BeyerDynamic DT 1990 PRO Ενσύρματα Over Ear Studio Ακουστικά Μαύρα
Headphones

BeyerDynamic DT 1990 PRO Ενσύρματα Over Ear Studio Ακουστικά ΜαύραΚωδικός: 10023686

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αντίσταση 250 ohm
  • Οδηγοί νεοδυμίου Tesla 45mm
  • 3-Pin mini XLR
  • 6.3 mm αντάπτορας
  • Μήκος καλωδίου 3μ

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν καλό ήχο και έχουν δυνατό μπάσο.

Δες όλη την περιγραφή
479,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 479,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    477,99 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    479,00 €

  3. 433,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    479,00 €

  5. 449,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    479,00 €

  7. 499,00 €

  8. 621,53 €

  9. 475,31 €

  10. 638,68 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    479,00 €

  12. 518,50 €

  13. 821,59 €

  14. 540,00 €

  15. 449,00 €

  16. 574,30 €

  17. 678,39 €

  18. 626,10 €

  19. 565,54 €

  20. 646,88 €

  21. 615,83 €

  22. 615,83 €

  23. 576,79 €

Περιγραφή

Τα ακουστικά BeyerDynamic DT 1990 PRO απευθύνονται σε απαιτητικούς επαγγελματίες ήχου, παραγωγούς μουσικής, μηχανικούς ήχου, DJs, αλλά και αρθρογράφους και ακροατές που αναζητούν υψηλής ποιότητας ακουστικά για ακρόαση μουσικής με ακρίβεια και απόδοση υψηλής ανάλυσης. Είναι επαγγελματικά ακουστικά που προσφέρουν ακριβή αναπαραγωγή του ήχου, ευρύ φάσμα συχνοτήτων, αναλυτική απόκριση συχνοτήτων και υψηλή ανάλυση, προσφέροντας ένα εργαλείο για επαγγελματική χρήση στον τομέα του ήχου και της μουσικής παραγωγής.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν καλό ήχο και έχουν δυνατό μπάσο.

Ο ήχος αναφοράς σας. Παντού.

Κορυφαία ακουστικά στούντιο χωρίς συμβιβασμούς που θέτουν το σημείο αναφοράς για απαιτητική ακρόαση, μίξη και mastering.

Εδώ και δεκαετίες, επαγγελματίες χρήστες σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα ακουστικά στούντιο της beyerdynamic. Έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό μουσικών παραγωγών, τεχνικών ήχου και ραδιοτηλεοπτικών φορέων και έχουν καθιερωθεί ως σταθερά αγαπημένα σε στούντιο σε όλο τον κόσμο.

Μέγιστη άνεση

Ο τελειοποιημένος σχεδιασμός του DT 1990 PRO συνδυάζει την καινοτομία με την τεχνογνωσία δεκαετιών στην τεχνολογία ακουστικών.

Τα υλικά υψηλής τεχνολογίας και τα μαξιλαράκια αυτιών καθιστούν τα ακουστικά εξαιρετικά άνετα.

Είναι τόσο άνετα που σχεδόν ξεχνάτε ότι τα φοράτε.

Τεχνολογία Tesla

Η ισχύς και η ακρίβεια είναι σημαντικές απαιτήσεις όταν πρόκειται για την αναπαραγωγή ήχου. Η αποτελεσματικότητα της τελευταίας τεχνολογίας οδηγών Tesla χαρακτηρίζεται εμφατικά από υψηλή ανάλυση και υψηλή ισχύ εξόδου. Οι λαμπρές υψηλές συχνότητες, η πλούσια λεπτομερής μεσαία περιοχή και τα ακριβή μπάσα συνδυάζονται για να εξασφαλίσουν μια εξαίσια ποιότητα ήχου που δεν έχει προηγούμενο.

Σε συνδυασμό με τη σχεδίαση ανοιχτής πλάτης, οι οδηγοί Tesla υψηλής ανάλυσης των ακουστικών beyerdynamic DT 1990 εξασφαλίζουν μια ευρεία, δυναμική και εξαιρετικά φυσική στερεοφωνική εικόνα. Το ακουστικό ύφασμα με επίστρωση τιτανίου και τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά ακριβείας ολοκληρώνουν την ισορροπημένη ποιότητα ήχου αυτών των δυναμικών ακουστικών στούντιο.

