Μπότες Μηχανής

Dainese Nighthawk D1 Gore-Tex Ανδρικές Μπότες Μηχανής Αδιάβροχες ΜαύρεςΚωδικός: 10002259

Ανδρικές μπότες μηχανής από την Dainese ιδανικές για πολύωρες διαδρομές και ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς. Προστατεύουν τα δάχτυλα, τον αστράγαλο, τη φτέρνα και την κνήμη και είναι βολικές όταν πατάτε τα μαρσπιέ της μηχανής σας. Επιπλέον, πρόκειται για αδιάβροχες μπότες κάτι το οποίο τις καθιστά κατάλληλες για οδήγηση σε όλες τις καιρικές συνθήκες εμποδίζοντας το νερό να εισχωρήσει στο εσωτερικό τους.

Μέγεθος:

199,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 199,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 237,00 €

  2. 199,00 €

  3. 199,00 €

  4. 237,00 €

  5. 237,00 €

  6. 237,00 €

Περιγραφή

Ανδρικές μπότες μηχανής από την Dainese ιδανικές για πολύωρες διαδρομές και ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς. Προστατεύουν τα δάχτυλα, τον αστράγαλο, τη φτέρνα και την κνήμη και είναι βολικές όταν πατάτε τα μαρσπιέ της μηχανής σας. Επιπλέον, πρόκειται για αδιάβροχες μπότες κάτι το οποίο τις καθιστά κατάλληλες για οδήγηση σε όλες τις καιρικές συνθήκες εμποδίζοντας το νερό να εισχωρήσει στο εσωτερικό τους.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
1775189-001
Τύπος
Μπότες
Στυλ Οδήγησης
Touring
Φύλο
Ανδρικό
Υλικό
Συνθετικό
Αδιάβροχες
Ναι
Μεμβράνες Αδιαβροχοποίησης
Gore-Tex
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • moutsatsos.pm
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν μετά από 2 χρονια χρήσης.... Μια ειναι η λέξη.. Απίστευτο μποτακι!!!! Το βασικό είναι μαλακο και ελαφρύ μποτακι που όσες ώρες και να το φοράς δύσκολα θα σε κουράσει!!!! Σκληρή χρήση με πολύ βροχή και λασπουριες.... Σε κράτα στεγνό και ζεστό (στο πολύ κρύο όλοι ξέρουμε πως χρειάζεται ισοθερμικη κάλτσα)!!!!
    Με κλειστά μάτια θα τα ξανά αγόραζα πάλι αν παραδώσουν πνεύμα κάποια στιγμή!!!!
    Προτεινόμενα λοιπόν φίλοι συντροχοι γιατί όλοι όσοι οδηγαμε με βροχή ξέρουμε πολύ καλά πόσο ενοχλητικό είναι όταν περάσει στο πόδι έστω και λίγο νερό!!!
    Καλους και ασφαλείς δρόμους σε όλους μας με στεγνά και ζεστά πόδια !!!
    Επίσης ακούω κάποιους που λενε ότι κράτησαν μόνο 2 χρονια...... Ρε συντροχε όλα τα παπούτσια χαλάνε με την χρήση και φυσικα ποιο γρήγορα όταν δεν υπάρχει η φροντίδα και η κατάλληλη προσοχή.... Η μεμβράνη αδιάβροχο ποίησης φυσικά και θα χαλάσει κάποια στιγμή και ακόμα πιο γρήγορα αν κάνεις λαθάκια σοβαρά!!! Παράδειγμα αν της βάλεις πάνω σε θέρμανση (καλοριφέρ ή κάτι τέτοιο) έκανες την μεγαλύτερη βλακεια της ζωής σου!!!! Λίγο προσοχή χρειάζεται μόνο και τα λεφτά τους τα αξίζουν με το παραπάνω!!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μόλις τις πήρα και οδήγησα με 11 βαθμούς και ψηλή βροχή (Πεντέλη) με λεπτή καλοκαιρινή κάλτσα, δεν κατάλαβα τίποτα, τρομερή αίσθηση πολύ άνετες σου εμπνέει σιγουριά στο πάτημα, δεν γλιστράει στο βρεγμένο και η σόλα είναι αρκετά σκληρή να μην καταλαβαίνεις βάζοντας στο κεντρικό σταντ την GS1200, ακόμα αν και δεν πήγα κάπου είναι σαν κανονικά ελβιελα στο περπάτημα, σαν να μη έχεις μπότες. Το δέρμα είναι microfiber leather και για μένα πολύ καλύτερο από το παραδοσιακό δέρμα γιατί η μπότα είναι σαν πούπουλο και ευλύγιστη, ακριβός όπως την ήθελα άσε που δεν χρειάζεται όλα τα λάδια για δερμα κάθε τόσο και κρατάει περισσότερο στον χρόνο από το απλό δέρμα, έχω αλλάξει 4-5 δερμάτινες μπότες και έχω ακόμα και ξέρω τι λέω, κοιτάζοντας από κοντά φαίνεται η ποιότητα, θα επανέλθω μετά από αρκετές δοκιμές

    20/12 σήμερα με 5 βαθμούς στο βουνό μια χαρά , αλλά όχι για πολύ ώρα , κατά τα αλλά είναι σούπερ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnnydrama
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αν της δώσεις λίγες ώρες για να κάνει break in και να πάρει το σχήμα της βάση της θέσης οδήγησης σου είναι τρομερά άνετη μπότα για πολύωρη χρήση! Τις έχω φορέσει μέχρι και 12 ώρες συνεχόμενα και είναι σαν να φοράς αθλητικά! Τόσο άνετη!

    Ενημέρωση και - αστεράκι διότι δυστυχώς δεν κάνουν για θερμοκρασίες κάτω των 5-8 βαθμών, το κρύο αρχίζει και γίνεται πολύ αισθητό μετά από μόλις 10 λεπτά οδήγησης.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stamatis_thalassinos
    5
    18 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από ενάμιση χρόνο χρήσης:
    Θετικά:
    1. Πλήρως αδιάβροχες. Έχω κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα σε βροχή, εντός κι εκτός πόλης και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.
    2. Διαπνέουσες. Δεν αισθάνεσαι "πνίξιμο" στα πόδια ή ιδρώτα που δε μπορεί να δραπετεύσει από το παπούτσι. Αναγκάστηκα για λίγο καιρό να τα φοράω και το καλοκαίρι και παρόλο που είναι χειμωνιάτικο παπούτσι, ακριβώς επειδή επιτρέπει στα πόδια να "αναπνέουν" ήταν ανεκτές.
    3. Άνετες στο περπάτημα. Δεν είναι το ιδανικό παπούτσι για περπάτημα, είναι όμως αξιοπρεπέστατα άνετη. Τις φοράω όλη μέρα στη δουλειά και σε βόλτες και είναι πολύ καλύτερες από "παπούτσια μηχανής κατάλληλα για περπάτημα" που έχω αγοράσει στο παρελθόν.

    Δεν έχω βρει σοβαρά αρνητικά στις μπότες, παραθέτω μόνο δύο σημεία που νομίζω μπορούν να βελτιωθούν, χωρίς να είναι απαγορευτικά όμως:
    1. Το φερμουάρ για να ανοίξεις τις μπότες είναι στην εξωτερική πλευρά του ποδιού, πράγμα που κάνει λίγο δύσκολο το να τις βγάλεις/βάλεις στο όρθιο, όταν πχ είσαι στο δρόμο και προσπαθείς να φορέσεις αδιάβροχο.
    2. Μόλις τις φορέσεις και κουμπώσεις το φερμουαρ και το βέλκρο, το χείλος της μπότας στο επάνω μέρος, εκεί που αγκαλιάζει το πόδι κάτω από τη γάμπα, έχει μια μικρή κλίση προς τα μέσα και μετά από πολλές ώρες αφήνει σημάδι στο πόδι σα να είχες ένα λάστιχο σ αυτό το σημείο, όποτε αν έχετε λίγα ή λίγα περισσότερα παραπάνω κιλά, δοκιμάστε προσεκτικά.

    Πολύ ικανοποιημένος από την αντοχή, τη χρηστικότητα, την άνεση και την εμφάνισή τους.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 2
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυστυχώς μόνο δύο χρόνια κράτησαν ,τώρα έγιναν χειρότερα από σπορτεξ γίνεσαι μούσκεμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Vasilis_Ntikoylis

Αξίζει για κάθε μέρα στη δουλειά; Δηλαδή 8 ώρες στο γραφείο και 50 - 60 λεπτά πήγαινε - έλα στη μηχανή.

stamatis_thalassinos

Τις φορούσα για ένα χρόνο ακριβώς με τον τρόπο που περιγράφεις και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν έχει την άνεση του αθλητικού φυσικά, αλλά είναι το πιο άνετο παπούτσι μηχανής που έχω φορέσει.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)