Οι καλύτεροι Projectors για το 2024

Οι καλύτεροι Projectors για το 2024

Επιλέξαμε τους καλύτερους Projectors για εσένα

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε τα δημοφιλέστερα μοντέλα με γνώμονα τα χαρακτηριστικά και τις αξιολογήσεις των χρηστών και σου τα παρουσιάζουμε.

Ο συνολικά πιο δημοφιλής Projector στο Skroutz

Wanbo X1 με 26 αξιολογήσεις είναι ο πιο δημοφιλής Projector αυτή τη στιγμή. Οικονομικός, με μέγιστη ανάλυση FHD, παρέχει ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως αντίθεση 2000:1, σύνδεση HDMI/USB/WiFi και φακό εξολοκλήρου από γυαλί.

Wanbo X1 Projector HD με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία Λευκός
  • Τεχνολογία προβολής: LCD
  • Φωτεινότητα: 350 ANSI Lumens
  • Μέγιστη ανάλυση: 1920x1080
  • Αντίθεση: 2000:1
  • Throw ratio: 1.35:1
  • HDMI, USB, Wi-Fi, Analog Audio

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε 

Καλά ε, για τα χρήματα του (εγώ τον πήρα στα 135 ευρώ) είναι πολύ καλός! Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια! Θέλαμε έναν προτζέκτορα οικονομικό, ώστε να βλέπουμε καμιά ταινία το Σαβ/κο για την διαφορετική εμπειρία θέασης όπως στον κινηματογράφο. Στα χρήματα αυτά δεν βρίσκαμε κάποιον άλλον με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά και πήραμε αυτόν μετά από ψάξιμο στο internet και youtube. Προς το παρόν προβάλουμε σε άσπρο τοίχο και στο σκοτάδι δείχνει πολύ φοβερή η εικόνα. Δοκιμάσαμε με το φως αναμμένο (λάμπα αρκετά φωτεινή λευκό φως οικονομίας) και πάθαμε πλάκα! Φαινόταν η εικόνα αρκετά καλά! Όχι φυσικά για να βλέπεις συνέχεια έτσι. Κάποια στιγμή θα πάρω κάποιο καλό πανί να δοκιμάσω κι εκεί αν θα δείχνει καλύτερα γιατί που διάβασα σε διάφορα φόρουμ έχει άλλη εμπειρία! Θόρυβος υπάρχει ελάχιστος αλλά δεν είναι κάτι εκνευριστικό. Αν τον έχετε πιο μακριά σας (εμείς λόγω χώρου δυστυχώς τον έχουμε πολύ κοντά στο κεφάλι μας αλλά και πάλι δεν μας ενοχλεί αν δεν εστιάσουμε την προσοχή μας πάνω του) δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου. Ειδικά αν βάλετε και έξτρα ήχο από κάποια ηχόμπαρα κτλ δεν θα τον καταλάβετε καθόλου! Δεν μετανιώσαμε για την αγορά του, ίσα ίσα που σκεφτόμαστε στο μέλλον να πάρουμε ακόμα καλύτερο!

Ο πιο δημοφιλής φορητός Projector

Ο δημοφιλέστερος φορητός Projector είναι ο Viewsonic M1. Διακρίνεται φυσικά για το μέγεθος του, την καθαρή του εικόνα και τα ζωντανά του χρώματα. Πρόκειται για έναν προβολέα LED μεγέθους τσέπης μόλις 300 γραμμαρίων, που προσφέρει ψυχαγωγία μεγάλης οθόνης σε σχεδόν οποιαδήποτε χώρο. Διαθέτει ηχείο JBL, υποδοχές micro USB και HDMI, είναι αθόρυβος, προστατεύει τα μάτια σου και μπορείς να του αλλάξεις εμφάνιση με τα χρωματιστά του αποσπώμενα καλύμματα.