Στιβαρή κατασκευή

Τα DT 1990 PRO κατασκευάζονται χειροποίητα στη Γερμανία. Από το έξυπνο στήριγμα κεφαλής μέχρι τα ακροδέκτες από αλουμίνιο, τα νέα επαγγελματικά ακουστικά είναι πραγματικά εντυπωσιακά λόγω της εξαιρετικά προσεγμένης κατασκευής τους με πραγματική έμφαση στην ποιότητα και την ανθεκτικότητα.

Δύο ηχητικά χαρακτηριστικά

Επιλέξτε ανάμεσα σε έναν ισορροπημένο ήχο ή μια στοχευμένη αναλυτική ρύθμιση του ήχου χάρη σε δύο σετ εναλλάξιμων βελούδινων μαξιλαριών αυτιών.

Κατασκευασμένο στη Γερμανία

Όπως όλα τα επαγγελματικά ακουστικά στούντιο της beyerdynamic, έτσι και τα ακουστικά beyerdynamic DT 1990 PRO κατασκευάζονται χειροποίητα στη Γερμανία. Με τα υψηλής ποιότητας υλικά και τη σχολαστική κατασκευή τους, αυτά τα ακουστικά υψηλών προδιαγραφών αποτελούν μια υγιή, μακροπρόθεσμη επένδυση.

Σχεδιασμός με ανοιχτή πλάτη

Η ανοιχτή, ακουστική σχεδίαση προσφέρει φυσικό και εξαιρετικά χωρικό ήχο. Η βελτιστοποιημένη αναπαραγωγή του χωρικού ήχου των ακουστικών DT 1990 PRO Tesla τα καθιστά αξιόπιστο σημείο αναφοράς για εφαρμογές μίξης και mastering.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Σετ μαξιλαράκια αυτιών
  • ακουστικά
  • δύο καλώδια (3m ίσιο και 5m κουλουριασμένο καλώδιο)
  • Θήκη

Κατασκευαστής

BeyerDynamic

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Over Ear
Απόκριση Συχνότητας
5 - 40000 Hz
Αντίσταση
250 ohm
Ευαισθησία
102 dB
Διάμετρος Κάψας
-
Χρήση
Studio
Χρώμα
Μαύρο

Συνδεσιμότητα

Ενσύρματες Συνδέσεις
3.5mm, 6.3mm
Τύπος Σύνδεσης
Ενσύρματα

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Μικρόφωνο
Όχι
Volume Control
Όχι
Αποσπώμενο Καλώδιο
Ναι
Αναδιπλούμενες Κάψες
Όχι
Περιστρεφόμενες Κάψες
Όχι
Card Reader
Όχι
Ραδιόφωνο
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Noise Cancellation
Δε διαθέτει

Smart Ιδιότητες

Smart Assistant
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • vasilis.pappou
    5
    1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν έχω γνώσεις γύρω από ακουστικά, αγόρασα τα συγκεκριμένα αποκλειστικά και μόνο για να συνδέω το Axe-Fx III και να παίζω την ηλεκτρική μου επειδή μετακόμισα σε πολυκατοικία και δεν ήθελα να έχω θέματα με τους γείτονες. Εξεπλάγην θετικά με την ποιότητα του ήχου, νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή για κάποιον κιθαρίστα που έχει guitar modelers. Τα καθαρά είναι απίστευτα, τα scooped mids είναι κάπως μέτρια αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος μαζί τους!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ar0nis92
    5
    2 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    μετα απο τεραστια ερευνα αγορας ισως η καλυτερη μου επιλογη φτανει να εχεις σωστους οδηγους amp / dac κ να μπορεις να οδηγησεις ανετα τα 250 ohm

