Γιατί έχουν τόση διαφορά στην τιμή τα διάφορα σκευάσματα τής μελασσας; είναι το Emelia καλύτερο ; Έχουν διαφορά στη γεύση ή στην ποιότητα ;

3 Απαντήσεις

  • Η Emelia παράγει προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η μελάσα δεν είναι προϊόν απόσταξης, δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία και παρασκευάζεται από συμπυκνωμένο χυμό καλής ποιότητας ζαχαροκάλαμου. Γι αυτό και η διαφορά στην τιμή φαντάζομαι, σε συνδυασμό με το ότι υπογράφει ότι είναι 100% φυσικό το προϊόν. Άρα σίγουρα στην ποιότητα έγκειται η διαφορά, τώρα για τη γεύση δεν μπορώ να το πω με σιγουριά γιατί δεν έχω δοκιμάσει τα υπόλοιπα σκευάσματα.

  • Γιατί η Emelia είναι γνήσια μελασα που παρασκευάζεται από τον χυμο του ζαχαροκάλαμου ενώ οι υπολοιπες υποπροϊόντα της ζάχαρης !! Σαν να λέμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και πυρηνέλαιο

  • H Emelia εχει καλη γεύση. ΟΙ φτηνές μελασσες απλα δεν τρώγονται,όσες είχα πάρει τις πέταξα.

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες