![Ζάχαρη & Υποκατάστατα](https://d.scdn.gr/ds/categories/2993/20180726115741_45dc15d2.jpeg)
Η Emelia παράγει προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η μελάσα δεν είναι προϊόν απόσταξης, δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία και παρασκευάζεται από συμπυκνωμένο χυμό καλής ποιότητας ζαχαροκάλαμου. Γι αυτό και η διαφορά στην τιμή φαντάζομαι, σε συνδυασμό με το ότι υπογράφει ότι είναι 100% φυσικό το προϊόν. Άρα σίγουρα στην ποιότητα έγκειται η διαφορά, τώρα για τη γεύση δεν μπορώ να το πω με σιγουριά γιατί δεν έχω δοκιμάσει τα υπόλοιπα σκευάσματα.
Γιατί η Emelia είναι γνήσια μελασα που παρασκευάζεται από τον χυμο του ζαχαροκάλαμου ενώ οι υπολοιπες υποπροϊόντα της ζάχαρης !! Σαν να λέμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και πυρηνέλαιο
H Emelia εχει καλη γεύση. ΟΙ φτηνές μελασσες απλα δεν τρώγονται,όσες είχα πάρει τις πέταξα.