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tripokaridos/Head-fi
    4
    25 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Δυσκολα θα βρει καποιος ενα ακουστικο σαν αυτο ειναι το τέλειο εργαλείο για να δουλεύεις πανω σε ηχο mixing κτλ .
    Εκπληκτική ποιοτητα κατασκευης ( καμια σχέση.με την απαραδεκτη πλαστικουρα των 770 990 κτλ) Καλώδιο επισης πολυ ανωτερο απο Hifiman πχ... Τα μαξιλαρακια και τα 2 φωναζουν ποιοτητα και ειναι ανετα πολύ ανετα απο τα λιγα ακουστικα που εχουν τοσο μεγαλο αερα μεσα αν και προσωπικα δεν μου αρεσουν τα στρογγυλά Earcap γιατι βρισκουν στο σαγόνι οπως τα Sundara πχ.. Μου αρεσουν τα earshape οπως Ananda , Hd660s κτλ.
    Balanced δεν παιζει εδω , αρκετοι εχουν κανει mods προσωπικα δεν μπηκα σε διαδικασία ουτος η αλλος δεν θελουν τρελη δυναμη να παίξουν σιγουρα λιγοτερη απο HD600 , Sundara, ελαχιστα κατω απο 660s.
    Με IFI zen , micro, nano. Fio k5 pro εχουν αερα .
    Τα συγκεκριμενα εχουν ανάλυση αναλυση αναλυση πανε αρκετα βαθιά δεν εχουν το βαθος των Sundara ουτε το Texture των HD660s στο μπάσο αλλα σιγουρα εχουν το τρανταγμα impact προφανώς λογο της semi open κατασκευης τους δεν εχουν το leakage των άλλων.
    Τωρα σε αυτα που πρεπει να ξερει καποιος πριν τα πάρει ,τα mids δεν ειναι αυτο που περιμένει καποιος που εχει ακουσει αλλα ακουστικα οπως HD600 650 660 Clear Sundara Ananda οχι οτι δεν εχουν το τεχνικο υποβαθρο το αντιθετο απλα λογο signature ειναι πίσω στην παρουσίαση ( δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα)
    Τα highs ειναι αναλυτικα οπως ξερουν ολοι όμως αρκετά κουραστικά οταν ακους οχι και τοσο καλη ποιοτητα ηχογραφήσεις η συγκεκριμένο ειδος μουσικης με εμφαση εκεί σε συνδυασμό με τα μακρινα mids χειροτερεύει το αποτελεσμα, το πολυ καλο ειναι το Soundstage το οποιο θα πω οτι ειναι μεγαλυτερο και απο τα Sundara . ειναι σε επιπεδο HD700 για να καταλαβει κάποιος , συνήθως ακουστικα με τοσο μεγαλο stage εχουν και τα spikes τους στα ψηλα οποτε λογικο και αυτο.

    Τελικός ειναι οτι καλυτερο για επαγγελματική χρηση και ίσως κάποιους gamers που θελουν μεγαλι soundstage και ψηλες να ακουνε βήματα, Ομως δεν είναι οτι καλυτερο για ακουσμα μουσικής οι λογοι ειναι οτι δεν υπαρχει ζεστασιά δεν υπαρχει σμουθνες ψηλα να βοηθήσει σε κακες ηχογραφησεις και ολα τα είδη μουσικης πχ hd650 , επισης το τεραστιο Soundstage δεν ειναι προτέρημα σε ηχογραφήσεις με πολλα vocals ειναι που ειναι μαζεμενα τα mids υπαρχει και το ανοιγμα της σκηνής και ειναι λες και ακους την τραγουδίστρια πισω απο τα όργανα.

    Τέλεια για εργαλείο , μέτρια για άκουσμα μουσικής.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Ηχομόνωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michael_Kintsakis
    5
    10 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η συλλογή ακουστικών μου περιλαμβάνει όλα τα ακριβά μέχρι και 3500$ στο εξωτερικό, Ηλεκτροστατικά, Ορθοδυναμικά και Δυναμικά ακουστικα. Το BeyerDynamic DT 1990 είναι μακράν το καλλίτερο με δεύτερο το 990 Pro και το 770 Pro 80 Ohm.. Δεν έχω αποκτήσει ούτε έχω ακούσει ακόμη το Τ1 που λένε ότι είναι καλλίτερο.

    Αν θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μία ημέρα σκληρής δουλειάς πάρτε Σενχάϊσερ και θα σας κοιμίσει μέσα σε λίγα λεπτά. Αν θέλετε να πάτε σε live concert πάρτε το 1990 DT.

    Mόνο εάν έχετε περιορισμένο budget πάρτε το 990 Pro. Η διαφορά είναι σημαντική και στην ανάλυση και στην παραμόρφωση και στην μέγιστη ένταση και στην efficiency. Σημαντική όχι μόνο στα χαρακτηριστικά αλλά και ακαριαία στην πράξη μόλις τα φορέσεις και τα ακούσεις.

    Το σετ αν και είναι αρκετά εντυπωσιακό με Sony Walkman των 300 $ βελτιώνεται πολύ σημαντικά με DAC των $ 1000+ και κυριολεκτικά απογειώνεται με πρόσθετους ενισχυτές > 6 Watt (~400$)..

    Επίσης παρ' όλο που «θυμίζει» live με το VLC Player, «μιμείται» live με την χρήση πολλών φημισμένων software VST plugins προσομοιωτών για legendary hardware mixing and mastering equipment.