Viewsonic M1 Mini Projector Λάμπας LED με Ενσωματωμένα Ηχεία Τιρκουάζ
  • Τεχνολογία προβολής: DLP (DMD)
  • Φωτεινότητα: 120 Lumens
  • Μέγιστη ανάλυση: 1920x1080
  • Αντίθεση: 500:1
  • Throw ratio: 1.2:1
  • HDMI, USB

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε 

Έφτασε στα χέρια μου ο M1 mini και μπορώ να πω ότι ίσως είναι από τις καλύτερες αγορές που έκανα μέσα στο 2020. Εκτός ότι είναι από καλό υλικό εξωτερικά το κουτί, σαν προτζεκτορας είναι σούπερ βολικος σε μέγεθος. Το βάζεις στην τσάντα, τσέπη , μπουφάν και ξεκινάς τις προβολές. Το ηχείο του , για αυτά τα χρήματα, είναι αρκετά καλό ειδικά στις ταινίες παρατήρησα ότι οι ομιλίες είναι πεντακάθαρες. Η πρώτη δοκιμή έπειτα από πλήρη φόρτιση ήταν να το δοκιμάσω με το Nintendo Switch και για δύο ώρες συνεχόμενου παιξίματος και προβολής η μπαταρία έπεσε κατά μόνο μια μπάρα (περίπου 20%).

Διαβάζοντας προηγούμενα σχόλια μπορώ να πω ότι είναι πιο φωτεινός από όσο διάβασα και περίμενα.
Δεν το μετάνιωσα καθόλου για την αγορά του

Ο πιο δημοφιλής Business Projector

Προσφέροντας «crystal clear» ανάλυση στα 1080p, φωτεινότητα στα 4500 LED Lumens και διάσταση προβολής που ξεκινάει από τις 60 και φτάνει μέχρι τις 200 ίντσες, ο Conceptum RD-826 βάζει πολύ ψηλά τον πήχη σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητα προβολής. Διαθέτει WiFi για σύνδεση με mobile συσκευές όπως επίσης HDMI/USB/VGA/AV και η διάρκεια ζωής της λάμπας αγγίζει τις 50.000 ώρες

Conceptum RD-826 Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία Μαύρος
  • Τεχνολογία προβολής: DLP (DMD)
  • Φωτεινότητα: 4500 Lumens
  • Μέγιστη ανάλυση: 1920x1080
  • Αντίθεση: 4000:1
  • Throw ratio: 1.45:1
  • HDMI, USB, AV, VGA, Wi-Fi

