Ζήσε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας με το PlayStation VR2!

Ζήσε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας με το PlayStation VR2!

Ένα από τα καλύτερα Virtual Reality Headset της αγοράς, επιστρέφει ανανεωμένο και αναβαθμισμένο!

Από τη συσκευασία κιόλας καταλαβαίνει κανείς πόση προσοχή έχει δώσει η Sony στο νέο PS VR2. Μέσα σε αυτή θα βρεις το PlayStation VR2, τα δύο Sense controllers, ένα καλώδιο USB-C για φόρτιση του χειριστηρίου, στερεοφωνικά ακουστικά, τρία ζευγάρια ελαστικών προστατευτικών και φυσικά τα εγχειρίδια οδηγιών.

Ζήσε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας με το PlayStation VR2!

Σχεδιασμός

Σχεδιαστικά οι αλλαγές δεν είναι πολλές σε σχέση με τον προκάτοχό του, ωστόσο οι συνολικές βελτιώσεις είναι πολλές. To VR2 είναι 40 γραμμάρια ελαφρύτερο (560g) με αποτέλεσμα να κάθεται πιο άνετα στο κεφάλι. Επόμενη προσθήκη που βελτιώνει κατά πολύ την εμπειρία είναι οι αεραγωγοί, ο οποίοι βοηθούν στο να μην ιδρώνεις πολύ μετά από πολύωρη χρήση.

  • Sony PlayStation VR2 VR Headset για PlayStation 5 με Χειριστήριο

    Sony PlayStation VR2 VR Headset για PlayStation 5 με Χειριστήριο

    από 589,70 €
  • Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle VR Headset για PlayStation 5 με Χειριστήριο

    Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle VR Headset για PlayStation 5 με Χειριστήριο

    από 584,90 €

Λειτουργίες

- Η λειτουργία “See-Through View” αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες προσθήκες στο νέο PS VR2. Αυτή η λειτουργία δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να βγει από το παιχνίδι και να ελέγξει τον χώρο στο οποίο βρίσκεται, χωρίς να βγάλει το VR Headset! Οι 4 κάμερες που ενσωματώνει η συσκευή του επιτρέπουν να δει τι συμβαίνει γύρω του.

- Το “Cinematic Mode” αποτελεί επίσης μία εξαιρετική προσθήκη, το οποίο επιτρέπει στον παίκτη να δει το κεντρικό μενού του PS5, streaming πλατφόρμες καθώς και όλα τα παιχνίδια που δεν είναι σχεδιασμένα για VR. Από πλευράς ανάλυσης, τα βίντεο μπορούν να παίξουν στα 1920×1080 HDR με ρυθμούς ανανέωσης 24/60/120 Hz.

- Οι λειτουργίες δεν σταματούν εδώ, αφού το “Eye Tracking” που ενσωματώνει η συσκευή, επιτρέπει να αντιλαμβάνεται το βλέμμα σου. Έτσι με τα μάτια σου μπορείς να επιλέξεις στο μενού, να στοχεύσεις με όπλο και γενικά να το αξιοποιήσεις ως κέρσορα.

Ζήσε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας με το PlayStation VR2!

Χειριστήριο Sense

Στο κομμάτι των χειριστηρίων οι αλλαγές είναι ριζικές καθώς η σχεδιαστική γραμμή τους εναρμονίζεται πλήρως με αυτή του PlayStation 5. Τα πλήκτρα είναι “δανεισμένα” από το καινούριο DualSense, και πλέον διαθέτουν αναλογικό μοχλό για καλύτερη εμπειρία χειρισμού. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η τεχνολογία haptic feedback, η οποία έχει προστεθεί για πρώτη φορά και στο ίδιο το VR Headset!

Ζήσε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας με το PlayStation VR2!

Τεχνικά χαρακτηριστικά και… αριθμοί!

Φυσικά και σε αυτό το κομμάτι η Sony δεν θα μπορούσε να μην κάνει βήματα μπροστά. Πλέον έχουμε οθόνες OLED, με ανάλυση 2000x2040 (ανά οθόνη) και υποστήριξη HDR. Ο ρυθμός ανανέωσης βρίσκεται πλέον στα 90Hz και μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα 120Hz, ενώ το field of view αγγίζει τις 110°.

10 παιχνίδια…με το καλημέρα!

Από το Φεβρουάριο του 2023 και με το λανσάρισμα της συσκευής, η Sony έχει άμεσα διαθέσιμους 10 τίτλους έτοιμους για download. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα προστεθούν επιπλέον 20 τίτλοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει backwards compatibility, οπότε οι τίτλοι του αρχικού VR δεν είναι συμβατοί, μέχρι το επερχόμενο update τους.

Ζήσε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας με το PlayStation VR2!

Σχετικά Άρθρα

Τα κορυφαία παιχνίδια FPS που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή!
10 εκπληκτικά games, βασισμένα σε αγαπημένα anime και manga!
Τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα δώρα των Skroutzers
Batman Day