    Έρχεται με δύο σετ pads, τα Balanced και τα Analytical. Θα έπρεπε να έχει και ένα τρίτο κάπου στην μέση. Ευτυχώς υπάρχουν εύκολοι τρόποι να κάνετε ανατρέψιμες τροποποιήσεις για να επιτύχετε την επιθυμητή σε εσάς απόδοση με την πρόσθεση μικρών κομματιών μονωτικής ταινίας στις τρυπούλες των pad ή με την πρόσθεση δαχτυλιδιών από foam κάτω από τα pads.

    Τέλος η ανθεκτικότητα και αξιοπιστία του δεν συγκρίνεται με τα άλλα παρά την χαμηλή τιμή του. Απλά τα ντροπιάζει.

    Δεν είναι τυχαίο ότι το επιλέγει η πλειοψηφία των επαγγελματιών. Το ότι δεν το επιλέγουν οι περισσότεροι Audiophiles είναι γατί οι περισσότεροι Audiophiles είναι Audio fools.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitrios_Christopoulos51
    4
    15 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν θα πω πολλα λογια αλλωστε τα reviews ειναι στο ιντερνετ ο καθενας μπορει να τα δει.
    Θα πω μοναχα οτι χρησιμοποιωντας τα (A)nalytical και τα (B)alanced pads ειναι σαν να εχεις δυο διαφορετικα ακουστικα στην διαθεση σου. Και αν θελετε την αποψη μου μην χαραμισετε αυτα τα ακουστικα με τα balanced οτι και να διαβαζετε..To resolution των analytical ειναι απλα εκπληκτικο για ακουστικο των 400 ευρω.. Το imaging και το sound separation επισης παρα πολυ καλο.. Βαζω 4 αστερια γιατι ειναι slightly recessed οι μεσαιες αλλα περιμενω pads απο Dekoni που βοηθανε με αυτο.. Επισης το soundstage αρκετα καλο οχι αριστο ομως.. Ειναι λιγο bright ακουστικα που σημαινει οτι με κομματια τετοια μπορει να γινουν κουραστικα μετα απο λιγη ωρα αλλα γενικα προκειται για πολυ καλα ακουστικα και προσωπικα τα χρησιμοποιω μονο με αναλυτικα pads.
    Με τα B μου θυμιζουν V-shaped ακουστικα των 200 euro και τιποτα παραπανω..
    Ποιοτητα κατασκευης απλα .. Γερμανια.. Απο στεκα μεχρι μπρατσα και καψες.. Και επισης στην τιμη δινουν και βαλιτσακι μεταφορας και δυο καλωδια και τα pads οπως ειπα..
    4 αστερια για την τιμη που θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο χαμηλη και γιατι ειναι λιγο πιο bright απο οτι θα τα ηθελα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ηχομόνωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ηχομόνωση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος

Ερωτήσεις

15 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
vourligan95

Πολύ καλά είναι, αλλά προσωπικά δεν αξίζει η διαφόρα τιμής απ τα DT990 PRO. Αναλόγως την κάρτα ήχου σου μπορεί η και όχι να χρειαστείς και έναν ενισχυτή άμα δεν σε ικανοποιεί η ένταση. Και τα 2 έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και θεωρώ ότι είναι αρκετά άνετα. Άλλες καλές επιλογές HD 600, HD 650.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

BeyerDynamic DT 1990 PRO Ενσύρματα Over Ear Studio Ακουστικά ΜαύραBeyerDynamic DT 1990 PRO Ενσύρματα Over Ear Studio Ακουστικά ΜαύραBeyerDynamic DT 900 PRO X Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά ΜαύραBeyerDynamic DT 900 PRO X Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά ΜαύραBeyerDynamic DT 990 Pro Ενσύρματα Over Ear Studio Ακουστικά ΜαύραBeyerDynamic DT 990 Pro Ενσύρματα Over Ear Studio Ακουστικά ΜαύραBeyerDynamic DT 770 Pro (80 Ohms) Ενσύρματα Over Ear Studio Ακουστικά ΜαύραBeyerDynamic DT 770 Pro (80 Ohms) Ενσύρματα Over Ear Studio Ακουστικά ΜαύραBeyerDynamic DT 1770 PRO Ενσύρματα Over Ear Studio Ακουστικά ΜαύραBeyerDynamic DT 1770 PRO Ενσύρματα Over Ear Studio Ακουστικά Μαύρα
από 479,00 €από 239,00 €από 149,00 €από 139,00 €από 433,00 €
ΚατασκευαστήςBeyerDynamicBeyerDynamicBeyerDynamicBeyerDynamicBeyerDynamic
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Ασύρματες ΣυνδέσειςN/AN/AN/AN/AN/A
Περισσότερα χαρακτηριστικά