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε 

Έχει μερικές μέρες που αγόρασα τον συγκεκριμένο προτζέκτορα μετά από έρευνα ενός μήνα, τον αγόρασα καθαρά και μόνο για θερινό σινεμά στο εξοχικό μου για να βλέπω στην αυλή καμία ταινία. Επειδή είναι η πρώτη αγορά που κάνω σε αυτό το είδος ήθελα κάτι οικονομικό και καλό, μετά από πολλές συγκρίσεις με άλλους προτζέκτορες που είναι σε αντίστοιχες τιμές αυτός πιστεύω είναι top για αυτά που προσφέρει.
1)'Ολες οι οδηγίες στο βιβλιαράκι είναι στα Ελληνικά, όποτε δεν δυσκολεύεσαι καθόλου στο να κάνεις την αρχή για να τον στήσεις
2) Το menu της συσκευής είναι απλό χωρίς πολλά πολλά μπερδέματα, οπότε χωρίς να ζοριστείς κάνεις κατευθείαν τις ρυθμίσεις που θες για χρώματα, ήχο κτλπ.
3) Σε εξωτερικό χώρο,νύχτα,με πολύ φωτισμό περιμετρικά έδειχνε πολύ καλά, όταν δε το δοκίμασα με όλα τα φώτα σβηστά το αποτέλεσμα ήταν άψογο
4) Συνδέθηκε απευθείας ασύρματα με το tablet μου χωρίς κανένα πρόβλημα,στο οποίο tablet είχα ήδη κατεβασμένες ταινίες από Netflix (Δεν έχω internet στο εξοχικό μου) και τις παίζει τέλεια χωρίς κόλλημα κτλπ.
5) Ο ήχος από τα ηχεία είναι ωραίος, για κάποιον όμως που έχει συνηθίσει σε χρήση με ενισχυτές και ηχεία, ίσως να του φανεί λίγος. (Προσωπικά έχω στημένο ήχο σπίτι μου) , έβαλα και κάτι Logitech της πλάκας αλλά θα πάρω πιο δυνατά ηχεία
6) Ο ήχος του προτζέκτορα όταν λειτουργεί σε ανοιχτό χώρο που το δουλεύω εγώ είναι απλά αδιάφορος, ούτε καν τον άκουω, σε κλειστό χώρο δεν έχω άποψη πως ακούγεται
7) Την προβολή την κάνω επάνω σε πλαστική κουρτίνα μπανιέρας και παρ'όλα αυτά η προβολή είναι άψογη, λόγο το ότι είναι σε ανοιχτό χώρο δεν ήθελα να δώσω χρήματα για πανί προβολής.
8)Να τονίσω ότι έχει ρύθμιση εστίασης ανάλογα με την απόσταση που θα το βάλεις να προβάλει, δεν έχει όμως zoom, οπότε τον μεταφέρεις μπρός/πίσω ανάλογα με το πόσο μεγάλη ή μικρή θες να είναι η εικόνα, σε απόσταση 3 μέτρων από ότι υπολόγισα με το μάτι είναι κάπου 120 ίντσες, εμένα δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα αυτό γιατί κάνω χρήση σε εξωτερικό χώρο.
9) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και επάνω σε κάποιο χαμηλό τραπέζι, δεν χρειάζεται να μπεί σε ταβάνι η γενικά κάπου ψηλά.
*Τελευταίο και σημαντικό που θέλω να τονίσω είναι ότι έρχεται με 1 χρόνο εγγύηση, όχι με 2 που αναγράφει στο κουτί, για να έχεις 2 χρόνια εγγύηση στην συσκευή πρέπει εντός 15 ημερών από την αγορά να μπείς στην σελίδα της conceptum και να δηλώσεις την συσκευή για επέκταση της εγγύησης, αλλιώς τους πέρνεις τηλ.
#Γενικά θεωρώ ότι είναι μια καλή αγορά για αυτά τα χρήματα#

Ο πιο δημοφιλής Gaming Projector

Ο Optoma UHD35x με υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 240Hz στα 1080p και input lag μόλις 4,2ms, είναι ιδανικός για βιντεοπαιχνίδια δράσης. Το ενσωματωμένο ηχείο προσφέρει ποιοτικό ήχο υψηλής έντασης και οι δύο είσοδοι HDMI καθιστούν απλή υπόθεση τη σύνδεση με διάφορες συσκευές, όπως set-top boxes, παιχνιδοκονσόλες ή HDMI dongles. 

Optoma UHD35x 3D Projector 4K Ultra HD με Ενσωματωμένα Ηχεία Λευκός
  • Τεχνολογία προβολής: DLP (DMD)
  • Φωτεινότητα: 3600 ANSI Lumens
  • Μέγιστη ανάλυση: 3840x2160
  • Αντίθεση: 1000000:1
  • Throw ratio: 1.66:1
  • HDMI, USB, VGA, RS-232,Analog Audio

4K UHD projector για gaming και οικιακή ψυχαγωγία 

Με τον Optoma UHD35x, οι ταινίες έχουν κινηματογραφική «αίσθηση», τα αθλητικά γεγονότα και οι αγώνες είναι πιο θεαματικοί και το gaming καθηλωτικό! H ανάλυση 4K UHD, η υποστήριξη HDR και HLG καθώς και η τεχνολογία Amazing Colour δίνουν στις κινηματογραφικές ταινίες, στις τηλεοπτικές σειρές και στα παιχνίδια εκπληκτικό βάθος χρώματος, υψηλή αντίθεση και μοναδική ευκρίνεια που κυριολεκτικά ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σου. Με υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 240Hz στα 1080p και input lag μόλις 4,2ms, είναι ιδανικός για βιντεοπαιχνίδια δράσης. Το ενσωματωμένο ηχείο προσφέρει ποιοτικό ήχο υψηλής έντασης και οι δύο είσοδοι HDMI καθιστούν απλή υπόθεση τη σύνδεση με διάφορες συσκευές, όπως set-top boxes, παιχνιδοκονσόλες ή HDMI dongles.

