου σε κίνηση θα είναι σίγουρα μια ευχάριστη εμπειρία. Πρόσεξε μόνο να μην πετάξεις κατά λάθος τα Joy-Con σου στους φίλους σου ή, ακόμα χειρότερα, σε κάτι ακριβό μέσα στο σπίτι!

Εμπειρία Multiplayer Co-op

WarioWare: M' αρέσει ο τρόπος που κινείσαι

Παίξε έως και 200 microgames με τον φίλο σου. Ένας άλλος χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ξεχωριστό χειριστήριο Joy-Con για να συνδεθεί στη διασκέδαση.

Έως και 4 χρήστες, ο καθένας με ξεχωριστό χειριστήριο, μπορούν να απολαύσουν τα μίνι παιχνίδια της λειτουργίας Couch Party.

Η δυνατότητα υποστήριξης έως και 4 παικτών με τη λειτουργία Party σημαίνει πολύ χάος καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον. Φυσικά, αυτό σημαίνει επίσης το ίδιο είδος τρελών αλληλεπιδράσεων για τους άλλους παίκτες και τους φίλους τους. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης στοιχεία που είναι απαραίτητα για την παραγωγή περιεχομένου για streamers. Αλλά ανεξάρτητα από τις συνήθειές σου στο streaming, το WarioWare Move It! υπόσχεται να προσφέρει εξαιρετική ψυχαγωγία, όπως και να έχει.

WarioWare: Move It! Switch Game

Πάρτε θέση με μια πληθώρα μικροπαιχνιδιών που βασίζονται στην κίνηση σε μια ολοκαίνουργια προσθήκη στη σειρά WarioWare™!
Πιάστε ένα ζευγάρι χειριστήρια Joy-Con™ και ξεκινήστε να κινείστε καθώς κουνάτε απαλά, χτυπάτε, χορεύετε, κουνιέστε, ακόμα και υποκλίνεστε μέσα από πάνω από 200 αστραπιαία microgames (μίνι παιχνίδια που διαρκούν μόλις μερικά ξεκαρδιστικά δευτερόλεπτα). Ένας δεύτερος παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα άλλο σετ χειριστηρίων Joy-Con για να συμμετάσχει στη διασκέδαση της φύλαξης θησαυρών και του στριφογυρίσματος προβάτων. Έως και 4 παίκτες, ο καθένας με ένα χειριστήριο Joy-Con, μπορούν να γελάσουν δυνατά στα μίνι παιχνίδια της τοπικής λειτουργίας Party Mode σαν ένα περίεργο επιτραπέζιο παιχνίδι με κανόνες τύπου Wario.

Σχετικά Άρθρα

Batman: Arkham Trilogy Nintendo Switch Release
Princess Peach Showtime Review: Μια πριγκίπισσα σε πρωταγωνιστικό ρόλο
Super Mario Bros. Wonder Switch Game
Δες εδώ τις πιο «καυτές» κυκλοφορίες από τις αρχές της χρονιάς!