Οδηγός Αγοράς Κουρευτικών Μηχανών: Βρες την καλύτερη για σένα!

Οδηγός Αγοράς Κουρευτικών Μηχανών: Βρες την καλύτερη για σένα!

Σε πετύχαμε στο ψάξιμο για κουρευτική μηχανή; 

Δες παρακάτω τα κύρια χαρακτηριστικά τους, σε ποια απ’ αυτά πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα, με βάση τη χρήση που θες να κάνεις και κάνε την καλύτερη επιλογή για σένα!

1. Εύρος μήκους κοπής

Η δυνατότητα ρύθμισης του μήκους κοπής είναι ένα απ΄ τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά.

Επίλεξε μια μηχανή με διαφορετικές σκάλες ή εξαρτήματα, για να μπορείς εύκολα να ρυθμίζεις το μήκος, με βάση τις ανάγκες σου.

2. Τροφοδοσία

Μπορείς να διαλέξεις είτε κουρευτική μηχανή με καλώδιο είτε με μπαταρία.

Η μπαταρία είναι σίγουρα η πιο φορητή και πρακτική λύση, αφού μπορείς να την έχεις παντού μαζί, χωρίς ένα καλώδιο που σε περιορίζει. 

Από την άλλη, αν θες να χρησιμοποιείς συνεχόμενα τη μηχανή και θες πάντα να την έχει σε ένα στάνταρ σημείο, τότε μία μηχανή με καλώδιο θα σε βολέψει!

3. Διάρκεια μπαταρίας

Αν τελικά επιλέξεις κουρευτική μηχανή με μπαταρία, κοίταξε τη διάρκεια φόρτισης και λειτουργίας. Συνήθως μία αυτονομία 60’ είναι αρκετή για να ολοκληρώσεις με επιτυχία την εργασία που θες. Αν θες να κάνεις πολλά κουρέματα σε σύντομα χρονικά διαστήματα το ένα από το άλλο, θα πρέπει ο χρόνος φόρτισής της να είναι σύντομος. Οι περισσότερες χρειάζονται σίγουρα 1 ώρα για πλήρη επαναφόρτιση.

#SkroutzTip!

Λάβε υπόψη πως, όπως και με κάθε άλλη συσκευή που έχει μπαταρία, η αυτονομία με τη χρήση και τις επαναφορτώσεις μειώνεται!

Μόνο για κούρεμα ή και κάτι παραπάνω; 

Αν τη χρειάζεσαι μόνο για κούρεμα τότε διάλεξε μια αποκλειστικά κουρευτική μηχανή, που χρησιμοποιείται μόνο για κούρεμα. Σε μερικές συσκευές περιέχονται εξαρτήματα, όπως χτενάκια διαφορετικού μήκους κοπής, λάδι λίπανσης και βουρτσάκι καθαρισμού. 

Αν θες και το κατιτίς παραπάνω, διάλεξε ένα σετ, που περιέχει είτε επιπλέον κεφαλές που αλλάζουν τη χρήση της συσκευής σε trimmer, για πιο μικρές περιοχές, είτε επιπλέον αξεσουάρ και συσκευές περιποίησης.

Ειδικά χαρακτηριστικά 

Κάποιες φορές, θες απλά να επιλέξεις κάτι χωρίς να το ψάξεις πολύ. Γι΄αυτό δημιουργήσαμε αυτά τα φίλτρα γι’ αυτά τα ειδικά χαρακτηριστικά! 

Για Επαγγελματική μηχανή; Συσκευές που διαθέτουν ισχυρό μοτέρ σε σχέση με τις μη επαγγελματικές μηχανές κουρέματος

Για Αυτιά/Μύτη: Περιέχουν επιπλέον κεφαλές που επιτρέπουν το κούρεμα σε πιο ‘’δύσκολες’’ περιοχές, όπως τ’ αυτιά και η μύτη.

Για τι χρήση το προορίζεις; Δες τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξεις περισσότερο, με βάση τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις.

Είσαι επαγγελματίας; 

Τότε σίγουρα κάνε την αρχή επιλέγοντας το φίλτρο για επαγγελματική μηχανή. Ανάλογα πώς σε βολεύει καλύτερα, επίλεξε είτε μηχανή με καλώδιο για συνεχόμενο κούρεμα είτε μηχανή με μπαταρία. 

#SkroutzTip: Αν χρειάζεται να κάνεις συνεχόμενα κουρέματα, επίλεξε πάνω από μια, ώστε όσο φορτίζει η άλλη να κάνεις χρήση της δεύτερης, τρίτης κ.λπ!

Θες απλά να κουρεύεσαι στο σπίτι; 

Διάλεξε μία μηχανή με καλώδιο, αφού συνήθως είναι και πιο οικονομικές, με αρκετές έχει σκάλες, για να κουρέψεις τα μαλλιά σου ακριβώς στο μήκος που θες, αλλά και με κεφαλές για τα δύσκολα σημεία, όπως τα αυτιά.

Θες μια μηχανή για τριμάρισμα ΚΑΙ κούρεμα; 

Τότε σίγουρα επίλεξε σετ και προτίμησε μπαταρίας, για να μπορείς να την έχεις παντού μαζί και να τριμάρεσαι με άνεση στα σημεία που θες, χωρίς να μπλέκεσαι με καλώδια! 

Τι άλλα προϊόντα θα χρειαστείς κατά τη διάρκεια και μετά το κούρεμα;

  • Μπέρτες Κουρέματος Μπέρτες Κουρέματος
  • Πιστολάκια Μαλλιών Πιστολάκια Μαλλιών
  • Κεριά Μαλλιών Κεριά Μαλλιών
  • Σαμπουάν Σαμπουάν

Μην ξεχνάς, ότι πολλές φορές μπορεί να υπάρχει διαφορά σε ένα προϊόν, με βάση τα συνολικά χαρακτηριστικά του αλλά και την κατασκευή. Πριν αποφασίσεις, διάβασε και τις κριτικές άλλων χρηστών, για να δεις και τη δική τους γνώμη και να τα συγκρίνεις με τη χρήση που θες να κάνεις εσύ!

Σχετικά Άρθρα

Το ήξερες πως 10 Σεπτέμβρη είναι η παγκόσμια ημέρα γενειάδας;
Πώς να κάνεις ένα εντυπωσιακό hair look την Πρωτοχρονιά
Οι καλύτερες Αποτριχωτικές Μηχανές (2024)
Αποτριχωτικές μηχανές: Οδηγός αγοράς & tips
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες