Οι καλύτερες Webcam για κάθε χρήση (Ιανουάριος 2024).

Οι καλύτερες Webcam για κάθε χρήση (Ιανουάριος 2024).

Δες κορυφαίες προτάσεις σε webcam για κάθε χρήση και budget και διάλεξε την καλύτερη για τις ανάγκες σου!

Για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές για σένα, βασιστήκαμε σε αξιολογήσεις χρηστών πάνω στα κύρια χαρακτηριστικά τους, όπως η ανάλυση, το fps, το μικρόφωνο, ο επιπλέον λειτουργίες κ.ο.κ.

Η καλύτερη οικονομική επιλογή

Μια απλή οικονομική κάμερα με καλή εικόνα και καθαρό ήχο, συνιστάται να έχει ανάλυση 720p και ένα frame rate στα 30fps για να σε καλύψουν και με το παραπάνω.

Η πρόταση μας:

Imilab Web Camera Full HD 1080p
  • Plug & Play
  • HDR αλγόριθμος
  • Full HD 1920x1080 30fps
  • Sonix W88 S chip

 Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε:

Πολύ καλή κάμερα, αρκετά ικανοποιητική για τηλεδιασκέψεις και βιντεοκλήσεις. Μου έχουν πει πως ο ήχος μέσω της κάμερας είναι πολύ καλός, καθώς και η εικόνα. Σε πιο χαμηλό φωτισμό χάνει λίγο, αλλά για τα λεφτά της είναι καταπληκτική. Ήρθε με τριποδάκι για επιτραπέζια τοποθέτηση.”


Η καλύτερη επιλογή για επαγγελματικά meeting

Ενας επαγγελματίας χρειάζεται μια κάμερα με καλή ανάλυση εικόνας, σωστά χρώματά, καθαρό ήχο μικροφώνου και λειτουργία Noise Clean-out για να απομονώνει τους ήχους που μπορεί να υπάρχουν στο background. 

Η πρόταση μας:

Creative Live! Cam Sync 1080p v2 Web Camera

 Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε:

“για τα χρηματα της αριστη αγορα !!! εχει καλη εικονα και μικροφωνο ! (με ακούνε πολυ καλα οταν μιλαω)!

προτεινεται ανεπιφυλακτα !!!”


Η καλύτερη επιλογή για μαθητές

Αν είσαι μαθητής χρειάζεσαι μια απλή κάμερα με καλή ευκρίνεια εικόνας και καλό μικρόφωνο για να ακούγεσαι καθαρά. Το ιδανικό θα ήταν να επιλέξεις μια κάμερα που δεν χρειάζεται εγκατάσταση ξεχωριστού λογισμικού ωστε να είναι πολύ εύκολη η σύνδεση και να μην έχεις πρόβλημα και καθυστερήσεις όταν μπαίνεις στο μάθημα.

Η πρόταση μας:

Aukey PC-LM1E Web Camera Full HD 1080p
  • Ανάλυση 1920x1080 30fps
  • Αισθητήρας: 1/3" CMOS
  • Ανάλυση εικόνας 2 megapixel
  • Μήκος καλωδίου 2m

 Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε:

Ωραίο 1080p βίντεο χωρίς κολλήματα στα 30fps, καλή αναπαράσταση χρωμάτων σε όλες τις συνθήκες φωτισμού και καλή απόδοση και στο σκοτάδι με λίγα φώτα. Ακόμα και με το φως της οθόνης μόνο φαίνεται το πρόσωπό μου ικανοποιητικά.

Το μικρόφωνο τα σπάει! Πιάνει ομιλία πεντακάθαρα ακόμη και αν κάθεσαι 2 μέτρα μακριά.”


Η καλύτερη επιλογή για Content creators

Αν είσαι content creator χρειάζεσαι μια κάμερα με πολύ καλή ανάλυση εικόνας (1920px), υψηλό frame rate (60fps), λειτουργία autofocus και ίσως και μεγάλη γωνία λήψης για να σε πιάνει όπου και αν κινείσαι στον χώρο. Επίσης, ιδανικό είναι να διαθέτει πάνω από έναν τρόπους στήριξης ώστε να μπορείς να την βάλεις τόσο στον υπολογιστή σου όσο και σε ένα τρίποδο για να βγάλεις βίντεο όπου θέλεις!

Η πρόταση μας:

Streamplify Web Camera Full HD 1080p 60FPS με Autofocus

 Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε: 


“Φοβερή κάμερα. Την χρησιμοποιούσα για streaming yt και Trovo. Ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό ήταν απίστευτη. Δεν συγκρίνεται με καμία στα λεφτά της”


Η καλύτερη επιλογή για Gamers

Ως γνωστόν όταν παίζεις game δεν θες και πολύ φως στο χώρο, άρα χρειάζεσαι μια κάμερα που να αποδίδει καθαρή εικόνα σε χαμηλό φωτισμό. Πέρα από αυτό, το autofocus θα λέγαμε πως είναι απαραίτητο ώστε όταν κουνιέσαι να παραμένεις πάντα στο κέντρο του κάδρου. Όπως επίσης, για τον ίδιο λόγο, χρειάζεσαι και frame rate 60fps.

Η πρόταση μας:

Razer Kiyo Web Camera Full HD 1080p με Autofocus

 Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε: 


Χτες έκανα το πρώτο μου stream, μπήκα στο Synapse 3, είδα πως μου αρέσει η εικόνα από τις προεπιλογές και μέσα σε 3 λεπτά ξεκίνησα.

Εντάξει, απίστευτη εικόνα και πραγματικά ότι πληρώνεις παίρνεις σε σχέση με τις φτηνιάρικες του 15ευρου που χρησιμοποιούσα μια ζωή. Φανταστική ποιότητα, απίστευτη απόδοση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και πραγματικά πολύ ευχάριστη έκπληξη το φωτάκι που έχει επάνω του.

Είμαι σχεδόν στο 1 μέτρο από τον Η/Υ και το φωτάκι μόλις το είχα ανοίξει, δηλαδή ήταν πολύ χαμηλά (ανάλογα πόσο γυρίζεις την ροδέλα μπροστά, τόσο πιο πολύ φωτίζει) και πραγματικά, χωρίς φως στο δωμάτιο, ήμουν τέλεια. Απόλυτο σκοτάδι γύρω μου και η κάμερα έδειχνε απίστευτα”


Σχετικά Άρθρα

Οδηγός Αγοράς για Web Cameras
Ποιοι είναι τα καλύτερα ηχεία υπολογιστή για το 2024;
Οδηγός αγοράς Ηχείων Υπολογιστή
Logitech MX Brio 4K Review: Εντυπωσιακά αξιόπιστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες