Γιατί έχουν τόση διαφορά στην τιμή τα διάφορα σκευάσματα τής μελασσας; είναι το Emelia καλύτερο ; Έχουν διαφορά στη γεύση ή στην ποιότητα ;

4 Replies

  • Η Emelia παράγει προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η μελάσα δεν είναι προϊόν απόσταξης, δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία και παρασκευάζεται από συμπυκνωμένο χυμό καλής ποιότητας ζαχαροκάλαμου. Γι αυτό και η διαφορά στην τιμή φαντάζομαι, σε συνδυασμό με το ότι υπογράφει ότι είναι 100% φυσικό το προϊόν. Άρα σίγουρα στην ποιότητα έγκειται η διαφορά, τώρα για τη γεύση δεν μπορώ να το πω με σιγουριά γιατί δεν έχω δοκιμάσει τα υπόλοιπα σκευάσματα.

  • Γιατί η Emelia είναι γνήσια μελασα που παρασκευάζεται από τον χυμο του ζαχαροκάλαμου ενώ οι υπολοιπες υποπροϊόντα της ζάχαρης !! Σαν να λέμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και πυρηνέλαιο

  • H ερυθριτολη είναι μία ζάχαρη με γεύση ακριβώς σάν τήν ζάχαρη καί με ίδια υφή. Τό τεράστιο ατού της είναι ότι είναι προϊον ζύμωσης καί γι΄αυτό δέν έχει θερμίδες καί όχι ότι είναι τεχνητό γλυκαντικό όπως η ασπαρτάμη. Επίσης δέν επηρρεάζει καθόλου τό ζάχαρο.

  • H Emelia εχει καλη γεύση. ΟΙ φτηνές μελασσες απλα δεν τρώγονται,όσες είχα πάρει τις πέταξα.