Ο δημοφιλέστερος Laser Projector

Ο Epson EpiqVision EF-11 είναι ο πιο δημοφιλής Laser Projector. Με βάρος μόλις 1,2 kg και μήκος μεγαλύτερης πλευράς τα 18 εκατοστά, διαθέτει πολλές λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Προβάλλει περιεχόμενο από τηλέφωνο, συσκευή συνεχούς ροής, φορητό υπολογιστή, κονσόλα παιχνιδιών και πολλά άλλα με το ενσωματωμένο Miracast. Ο λόγος αντίθεσης 2.500.000:1 παράγει επίσης σαφώς προσδιορισμένες σκιάσεις και βαθιά μαύρα. Η τεχνολογία 3LCD της Epson προσφέρει καθαρή εικόνα χωρίς το φαινόμενο «Rainbow Effect»

Epson EpiqVision EF-11 Mini Projector Full HD Λάμπας Laser με Ενσωματωμένα Ηχεία Μαύρος
  • Τεχνολογία προβολής: LCD
  • Φωτεινότητα: 1000 Lumens
  • Μέγιστη ανάλυση: 1920x1080
  • Αντίθεση: 2000000:1

Αξιολόγηση χρήστη

"Πολυ καλος και φωτεινος,πολυ καλη αναλυση και εικονα,πρεπει βεβαια να παιξεις με τισ ρυθμισεις χρωματων και φωτεινοτητας για να εχεις τελειο αποτελεσμα.Το μονο ελλατωμα ειναι ο ηχος του αλλα μπορεις ανετα να συνδεσεις αλλο ηχειο.Επισης ειναι βολικο και το screen cast για streaming"

Ο πιο δημοφιλής 4K Projector

Epson EH-TW7000 έχει το προνόμιο να είναι ο πιο δημοφιλής 4Κ Projector. Απολαύσε περιεχόμενο 4K και σύνδεσε συσκευές μετάδοσης ροής, συσκευές αναπαραγωγής Blu-Ray, κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών και πολλά άλλα στις θύρες HDMI. 

Η ευθυγράμμιση της εικόνας γίνεται χωρίς κόπο, χρησιμοποιώντας τη μετατόπιση του φακού, το οπτικό ζουμ και τη διόρθωση Keystone. Μπορεί να δημιουργήσει προβολές μεγέθους έως 500", μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο 2D και 3D, και διαθέτει τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. 

Οι εξαιρετικές εικόνες είναι το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού τεχνολογιών που συνδυάζονται, συμπεριλαμβανομένης των ισοδύναμων χρωμάτων και της λευκής φωτεινότητας, της τεχνολογίας 3LCD, του ελέγχου αντίθεσης, του HDR10 και της επεξεργασίας χρωμάτων.

Epson EH-TW7000 3D Projector 4K Ultra HD Λευκός
  • Τεχνολογία προβολής: 3LCD
  • Φωτεινότητα: 3000 ANSI Lumens
  • Μέγιστη ανάλυση: 3840x2160
  • Αντίθεση: 40000:1
  • Throw ratio: 1.32:1
  • Bluetooth, HDMI, USB

Αναβαθμίστε την ψυχαγωγία σας

Δημιουργήστε την εμπειρία της μεγάλης οθόνης στο σπίτι για ταινίες, σπορ και βιντεοπαιχνίδια, με αυτόν τον εύχρηστο βιντεοπροβολέα 4K PRO-UHD. Απολαύστε περιεχόμενο 4K και συνδέστε συσκευές μετάδοσης ροής, συσκευές αναπαραγωγής Blu-Ray, κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών και πολλά άλλα στις θύρες HDMI. Η ευθυγράμμιση της εικόνας γίνεται χωρίς κόπο, χρησιμοποιώντας τη μετατόπιση του φακού, το οπτικό ζουμ και τη διόρθωση Keystone.

Σχετικά Άρθρα

Βρες τον κατάλληλο Projector για τις ανάγκες σου!
Προετοιμάσου για ένα καυτό Αθλητικό Καλοκαίρι
Αξίζουν όντως οι τηλεοράσεις OLED;
Η πρώτη λειτουργική τηλεόραση!
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες