Αλουμίνιο: Ελαφρύ, πρακτικό και δεν σκουριάζει. Αντιδρά με όξινες τροφές και αυξάνει τη θερμότητα πέντε φορές πάνω.
Ανοξείδωτο Ατσάλι: Ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες. Μπορείτε να μαγειρέψετε τα πάντα, απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να προσθέσετε αρκετό λάδι, γιατί δεν είναι αντικολλητικό.
Μαντέμι: Πορώδες υλικό, ιδανικό για αργό μαγείρεμα σε σταθερή θερμοκρασία.
Χυτό Αλουμίνιο: Έχει υποστεί ειδική επεξεργασία, ώστε να αποκτήσει σκληρό εξωτερικό στρώμα. Δεν βαθουλώνει και αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες.