Ibanez JEMJR Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Jatoba και Σχήμα ST Style σε Λευκό Χρώμα
Ηλεκτρικές Κιθάρες

Ibanez JEMJR Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Jatoba και Σχήμα ST Style σε Λευκό ΧρώμαΚωδικός: 10001182

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό σώματος: Meranti
  • Υλικό λαιμού: Maple | Σφένδαμος
  • Ταστιέρα από Jatoba
  • Pickups: HSH
  • Χορδές: ​009" - 042"
Δες όλη την περιγραφή
528,00
ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Παρ, 27 Σεπ
+50,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

από 528,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 533,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    533,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    527,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    526,99 €

  5. 528,00 €

Περιγραφή

Η ηλεκτρική κιθάρα Ibanez JEMJR απευθύνεται σε μουσικούς και κιθαρίστες που επιθυμούν μια κιθάρα με εξαιρετικό σχεδιασμό και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης του ήχου. 

Είναι μια κιθάρα σχεδιασμένη από τον διάσημο κιθαρίστα Steve Vai και διαθέτει σώμα από Meranti, λαιμό από maple και ταστιέρα από jatoba. Είναι εξοπλισμένη με τρεις μαγνήτες Ibanez Quantum, που δίνουν τη δυνατότητα για διαφορετικά στυλ παιξίματος. 

Είναι ιδανική για κιθαρίστες που ασχολούνται με rock, metal και fusion μουσική και αναζητούν μια κιθάρα με έντονο χαρακτήρα και ευελιξία στον ήχο.

Διάταξη μαγνητών HSH (Humbucker-Single Coil-Humbucker)

Στη διάταξη μαγνητών HSH υπάρχουν δύο μαγνήτες μονού πηνίου στη θέση της γέφυρας και του μπράτσου αλλά και ένας μαγνήτης διπλού πηνίου στη μέση. Αυτή η διάταξη προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ήχων στον κιθαρίστα.

Ο μαγνήτης μονού πηνίου στη θέση της γέφυρας προσφέρει έναν καθαρό, ξεκάθαρο ήχο που είναι ιδανικός για ταχύτητα και για παίξιμο σε υψηλές συχνότητες.

Ο μαγνήτης μονού πηνίου στη θέση του μπράτσου προσφέρει έναν πιο ζεστό και μεστό ήχο που είναι καλύτερος για παιξίματα με χαμηλότερες συχνότητες, ενώ ο μεσαίος μαγνήτης διπλού πηνίου προσφέρει έναν ισορροπημένο ήχο που είναι ιδανικός για συνοδευτικά παιξίματα και για σόλο.

Επίσης οι μαγνήτες της Ibanez είναι παθητικοί (passive), και δεν απαιτούν εξωτερική τροφοδοσία για να λειτουργήσουν. Συγκεκριμένα, οι passive μαγνήτες λειτουργούν με τη χρήση του μαγνητισμού, και παράγουν ένα σήμα που είναι αντιστρόφως ανάλογο με την κίνηση των χορδών.

Σχήμα σώματος ST

Το σχήμα σώματος ST που διαθέτει ακολουθεί τις γραμμές μιας από τις πιο διαδεδομένες ηλεκτρικές κιθάρες, όπως τις Stratocaster. Ο σχεδιασμός της έχει σώμα με διπλό κόψιμο για πρόσβαση στα υψηλότερα frets και ένα εκτεταμένο "κέρατο" στην πάνω πλευρά που προσφέρει άψογο ζύγισμα κατά το όρθιο παίξιμο.

Με ένα ευρύ φάσμα υποστηρικτών, συμπεριλαμβανομένων των Jimi Hendrix, Buddy Holly, David Gilmour και Jeff Beck, είναι σαφές ότι το σχήμα ST Style μπορεί να χειριστεί πρακτικά οποιοδήποτε μουσικό στυλ.

Monkey grip

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά της JEM είναι το χαρακτηριστικό monkey grip του Steve Vai. 

Wizard III λαιμός σφενδάμου

Ο λεπτός, επίπεδος και γρήγορος λαιμός Wizard της Ibanez είναι ισχυρός, ανθεκτικός και διαθέτει τάστα δύο οκτάβων για ένα ευρύ τονικό εύρος.

Jatoba Ταστιέρα Tree-of-life inlay

Η ταστιέρα της JEMJR έχει 24 τάστα και είναι κατασκευασμένη από ξύλο Jatoba με αρκετά υψηλό βαθμό σκληρότητας και αντοχής. Διαθέτει ένα κοκκινωπό καφέ χρώμα και παράγει έναν ισορροπημένο, πλούσιο ήχο στις χαμηλές και μεσαίες συχνότητες.

Η συνεργασία με τον Steve Vai

Ο Steve Vai είναι ένας διάσημος κιθαρίστας και συνθέτης που έχει συνεργαστεί με την Ibanez.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 1985, όταν ο Vai ζήτησε από την Ibanez να του φτιάξει μια κιθάρα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που θα του επέτρεπε να παίζει τα περίπλοκα μουσικά του κομμάτια. Αυτή η κιθάρα ήταν η Ibanez JEM, που έγινε πολύ δημοφιλής στην κοινότητα των κιθαριστών.

Από τότε, η συνεργασία τους συνεχίζεται και έχουν συνεργαστεί για τη δημιουργία πολλών άλλων κιθαρών, όπως οι Ibanez Universe, JEM2 και JEM7V. Οι κιθάρες αυτές έχουν πολλές ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως τα διακοσμητικά στοιχεία στο σχήμα της κεφαλής και στο σώμα της κιθάρας.

Η συνεργασία του Steve Vai με την Ibanez έχει δημιουργήσει μια σειρά από εξαιρετικές κιθάρες, που είναι αγαπητές από πολλούς κιθαρίστες και έχουν συνδεθεί με τον ήχο και το στυλ του Steve Vai.

Σχετικά με την Ibanez

Η Ibanez ιδρύθηκε το 1908 από τον όμιλο Hoshino Gakki Co Ltd με έδρα την Ιαπωνία και κατασκευάζει μουσικά όργανα και αξεσουάρ, όπως ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσα, ακουστικές κιθάρες και ενισχυτές.

Κατασκευαστής

Ibanez

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Σχήμα
ST Style
Body
Meranti
Neck
Maple
Fretboard
Jatoba
Αριθμός Χορδών
6
Tremolo
Ναι
Θήκη
Όχι
Σετ
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Μαγνήτες

Διάταξη Μαγνητών
HSH
Λειτουργία Μαγνητών
Passive

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Δεν τρίζουν τα τάστα
    • Απόδοση μαγνητών
    • Ποιότητα ηλεκτρονικών μερών
    • Αίσθηση ταστιέρας
    • Πλούσιος ήχος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Βάρος

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη